Mobila Mobexpert
Raspunsuri - Pagina 2
IEPU spune:
Avem si noi un dormitor de la ei. A costat o gramada de bani, abia in primavara viitoare scapam de rate.
Relatia cu magazinul mi s-a parut OK. La transport ai lor ne-au spart oglinzile de pe o usa dar ne-au dat alta in loc fara fitze. In pachete era lipsa o scandura de intarire a patului, eu eram sigura ca n-o sa ne creada nimeni, dar nici aici n-au fost probleme: am primit alta.
Surpriza maxima a fost ca mobila frantuzeasca nu avea furnir ci... hartie pe ea. Asta se observa pe partile mai ascunse. Noi am vazut-o expusa si nu ne-am dat seama decat cand a venit bucati. Pe urma ne-am prins si de ce scria pe pliantul de reclama "acoperire celulozica".
Una peste alta, eu sunt multumita de mobila. O am deja de 2.5 ani si "acoperirea celulozica" nu s-a zgariat si nu si-a modificat culoarea, DAR
Nu lasa pe altcineva sa o despacheteze, monteze, manipuleze, etc. Nimeni nu e mai grijuliu decat proprietarul. Pe mine nu ma impresioneaza ca zice unul-altul ca i s-a dezmembrat masa. Daca era bine montata si stransa nu se dezmembra.
Kittie spune:
quote:
Originally posted by IEPU
Pe mine nu ma impresioneaza ca zice unul-altul ca i s-a dezmembrat masa. Daca era bine montata si stransa nu se dezmembra.
unu-altu zicea ca nu s-a dezmembrat MASA... ci ca s-a cascat LEMNU!!!! stii? ca in cazul in care lemnul era ud si s-a uscat after....fiecare cu esperienta ei...
, mami de ( 13oct04 )
moana spune:
quote:
Originally posted by IEPU
Avem si noi un dormitor de la ei. A costat o gramada de bani, abia in primavara viitoare scapam de rate.
Relatia cu magazinul mi s-a parut OK. La transport ai lor ne-au spart oglinzile de pe o usa dar ne-au dat alta in loc fara fitze. In pachete era lipsa o scandura de intarire a patului, eu eram sigura ca n-o sa ne creada nimeni, dar nici aici n-au fost probleme: am primit alta.
Surpriza maxima a fost ca mobila frantuzeasca nu avea furnir ci... hartie pe ea. Asta se observa pe partile mai ascunse. Noi am vazut-o expusa si nu ne-am dat seama decat cand a venit bucati. Pe urma ne-am prins si de ce scria pe pliantul de reclama "acoperire celulozica".
Una peste alta, eu sunt multumita de mobila. O am deja de 2.5 ani si "acoperirea celulozica" nu s-a zgariat si nu si-a modificat culoarea, DAR
Nu lasa pe altcineva sa o despacheteze, monteze, manipuleze, etc. Nimeni nu e mai grijuliu decat proprietarul. Pe mine nu ma impresioneaza ca zice unul-altul ca i s-a dezmembrat masa. Daca era bine montata si stransa nu se dezmembra.
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550146097&ran=6628
timpul e singurul judecator. mai vorbim peste vreo cativa ani....
oana
ligeea spune:
Eu sunt cea care am spus ca mi-am luat-o si nu sunt multumita . Biblioteca (un fel de-a spune ) e chiar cea rosie dar a mea e alba cu ,,wenge .
E super naspa finisata, are un cant de doi bani, proate balamalele de la corpul suspendat gen bar s-a rupt instant. Acasa o sa constati ca e super prost impartita , rafturile si sertarele sunt doar de design .
In privinta canapelelor eu le-am pe alea mai scumpe -2.500 plus TVA.rezultatul e ca pernele deja s-au lasat , suntem doi oameni in casa si un copil de doi ani, pielea s-a intins si arata ca naiba. Canapelele pe care le-am schimbat erau de cand m-am maritat , de 13 ani , tot de piele dar facute la Arad . Aia fabrica si aia piele. Le-am schimbat dar deja imi pare rau dupa ele.
Nu repara ce strica in timp ce monteaza , ai 1000 de discutii cu livrarea desi eu am luat o canapea expusa .
Daca vrei un dormitor cu dressing mare cu oglinzi etc.-pat de mijloc.bine executat iti dau adresa unde mi-am lucrat eu bucataria si dormitorul . E tot PFL ( ca lemnu mere la export)dar e lucrat ingrijit, dupa dimensiunile tale.In 5-7 zile de cand comanzi e gata . La un pic mai mult de jumate de pret fata de Mobeexpert.
delsim spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Eu sunt cea care am spus ca mi-am luat-o si nu sunt multumita . Biblioteca (un fel de-a spune ) e chiar cea rosie dar a mea e alba cu ,,wenge .
E super naspa finisata, are un cant de doi bani, proate balamalele de la corpul suspendat gen bar s-a rupt instant. Acasa o sa constati ca e super prost impartita , rafturile si sertarele sunt doar de design .
In privinta canapelelor eu le-am pe alea mai scumpe -2.500 plus TVA.rezultatul e ca pernele deja s-au lasat , suntem doi oameni in casa si un copil de doi ani, pielea s-a intins si arata ca naiba. Canapelele pe care le-am schimbat erau de cand m-am maritat , de 13 ani , tot de piele dar facute la Arad . Aia fabrica si aia piele. Le-am schimbat dar deja imi pare rau dupa ele.
Nu repara ce strica in timp ce monteaza , ai 1000 de discutii cu livrarea desi eu am luat o canapea expusa .
Daca vrei un dormitor cu dressing mare cu oglinzi etc.-pat de mijloc.bine executat iti dau adresa unde mi-am lucrat eu bucataria si dormitorul . E tot PFL ( ca lemnu mere la export)dar e lucrat ingrijit, dupa dimensiunile tale.In 5-7 zile de cand comanzi e gata . La un pic mai mult de jumate de pret fata de Mobeexpert.
ligeea
Ma intereseaza si pe mine.E firma?E magazin?
ligeea spune:
E o firma mica (nu chiar de buzunar ) Are multe comnezi ca lucreaza`si pentru Elvila de serie. Sunt foarte seriosei, poti sa-ti alegi modelul d din reviste de gen ,culoarea , etc. Am agenda la birou dar o sa-ti dau nr. maine . O sa-ti dau si numele meu ca sa fii sigura ai mail ? pe mine m-a costat o mobila de dormitor completa cat ar fi costat numai dressingul de-ala mare cu patru usi pana in tavan dintre care 2 de oglinda cu folie impotriva spargerii cu sisteme de culisare adevarate pe sina cu lift pt. pantaloni si de=ala de cravate , ogramada sesertare si de rafturi.cantul mi l-au pus din ABS ( de-ala care nu e lipit cu firul de calcat ).La far-west dulapul era 35.000.000. Pe mine m-a costat toata mobila de dormitor cu pat cu lada , doua noptiere cu sertare si patut pt. cel mic cu lada mai putin ( nu mai stiu exact ca am facut mai multe , oricum in jur de 30.00.000 . Eu zic ca nu e scump.
delsim spune:
Iti sunt foarte recunoscatoare pentru pont.Cum nu ai activata optiunea de private message, iti scriu adresa mea de mail aici: deliasim@yahoo.com
Tanaion spune:
Ligeea,
Te rog m-ar interesa si pe mine datele de contact de la firma aceasta.
Multumesc mult,
Tana
roxanaz spune:
eu votez pentru mobexpert.
am luat bucataria de la ei si e impecabila si acum. a costat mult dar nu se compara cu cea facuta "la comanda" de firme mici. calitatea pal-ulului este foarte buna, este gros si foarte rezistent. am luat de la ei si masa de bucatarie si scaunele asortate, nici o problema. la fel si canapelele (cu tapiterie textila nu cu piele ca avem pitic atomic) si se comporta foarte bine. pentru Patrick in camera am luat mobila de la ei, ieftina - cati bani dai pe aia atata face. adica nu e nemaipomenita, comoda e slabutza de tot dar a costat doar 56 de euro iar dulapul e ok. am mai luat o canapea din aceea cu sistem click-clack, sunt multumita de ea pentru ca are lada incapatoare.
cam atat....nu am avut mari probleme dar....poate am avut noroc!
Roxana
felicia74 spune:
Sufrageria si dormitorul sunt de la Mobexpert, gama Soft (tot din pal). Suntem foarte multumiti. Le-am luat acum 5 ani si nu observam vreo diferenta. Au fost montate de sot acasa si a mers usor-usor, schema era f.simpla.
In comparatie, canapelele sunt de la Elvila. Mare tzeapa! Detalii dau doar la cerere, deoarece topicul e despre Mob.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)