Ce stiti de metoda cu ulei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu am incercat aceasta metoda de detoxifiere,dar am renuntat dupa cateva zile deoarece mi s-a umplut fata de cosuri mari,urate si dureroase.
Persoana care mi-a recomandat cura respectiva mi-a spus sa nu fiu dezamagita,deoarece e primul semn al detoxifierii.

In principiu,e usor,de aplicat.Se pune in gura o lingura mare de ulei (preferabil,masline)- eu am folosit floarea-soarelui deoarece mi s-a parut mai putin grasa,apoi se mesteca uleiul intre 15-20 minute,fara a inghiti nici o picatura.
Dupa terminarea procedurii,se scuipa uleiul,se clateste gura cu apa calda,se curata limba cu o spatula,iar mai apoi se spala dintii.

Ca beneficii:
-curata corpul de toxine,in special sangele
-reduce pofta de mancare,mai ales apetitul pentru dulce
-ajuta la diminuarea halitozei(mirosul urat al gurii),paote ca mai sunt si altele,dar nu imi mai amintesc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai uleiul te ajuta sa elimini scaunul asa ca daca iei o lingura de ulei in fiecare dimineata, o sa ai scaun zilnic ceea ce pt unii e o mare realizare. si evident ca scaunul zilnic detoxifiaza organismul

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ce fel de ulei se foloseste, ca vreau sa incerc si eu. Cu toate ca nu suna bine deloc, dar daca da randamente......

Flavia si Bianca

Bia si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

f buna metoda, mai ales cand inghiti uleiul.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

trebuie specificat....se foloseste uleiul de masline (virgin)intradevar este bun se face un fel de gargara dimineata pe stomacul gol ,chiar a fost un articol in formula as ,asa ca pt. cine poate sa faca multa bafta.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

am uitat sa spun ca se face gargara dar.... nu se inghite

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si nu pot sa fac si cu ulei din floarea soarelui?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu stiu ca tatal meu a facut cura asta pt ulcer perforat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu am facut asta cand eram mica si eram in vacanta la bunici la tara. Bunica ne dadea dimineata pe stomacul gol ulei de floarea soarelui presat la rece sa il plimbam prin gura 15 min dupa care ne spunea sa avem grija unde il aruncam sa nu manance gainile ca pot sa moara.
Faceam asta! Era fun pentru noi ca si copii si cand stiam ca ne mai si curata organismul eram f constiinciosi. Dupa ce aruncam uleiul care devenea albicios curatam limba cu o lingurita si gata!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

M-ati convins! O sa incep si eu!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput