Doina : In cit timp se mureaza in felul asta?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
******************************************
Nulla dies sine linea!
Si eu fac sarmalele cu varza nou oparita,de cand ma stiu asa face mama,nici nu am auzit altfel,pana acum...interesanta chestia cu congelatorul,dar eu parca daca nu o oparasc nu ma simt bine
..la fel ca ALINA
o fac,e super buna!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
Atentie:la varza pusa la murat la bidon!dupa 4 zile desfaci capacul iei un furtun il bagi in bidon printe verze si sufli de cateva ori in ea ca sa iasa zeama limpede si poti sa-i pui cateva boabe de porumb,iese zeama galbuie si poti sa o folosesti la acrit ciorba, mai ales la cele din carne sau oase de porc su la cea de perisoare.
bita doina
am fost cam stresati zilele astea si n-am mai intrat sa citesc postarile.Dar revin si repet ca da in congelator pt. 2 zile sau pina se congeleaza apoi cind o descongelezi e super. Merita incercat,nici eu n-am crezut dar de cind am incercat nu mai fac altfel.