Ce stiti de metoda cu ulei?
Raspunsuri - Pagina 3
malla spune:
Sotul meu face cu ulei des, mai ales can il doare cate o masea sau capul...si ii trece, prefera asta decat sa ia pastile...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
ML spune:
Intrebare, intrebare pt. cele care au urmat cura.... V-a "mutat" ciclul?
Subscriu la capitolul energie +.
De la Valeriu Popa citire (fragment preluat tot de pe Forum):
Terapia cu ulei
Dupa trezire, prima grija trebuie sa fie eliminarea (scuiparea) salivei adunate in gura peste noapte. Apoi, o lingura de ulei de floarea-soarelui se mesteca timp de 20 de minute, dupa care lichidul laptos se scuipa in totalitate. Se rade stratul albicios depus pe limba, cu o lingura de lemn. Se clateste foarte bine gura cu apa sarata (o lingura de sare grunjoasa la o cana cu apa).
miria_cristina spune:
Uite, eu am inceput astazi!
Dar am folosit la sfarsit o lingurita de metal nu de lemn.
Si nu mi-am clatit gura cu apa sarata, m-am spalat pe dinti. Asta ca nu stiam!
Dar si maine e o zi!![]()
Mai, nu-i chiar asa de rau!
Doar ca la sfarsit, cand devenise apos, mi-a ajuns pana la baza limbii, asa ca-mi tot venea sa inghit.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Idora spune:
Cura cu ulei
Se ia cate o lingura de ulei de floarea soarelui sau de masline in gura si fara sa-l inghitim, il sugem, cum procedem cu bomboanele, timp de 15-2O min. Procedura trebuie facuta relaxat: impingem uleiul printre dinti, fara sa inghitim nici o picatura din el. Se executa dimineata, pe stomacul gol. Dupa 2O min. de sugere, uleiul se face alb ca laptele. El trebuie apoi aruncat pentru ca este plin de microbi si este foarte periculos pentru ca poate transmite diferite boli. Dupa aceea ne spalam foarte bine cu apa de gura, pentru ca cea mai mica ramasita din acest ulei constituie un focar de infectie. Daca uleiul nu este alb ca laptele, ci galben, inseamna ca procedura de sugere nu sa facut corect si trebuie s-o repetam.
Daca vrem sa acceleram tratamentul, trebuie sa repetam metoda de 2-3 ori pe zi. Primele rezultate vizibile sunt: intarirea acterelor coronare si albirea dintilor. Intregul organism este inviorat. Uleiul nu este un medicament, ci un tratament cu un aliment pur. Se trateaza asa bronsite, dureri de cap, dureri de dinti, tromboflebite, boli cronice ale sangelui, nefrite, eczeme, tumori ale stomacului, boli intestinale, boli de inima si rinichi, etc. Cura trebuie urmata pana cand bolnavul incepe sa se simta mai bine. Este posibil ca in timpul tratamentului sa apara accentuarea bolii. Aceste semnale reprezinta dovada ca organismul bolnavului a inceput sa reactioneze, asa ca nu trebuie intrerupt tratamentul.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
daniella4 spune:
As incerca si eu...dar nu stiu daca sa-l fac inainte de cafea si tigara sau dupa...
Daniella, mama lu' Alexis
gabi_j spune:
quote:
As incerca si eu...dar nu stiu daca sa-l fac inainte de cafea si tigara sau dupa...
INAINTE, sa fie primul lucru pe care il faci dimineata
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
clau2toma spune:
Cred ca de maine ma apuc si eu de treaba asta .Eu primul lucru pe care il facea m dimineata dupa spalat pe dinti si bla bla ,era sa mananc vreo 3 banane pe stomacul gol .De maine cred ca mai intai de toate o sa mestec niste ulei .Dar daca in timpul asta ma intreaba fi-miu ceva ,eu ce fac?Sa fug de el?Sau sa intrerup procesul cu uleiul si sa ii raspund?