Mobila Mobexpert
Raspunsuri - Pagina 3
ancamironiuc spune:
Si noi suntem in cautarea mobilei dar am zis ca nu iau de la MOBEXPERT nici moarta! Am fost in magazinul din Pipera si am plecat in 5 minute. Ai doua variante: Class, care este exagerat de scumpa sau cea pentru comunii muritori, facuta aiurea. Eu am deschis cateva dulapuri, mi-am bagat nasul in 2-3 sertare si am fost mai mult decat dezamagita. Prost imbinate, seratarele deja stateau in cas, usile nu se imbinau ca lumea... La ei imi plac covoarele si canapelele in rest...nimic! De ce nu incerci la fabrica la Pipera. Acum ceva timp au aprat lucruri decente...ca inainte aveau mobila de acum 100 de ani.
ANCA si EMA EMANUEL
alice68 spune:
dargele mele , ma bag si eu cu parerea mea de "cautator"de mobila,deoarece am de mobilat o casa:daca este sa cumperi de la mobexpert ,poti cumpara linistita o lenjerie, un servici de masa si in cel mai rau caz o canapea dar nici decum o mobila de bucatarie dormitor sau orice alta mobila, ca e de kk si la preturi oricum nejustificate ! Am vazut de curand o mobila de bucatarie ,luata de la mobexpert cu o "valiza"de bani ,naspa rau de tot!
Kittie spune:
Ligeea, poti sa-mi trimiti si mie e-mail cu informatiile de contact al firmei de mobila?
Multumesc frumos
, mami de ( 13oct04 )
Ioana75 spune:
Ligeea, te rog frumos si eu sa-mi dai datele de contact ale firmei de mobila. Poti sa-mi dai PM. Activeaza-ti si tu PM-ul si sa vezi cite mesaje o sa primesti.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Mia06 spune:
Mie imi place foarte mult o sufragerie de la mobexpert (cea de [url]aici: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=88&cid=1 ).
Problema e ca eu sunt in Oradea si nu in Bucuresti.
Se merita mobexpert sau nu? Calitate sau nu?
M-am gandit si la varianta in care ii dau modelul unui tamplar sa imi faca ceva asemanator.
Voi ce recomandati?
Deus spune:
am dormitor, supliment doua dulapuri de haine, canapea si fotolii, mobilier camera de copil si sunt multumita. Au rezistat la 3 mutari si la un copil, catel si pisica cu brio :-)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
mirela.d spune:
Si noi suntem multumiti de mobila de la Mobexpert. Tot sufragerie am luat si noi de la ei. Nu stiu daca merita sa ti-o faca un tamplar. Gama aleasa nu e dintre cele mai scumpe si s-ar putea ca la tamplar sa ajungi cam la acelasi pret. Asa de la ei ai garantia macar. Am impresia ca este pe 2 ani garantia.
madau spune:
Anul trecut inainte de a renova ap am avut mobila de la Mobexepert. Toata lumea ne-a zis acum 8 ani cand am luat-o ca e proasta, ca o sa se dezmembreze, etc, etc....si uite ca n-a patit nimic. Arata impecabil, desi am desfacut-o si ansamblat-o de 2 ori, iar acum cand am schimbat prin casa i-am dat-o soacra-mii, si e in continuare ok. Per total eu am fost multumita, mi-as fi luat si acum de la ei numai ca imi trebuiau anumite dimensiuni si ei nu fac pe comanda
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BIJUTERII
madau spune:
Uitasem....canapeaua si fotoliile de piele luate acum sunt de la Mobexpert si arata impecabil. Sunt modelul acesta http://www.mobexpert.ro/game.php?id=34&cid=4, culoarea e maro ciocolata.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BIJUTERII
mandyksch spune:
Mia, este magazin Mobexpert si in Oradea.Probabil au mult mai putina marfa expusa dar trebuie sa aiba pliante, cataloage si poti alege de acolo.Ti se va aduce la comanda mobila dorita.
Si mobilierul de la Mobexpert este de mai multe categorii, sunt si mai ieftine si mai scumpe (desi in ultima vreme se doreste eliminarea mobilierului de clasa mai joasa), sunt atat din import cat si din productie proprie (sunt fabrici atat in Bucuresti, cat si in Tg Mures, Dej, Suceava).