Sarmale cu varza noua

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ati incercat cumva sa folositi pt sarmale si varza chinezeasca?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Daniela, care e varza chinezeasca? Cumva aia foarte tare?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nuuu, e foarte alungita, asa-i zice la Kaufland, in alte parti ii zic salata chinezeasca, seamana la gust cu varza noastra dar e un pic mai dulce. Eu am folosit-o cu mare succes la taitei cu varza...au iesit super, in plus se toaca mult mai curat, adica nu umplu toata bucataria de bucatele de varza

...eram curioasa daca a folosit-o cineva si la sarmale

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cred ca varza chinezeasca nu se preteaza la sarmale, parerea mea, la mine in 15 min. max la foc mic e gata, pai pina fierbe orezul si carnea e praf, eu varza chinezeasca o vad ca pe o combinatie intre salata si varza la gust, sa nu rizi de mine! Noua ne place.

Oana, m-ai lovit intr-unul din punctele mele sensibile cu varza noua, ca aici varza tare si scortoasa ca opinca! Si-mi lipseste muuuult cea proaspata din RO, doar cind am noroc sa gasesc BIO din Spania sau Italia importata se mai aseamana cu cea romaneasca, dar gasesc rar de tot!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

oana cum ti-au iesit sarmalele?

mi-ai dat o idee buna, sa fac in weekend, sa le bag in congelator, daca tot stau 5 ore pe o oala de sarmale macar sa fac o cantitate de care sa ma bucur .

narcisa de frunze de vitza nu poti face rost in germ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Astazi le fac, pana acum m-am documentat!
O sa va spun cum au iesit.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Le-am facut, am mancat (cu smantana ca asa imi plac mie sarmalele), am folosit 2 verze oparite ca mi-era ca nu imi ajunge una singura. Le-am oparit pe loc nu de pe o zi pe alta, cam un sfert de ora fiecare.
Asta a fost,


Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Uite te invat eu cum sa faci sa desfaci varza proaspata rapid:o pui in frigiger ptr 2 zile apoi o descongelezi si e gata de umplut.Nu trebuie sa stai si sa o oparesti si sa te chinui sa o desfaci sa-ti arzi degetele......incearca si e garantat ca o sa fii multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by iulia grosman

Uite te invat eu cum sa faci sa desfaci varza proaspata rapid:o pui in frigiger ptr 2 zile apoi o descongelezi si e gata de umplut.Nu trebuie sa stai si sa o oparesti si sa te chinui sa o desfaci sa-ti arzi degetele......incearca si e garantat ca o sa fii multumita



ai vrut sa spui congelator???

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Pentru viitor ca sa ai varza pt.sarmale cand vrei sa le faci,cumpara 2 verze ,scoate-le,cotoarele,cumpara un bidonas cu capac,si pune-le la murat.La 1 l apa o lingura de sare mare o topesti in apa,asezi varza in bidonas,pui si marar uscat,seminte de marar,putin hrean si vei avea varza pentru sarmale cand doresti,e buna si reteta cu varza noua in congelator.

bita doina

Mergi la inceput