Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Miro, saru'mana pentru explicatiune. Asa o sa fac, sper sa ma destept si eu, sa-ni iasa si mie.
Carliema, mersi frumos. Tu ai dreptate, asa este. Nu am crezut niciodata in chestii din astea, insa, uneori, mai imi pun si eu intrebari, in special cand visez chestii din astea, ciudate.
Creierul meu a lucrat la greu azi-noapte, cand am visat, ca m-am trezit atat de speriata....... Si m-am uitat in jur, sa vad pe unde sunt, si cand am vazut ca Kaveh al meu dormea ca ursul, am zis ca e ok, ca doar el e pazitorul meu.
Va pup

14 saptamani fix ,azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Miro, te-ai gandit foarte bine la menajarea camarutei pentru bebe.

14 saptamani fix, azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna ziua la toate burticutele!

Recunosc, am perioade cand sunt foarte lenesa la scris, mai ales acum, cand am intrat in sesiune... si nu am nici un chef sa invat si sa fac referate!!!

Stiti ce am observat de cateva zile? ca mi s-a schimbat mirosul. pielea mea miroase altfel. oare e posibil? si de ce? imi placea mai mult inainte.

cristina1974, si eu am visat serpi mai demult (acum cateva luni bune) si tin minte ca m-am speriat foarte tare si am cautat pe net ce semnificatii are visul, ma asteptam la ceva nasol... dar nu s-a intamplat.

pupici la burticute!
Amalia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor fericire mare... Suntem baietellll !!
Abia am ajuns de la eco si doctoritza ne-a vazut putoiul, si cap mare de baiat( om fii caposi sau incapatanati ??)
Cantarim 145 de grame, si aparatul zice ca avem mai mult de 14 saptamani...14 sapt si 3 zile, medicu zice ca maine fac 14 sapt, da`eu cred aparatu !

Puuuup
Bun venit la fetele noi
Dbunny14+

Mergi la inceput

Miro, help!!!
a aparut de 2 ori mesajul pt ca mi se blocase calculatorul si i-am dat refresh! cum il sterg pe al doilea? se poate?
multumesc,

Mergi la inceput

Dbunny, felicitari pentru, sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos!

Nu mai am rabdare pana ma duc si eu la eco- abia peste 2 saptamani!

Amalia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ama.lia io nu vad doua mesaje de la tine la fel ... ori ai reusit deja ori te-a ajutat un moderator.
Oricum ... deasupra fiecarui mesaj de-al tau exista mai multe comenzi (acolo unde scrie si PM cu rosh) ... ultimul buton este de stergere al mesajului. Poti doar tu sau moderatorul. Oricum te mai intreba o data ... vrei sa-l stergi? Si parca mai tastezi si parola.

Dbunny felicitari ... o sa trec in dreptul tau pe listutza caruciorul albastru.

cristina1974 deocamdata ii oferim cea mai mica, camera ... fiind mic, apoi fiindca il nasc iarna si e cel mai usor de incalzit. Can va creste ... trece in alta camera ... si normal alta tura de mobila .... pentru flacau/ don'shoara.

Fug sa pap. Revin.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor
intru dupa cum se vede mai tarziu... am avut nevoie de pauza. Multumesc tuturor pentru sfaturile legate de durerile mele de cap. Aveti dreptate, in primul rand sa nu ma mai sperii atat de tare, dar erau atat de mari durerile ca... ma panizasem pur si simplu. Da, am incercat cu cafeluta si vad ca acum sunt mai linistita. Oricum am luat si complex de vitamina B ca am vazut ca ajuta. Dar sa vorbim de lucrurile frumoase acum... vad ca deja, ati inceput sa aflati sexul puiutilor... Doamne ce bucurie... eu saptamana viitoare fac 4 luni deci trebuie sa-l aflu si eu cat de curand. De miscat nu am simtit pana acum dar astept cu nerabdare. Eu nu mai am greturi... Ura, gata s-au dus si sper si capul sa-mi fie bine (afurisitul)
Va citesc cu nerabdare si astept vesti frumoase.
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro...super comoda..imi place mult...tu ai gandit modelul....?

imi place mult...

dolores 12+

Mergi la inceput

Miro, acum vad ca nu mai e unul, probabil ca a fost un moderator, ca mie mi-a zis ca nu am permisiunea sa sterg mesajul- chiar daca am scris si parola (de mai multe ori chiar, ma gandeam ca degetele sunt de vina)
Multumesc oricum.

Mergi la inceput