Cat se mai da la doctor?

Cat se mai da la doctor? | Autor: mirustefy

Link direct la acest mesaj

Poate vi se ciudat sa va intreb daca se mai da ceva la medicul ginecolog atunci cand te duci la control la o clinica particulara, dar am o nedumerire in legatura cu acest aspect si poate ma ajutati voi sa ma lamuresc.
Apropo, o nastere la Universitar cat mai costa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

la clinica particulara nu am dat niciodata nimic in plus.si asa au tarifele mari! cel mult un buchet de flori...

Madalina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

la clinica particulara nu cred ca mai da nimeni nimic in plus fata de pretul consultatiei! doar daca te duci la dr respectiv la spitalul unde lucreaza la stat! dar cand te duci la cabinetul particular...nu vad rostul!

iar nasterea la universitar, din cate stiu (ca si dr mea e la universitar si urmeaza sa nasc in sept), te duce cred cu totul la vreo 7 mil! minim! adica vreo 3 mil la dr, si restul pe la asistente, anestezist, moasa...plus atentiile zilnice pana iesi din spital la asistentele care te ingrijesc pe tine si pe bb!

stiu ca e rusinos sa vb despre asa ceva (spagi, atentii...), dar asta e realitatea in ro. daca nu dai nimic nu te baga nimeni in seama. si pana sa iti gasesti dreptatea undeva...preferi sa fii ingrijita cum trebuie...

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Eu am mers in timpul sarcinii la cabinetul particular al si desi consultatiile le plateam oricum,cateodata mai dadeam si in plus.
La spital nu este o taxa,dai cat vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Initial creeata de mirustefy

Poate vi se ciudat sa va intreb daca se mai da ceva la medicul ginecolog atunci cand te duci la control la o clinica particulara, dar am o nedumerire in legatura cu acest aspect si poate ma ajutati voi sa ma lamuresc.
Apropo, o nastere la Universitar cat mai costa?

Eu nu dau niciodata cand merg la clinica sau la cabinetul propriu al medicului.

La Universitar pentru cezariana eu voi da asa: medic - 200 EUR, mana a II-a la operatie - 50 EUR, anestezist - 1,5-2 mil, neonatolog - 1,5-2 mil, plus asistente 5-10 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

pentru o nastere normala este oare suficient sa dau 100 E, sau trebui mai mult?
cele care ati trecut prin asta de curand imi puteti spune si mie va rog?

va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by danyboy

pentru o nastere normala este oare suficient sa dau 100 E, sau trebui mai mult?
cele care ati trecut prin asta de curand imi puteti spune si mie va rog?

va multumesc anticipat!

150 euro , august 2005.

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna_c spune:

pt gemeni se da din start dublu?
difera pretul in functie de cezariana sau nastere normala?
se da inainte sau dupa?
dar la asistene, anestezist , etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

OFFTOPIC : Kehleyr 1.5-2mil pt neonatolog e ENORM (cd am nascut eu se dadeau 500mii 1mil in caz extraordinar!)!!!! anestezist maxim 1.5mil. Asistente 50 mii . Infirmiere (da, trebuie ) 10-30mii...Nasterea normala se practica intre 100-150e. Daca e cu anestezist se da si la anestezist (pana in 1.5mil) , daca e cu moase cate 500mii la fiecare moasa (se mai intampla sa fie si cate doo).

cat despre platit la cab particular NU. Se plateste numai consultatia. (si asa e cu piper...). Si in ce priveste sarcina gemelara chiar nu ma pricep. Probabil se mai adauga 500mii...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Apropo de neonatolog... mie doctorita cu care am nascut mi-a spus sa ii dau 500 de mii.

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Eu am nascut in 27 mai la Sp Stanca din Cluj cu cezariana:
- la doctor voi duce un cadau in valoare de aprox 7 mil (sintem prieteni);
- la anestezist 1 mil (inainte cind vine sa te intrebe de anestezie)
- la neonatolog: 2 mil (i-a primit imediat ce am nascut) - rolul lor este foarte important;
- la asistenta de la neonato care schimba bebe-ii 100.000 lei/zi;
- cit am stat la terapie intensiva: asistenta 100.000 lei/zi si infirmiera 50.000 lei/zi (adica la 12 ore se schimba tura si la fiecare tura).

Mergi la inceput