Clubul nurorilor (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele..mai dar vorbiti nu gluma.
Cami,sa-ti zic ca maica-mea tasta ieri la calculator cica sa o invat sa butoneze sa vorbeasca cu sora mea pe messenger...
tare faza,Cami cu calculatorul...mai bine asa ati gasit cum sa o faceti sa nu isi mai bage nasul in casa voastra...soacra mea nu stie de-ale calculatoarelor ...ei ii place mult sa stea sa se uite le novelele ei...nu as rezista..

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxi, sapta viitoare luni si marti s-ar putea sa fiu la chinuit la nenea stomatologul... ca inca n-a terminat cu mine si la maseaua pe care o aveam trebuie tratament pe canale, deci doua zile consecutive de chin... Si de aia am refuzat sa fac sapta asta ca imi sarbatoream ziua de nastere pe scaunul stomatologului... Apoi depinde si de Fla cand pleaca la Arad...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Roxi, sapta viitoare luni si marti s-ar putea sa fiu la chinuit la nenea stomatologul... ca inca n-a terminat cu mine si la maseaua pe care o aveam trebuie tratament pe canale, deci doua zile consecutive de chin... Si de aia am refuzat sa fac sapta asta ca imi sarbatoream ziua de nastere pe scaunul stomatologului... Apoi depinde si de Fla cand pleaca la Arad...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

mmmmmmmmmmm..................ok
mai vb s avedem cum ne putem coordona.

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele you, ne vedem maine!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Se pare ca la capitolul asta mai mult clujencele al vb
Celelalte fete ce faceti? Doar raza ne-a spus ca pleaca:)

Alynutza si Andrei Muresanu ar fi ok, da totusi prefer Gheorgheni, acolo in capat ar fi super. In zona aia am stat in chirie si mi s-a lipit de suflet:)

roxanicea mersi de info, deja mi-ai zis ce era esential:) Ma gandeam sa nu fie prea aproape

Eu plec duminica la Arad si ma intorc duminica cealalta, deci saptamana viitoare n-oi fi prin zona:)

Al meu sotz pleaca luni in Ungaria si sta toata saptamana, asa ca sa ma aleg si eu cu ceva distractie, n-am nici un chef sa stau fara el in Cluj

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Si la mine a mers a doua oara...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fetelor, va intreb ceva si va rog sa-mi raspundeti fff sincer ce credeti voi.
Incep prin a va spune ca sunt "putintel" obsedata de curatenie si ordine; eu spun "putintel", altii (prietenii sotului meu) sunt de-a dreptul "infiorati". Cand m-am mutat cu sotul meu, acum trei ani, cainele lui (un labrador negru, mare si paros) era in casa (aici e normal) si dormea cu noi in dormitor... (pe jos, normal, nu in pat). Anyway, eu din cauza parului am facut o maaare depresie, plangeam aproape in fiecare dimineata, aspirand si spaland mocheta; pe langa parul de caine, mai era si ala de la matza (ca are si una d-alea) si anul trecut in vara am mutat cainele jos, in basement. De atunci sunt ok, nu mai am par de caine, casa mea e curata (ma rog, relativ curata) DAR! si aici e marea mea problema... cineva mi-a spus (aici pe forum) ca sunt un om rau, ptr. ca nu-mi plac cainii si pisicile... oare asa sa fie?! Ptr. ca eu ma consider un om nici prea rau nici prea bun, undeva intre limitele normale; imi placeau cainii si pisicile, pana in momentul in care am fost 'fortata' sa traiesc cu ele in casa, sa dorm cu cainele in aceeasi incapere... ooofff, nu stiu daca ma intelegeti sau nu; dar acum ca ma cunoasteti putin, credeti ca se poate spune despre mine ca sunt rea doar ptr. ca nu suport sa-mi impart spatiul cu un caine??? Va rog sa fiti sincere. Va multumesc!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nadia, eu iubesc catetii. cand merg la tara asta fac toata ziua, smotocesc catetii, DAR nu as accepta niciodata sa traiesc cu el in camera!!!! Cred ca mi s-ar ridica parul in cap sa stau sa scutur zilnic un faras de par. BRRR!!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fetelor, eu am crescut la sat, bunicii mei aveau pe vremea aia zeci de animale de tot felul; am iubit cainii dar efectiv acum dupa ce 2 ani am tot strans la par de caine de peste tot, imi vine sa urlu la vederea lor. A trebuit sa imi scot mocheta din sufragerie, ca facuse ceva pe ea, am mutat-o in basement (cainele), iasa afara de cate 5-6 ori /zi, daca vine la usa, intotdeauna i se da drumul afara; aveam mocheta nou-noutza in basement; intr-o zi am lasat-o afara, am coborat in basement sa bag la spalat, am lasat-o in casa, dupa o ora cand am coborat sa-mi bag rufele in uscator, un ditamai cc... in mijlocul mochetei mele noi... am crezut ca innebunesc; am strans, normal (am si vomitat de vreo trei ori), am taiat mocheta bucatele si am aruncat-o. Am avut in basement o canapea mai veche si una nou-nouta (ce am folosit-o eu la apt. meu ianinte de a ma muta cu sotul , vreo 2 luni am folosit-o; acum e bucatele. Trebuie sa o arunc si aia la gunoi. Efectiv, toata mobila ce am avut-o in basement e gunoi: 2 canapele si un fotoliu, plus patul vechi al fetei, care nici nu era asa vechi, salteaua avea vreo 3-4 ani... imi vine sa urluuuu.
Am hotarat s ao trimit in basement asa: acum trei ani am cumparat un set nou de dormitor; dar pe vremea aia eram innebunita dupa mobila neagra, maro inchis, asa ca dormitorul nostru era maro inchis (mobila); anul trecut in vara, am vopsit toata mobila alba; a zgariat toata vopseaua de pe mobila de a facut-o varza! A trebuit dupa doar o saptamana sa dau tot jos (cu smirglu) si sa vopsesc din nou... cand a mai zgariat o data... a zburat direct in basement... plus ca eram cu nervii la pamant, depresia cat casa... am considerat ca oricat de crud este sa o tin in basemnet, sanatatea mea (mentala) e mai importanta decat cainele. Nu vreau sa ma scuz, vreau doar sa explic ce s-a intamplat.
Va multumesc ca ma ascultati.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Nadia, si eu iubesc animalele f mult, cateii mai ales si caii, dar nu as accepta sa am un animal in casa. Ai dreptate ca sanatatea ta e mai importanta decit cainele. Sper ca sotul tau intelege asta.

la toate fetele,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput