Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi mult,Miro,incerc sa stau calma ca altceva n-am ce face.
Dana,cea bruneta,l-a sunat pe dr.Furdean din Tm si el a spus sa iau 6 Ustrogestan si sa stau in pat ca nu e bine,doar ca aici nu se da fara reteta si n-am cum sa iau.
Dr meu a spus sa-l sun daca se inrautateste,dar pina atunci n-am c
e face.
Vai ce mica e lumea.Nu stiam de Geta ca e asa departe.Ma bucur pentru ea ca are si bb deja.Transmite-i salutari din partea mea.

Dana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

[b]daconst[/b
eu ti-as recomanda sa nu iei nimic daca doctorul tau de acolo nu ti-a recomandat nimic. aici la noi toti sunt "doctori" , farmaciile sunt pline de persoane care isi autoprescriu medicamente si vitamine ,e plin de doctori depasiti care scriu medicamente la pacienti ca sa fie psihologic linistit pacientul ca s-a ocupat f bine de el. nu e nimic nefiresc sa apara pete si mie mi-a aprarut tot maroniu pe frunte . imunitatea e mult mai ridicata daca nu iei medicamente si alifii si vitamine si multe alte nebuniicare mai mult rau fac decat bine. s-ar putea ca medicul tau sa aiba o gandire f corecta , trebuie sa ai incredere in el.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna dimineata

Si eu am lipsit de aici cu toate ca nu prea scriu dar va citesc .Joia trecuta m-am internat in spital, ca dimineata cand m-am trezit am sangerat putin ,mai bine spus au aparut niste pete maronii.Am stat 5 zile in spital si am facut injectii din 6 in 6 ore si acum e OK. Bebelusul e f. bine si sunt mai linistita .

Daconst ,mie DR. mi-a spus ca atunci cand sangerezi maroniu nu e asa periculos ,mai rau e sa nu sangerezi rosu ,e recomandat sa stai in pat,daca nu te interneaza .
Mie la spital mi-a facut injectii cu un amestec ,Litic se cheama care e compus din no-spa injectii 2 fiole ,scobutil tot 2 fiole si plegomazin o fiola .
Aceste injectii erau pentru a-mi tine uterul relaxat ,nu e cine stie ce dar m-a ajutat si statul in pat m-a ajutat f. mult.Plus ca iau cate 6 utrogestan pe zi .Aaa si mi-au facut si un Gravibinon .
Poti sa iei si tu no-spa de trei ori pe zi ,ca nu iti fac rau si odihna multa face bine .
Iti doresc ca aceasta sangerare sa se opreasca .

GINA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna sa va fie inima fetele mele
Azi intru si eu prima data si vad ca ati lucrat ceva pe aici
Marair, vorbim stai linistita ca-i dam noi de capat.Te-as suna eu de pe telefonul de servici dar nu stiu de ce mi s-a stricat de 2 zile ( poate ca n-are nici el chef de lucru).

Mergi la inceput

dancost
revin la mesajul pe care ti l-am trimis . acuma am citit mai atenta , eu am inteles ca tu ai pete maronii pe fata , eu asa am patit . dar acuma inteleg ca defapt e altceva.asa ca sincer eu nu stiu ce e de facut.

11+

Mergi la inceput

marair
te-as putea si eu lamuri ca lucrez exact in domeniu dar stau rau cu timpul si mesajul tau e f lung
pe scurt ccm e mai imp. decat orice reg. intern ,tot ce contravine ccm este nul in reg. , in masura in care se bat cap in cap si nu se completeaza. vccm-ul tau este suspendat art.art.50 al.2 si mai incolo va fi si al.1

11+

Mergi la inceput

marair
contractul tau de munca se suspenda de drept adica sa iti exlic : nu automat nu prin vointa ta sau a angajatorului, nu la cerere... ci de drept. putem zice in termeni populari si automat.
art.50 codul muncii: contractul indiv. de munca se suspenda de drept...
a) concediu de maternitate
b)concediu pentru incapacitate temporara de munca

11+

Mergi la inceput

codul muncii adica legea 371/2005 este legea , ccm si regulamentul sunt conventii care trebuie sa nu incalce codul muncii in primul rand. suspendarea CIM o stabileste codul muncii.

11+

Mergi la inceput

prin legea 371/2005 s-a aprobat OUG nr.65 /2005 privind completarea si modificarea Legii nr.53/2003 care este Codul Muncii.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Ingeras ti i-am vazut pe Cezarici (eu le zic Cezarica) in album . Ce frumosi sunt!!! Si eu am in album fotografii cu bichonica mea Maya.Din aceeasi categorie e ca si Cilli a ta - mici papusele pufoase si iubarete de apartament

Mergi la inceput