Bebelusi de sept - oct 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
noi tocmai am fost o tura pe afara, o sa mai iesim si dupa 17.00.
Sa va zic ce am patit ieri.
Ies cu copilul afara pe la 18.00, ma duc in parc si il dau in leagan pana la 18.30 dupa care ies din parculet pe langa un chiosc cu jocuri electronice si chiar in momentul in care eram in coltul chioscului ma trezesc ca o toanta iese si din usa arunca apa cu zat de cafea din ibric direct in carut murdarind copilul in cap, pe fata, pe haine, pe husa carutului spalata acum 2 zile..ce sa mai zic..era plin de zat.
Incepe sa isi ceara scuze, eu eram plina de nervi si i-am zis sa fie mai atenta, se face ca sterge putin carutul si apoi intra inapoi inauntru si o vad razand impreuna cu colega ei ceea ce m-a enervat teribil.
Nu am putut sa ma abtin si m-am dus si am pocnit-o(nu-mi sta in caracter..chiar nu am batut niciodata pe nimeni) si m-a zgariat sarind la bataie
. Mi-a zis ca si eu eram vinovata ca am iesit chiar din colt, din spatele chisocului
.
Pana la urma le-am lasat si am plecat acasa sa schimb copilul care era ud leoarca si murdar.
Chiar nu ma asteptam sa reactionez asa dar pur si simplu imi venea s-o dau cu capul de pereti..idioata. Voi ce parere aveti..cum ati fi reactionat in locul meu?
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
locca spune:
Neatza
Marlena
ai fost tare. Ce cauta sa arunce zatul asa in primul rand? Ce ma enerveaza nesimtirea, ingalarea si lipsa spiritului civic in tara asta. Nu stiu cum as fi reactionat eu dar cred ca as fi pocnit-o de afara, nu mai apuca sa intre in chiosc si sa rada
.
Cristina cge, am incercat sa-i dau alta paturica dar s-a prins imediat ca nu e "aceea". O sa mai incerc. Deocamdata am ajuns la faza in care ii asez paturica pe langa el in pat si doar un colt il pun pe manuta lui, s-o simta. Mama imi povestea ca sora-mea avea o paturica pe care o iubea si desi avea 2 identice ea stia care e una si care e cealalta. Era o intreaga tevatura cand spala paturica. Deci ma gandesc ca daca asta mic e la fel de fixist ca si sor-mea am incurcat-o.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
[b]Marlena[/b], bine ai facut. Esti curajoasa ca mine![]()

.Asta merita aia!
bravoooo ca ai pocnit-o...inca o data zic![]()
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
locca spune:
Sunt foarte invidioasa ca va prefera pe voi copiii. La noi Matei urla si pune buza daca indrazneste taica-su sa-l lase din brate. Asta e. O veni si timpul meu. Sau poate nu 
alinam spune:
neata!
La multi ani Miruna ( 9 luni
), Noelia si Vlad !
Ioana 3 fete sa faci ca te pricepi si sotul sa muncesca mult sa cumpere posete, rokite si farduri!
Oana a mai fost oprita apa calda prin fata spitalului judetean, revizia anuala, Almy sta in Mazepa, tu in ce zona stai? in legatura cu DA ce sa zic si al meu are perioade cand face bubitze urate pe gat il dau o zi doua cu advantan si trec, il si mananca ca se scarpina, asta e doar cu creme pe baza de corticoizi trec, eu o sa cumpar cutaden sa vad daca are vreun efect si la DA.
Si la Galati azi e cam inorat si bate vantul, nah ca acum nu stiu cum sa imbrac copilul afara.......
imi da-ti voie sa ii spun micul terorist? m-a terminat, nu sta singur, doarme ziua de maxim 2 ori cate o jumatate de ora, o ora maxim si nopatea se trezeste de n ori..... in rest imi face nervii prastie, ieri mi-a fakut niste istericale pe strada de se uita toata lumea la noi, de ce? pai nu stiu, cred ca am fakut greseala sa ii dau sa linga o inghetata, doar putin si ......cum nu i-am mai dat? hmmmm pai eu i-as mai da dar cu alergia la lapte ce ma fak, vrea tot ce bagi in gura sa ii dai si lui, dimineata la prima ora rade o tzitzi si fructe: banana, ananas (asta e in topul preferintelor), mar, para ...
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Oana_G spune:
Marlena, ai procedat corect. Da trebuia sa vezi si cit de rezistent e parul ei. La consignatia de linga ce parc s-a intimplat (sa stiu sa ma feresc ca cine stie cu ce-o mai arunca!!!). Sau poate i-o iau inainte.
Oana si Andra (21.10.2005)
locca spune:
Oana G noi am avut probleme cu dermatita atopica. I-am dat si ii dau in continuare cu atoderm dupa baie. In zonele naspa am dat cu advantan milk 5 zile si apoi numai cu atoderm peste tot, nu numai in zonele cu probleme. Din cate am citit pe diferite forumuri depinde de fiecare copil cu ce ii merge mai bine, nu poti decat sa incerci diferite variante si sa speri ca trece. Eu nu am reusit sa identific vreo sursa de alergie. Inclin sa cred ca a fost vorba de detergent.
alinam spune:
mama Marlena eu ma crizam mai rau..... ai stat sa te zgarie? valeu pai daca eram in lokul tau cred ca faceam urat tare, chemam si sectoristul, ca la noi in cartier se poarta chiar si daca face un caine kk in gradina, daramite sa imi manjeasca copilul cu zat 
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Foarte bine Marlena. Cum sa rada cineva de asa ceva?!
Noua ne iese al 4-lea dinte.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI