Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
marcelac spune:
ma uitam il albumele voastre si pe langa bucuria de a va vedea frumoase si fericite m-a prins o spaima urata... burta mea de ce nu creste? de ce nu se vede? nu e nici jumate cat a ta, MIRO 
fatima, ti-am intors poza "andreea001" dar nu am reusit sa ii corectez si deformarea, oricum te vezi cat eshti de frumoasa! daca am gresit, sa ma certi.
mai vin eu...
marcela
marcela
12+
Daconst spune:
Multumesc fetele,pentru raspunsuri,ma bucur mult ca v-am descoperit si am cui ma plinge cind simt ca ceva nu e in regula.

Deocamdata m-am calmat si stau in pat,scurgeri nu mai am dar sper sa ramana asa.Medicamente nu pot lua nimic ca fara reteta nu se dau.Deci nu-mi ramane decit sa ma rog ca bb sa fie bine si sa treaca we asta.Luni am programare la dr si atunci imi spune dr daca sarcina e ok.Asa mi-a spus si la telefon ca el nu poate decit sa-mi confirme daca sarcina e bine,altceva nimic.Ciudat,dar asta-i sistemul.Nu se da nimic de sustinere decit dupa 3 sarcini pierdute.Si la mine nu-i cazul.
Va pup pe toate si we placut!
Dana 7+
dandusa spune:
Buna la toate fetele ,dragutele.Azi ,cind am si eu mai mult timp sa va citesc si sa va scriu ..voi nu sinteti pe aici.Fetelor ma ustura spatele de mor,aveti si voi grija cu soarele asta ca este tare periculos si cind zici ca nu te prinde...atunci te "arzi" de nu te vezi.Eu m-am puturosit ,nu m-am dat cu crema si am stat si la umbra dar degeaba soarele....m-a gasit si m-a aranjat el asa ...,ca sa nu dorm si eu bine.
MIRO,nu stiu sa-mi activez PM-ul.Probabil ca este simplu dar eu nu stiu.Fa-ti mila....!![]()
17+
dandusa
dolores spune:
iti tin pumnii si sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine pentru toata lumea.
quote:
Originally posted by Daconst
Multumesc fetele,pentru raspunsuri,ma bucur mult ca v-am descoperit si am cui ma plinge cind simt ca ceva nu e in regula.
Deocamdata m-am calmat si stau in pat,scurgeri nu mai am dar sper sa ramana asa.Medicamente nu pot lua nimic ca fara reteta nu se dau.Deci nu-mi ramane decit sa ma rog ca bb sa fie bine si sa treaca we asta.Luni am programare la dr si atunci imi spune dr daca sarcina e ok.Asa mi-a spus si la telefon ca el nu poate decit sa-mi confirme daca sarcina e bine,altceva nimic.Ciudat,dar asta-i sistemul.Nu se da nimic de sustinere decit dupa 3 sarcini pierdute.Si la mine nu-i cazul.
Va pup pe toate si we placut!
Dana 7+
dolores
12+
dandusa spune:
MIRONA ,eu nu reusesc sa intru pe mailul comun,am primit parola ,dar nimic.De ce oare?A...asteptam sa vedem si noi poza lui bebe de la eco ,de ce nu ne-o arati si noua?Hai te rugam frumosssss.
17+
dandusa
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dandusa
MIRO,nu stiu sa-mi activez PM-ul.Probabil ca este simplu dar eu nu stiu.Fa-ti mila....!
am mila scumpa ... numai nu mai plange ... te rog.
pe aceasta pagina in stanga sus sunt niste meniuri albastre .. incepe cu Toate forumurile, subiecte active .. .etc
Al 5-lea de jos in sus sunt MESAJE PRIVATE. Apesi acolo. Apoi te duci in dreapta paginii ce se va deschide si gasesti Optiuni. Acolo trebuie sa pui o bifa cum ca vrei sa primesti si sa trimiti PM-uri.
Hai ... BAFTA!!!
Pune niste iaurt pe spatele tau ... va calma din dureri si arsurile trec mai repede.
Miro
16+am o nepotica talentata
Mirona spune:
MARCELINA - suntem pe pagina 10. Incerci un capitol nou? sau sa stau eu pe faza?
Da-mi de stire ... ca ne apropiem de al 15-lea mesaj. 
Miro
16+am o nepotica talentata
Raluca_u spune:
buna fetele
azi am fost la cumparaturi ca nu ma mai ajungeau hainele.
rezultatul = o pereche de pantaloni cu bata larga elastica, o bluzita din voal asortata - astea pentru momentele cand mai am intalniri mai importante si o salopeta verde - verde.
primul lucru pe care mi l-am dorit cand am ramas insarcinata a fost sa imi cumpar o salopeta verde si azi am gasit-o 
Va pup pe toate si mai intru pe seara ca in curand plec la piscina la ora de gimnastica.
Raluca
16 fix si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
mio75 spune:
Carliema draga mea , n-as vrea sa te superi pe mine ca intervin dar situatia nu e chiar asa referitor la suspendarea CIM si nici referitor la forta obligatorie a regulamentelor .
Daca mergem la mamica si taticu contractelor de munca _Codul Muncii_ vom vedea la capitolul IV incepand cu art.49 cum sta toata treaba.
Deci - Mararir intreaba de suspendarea CIM pe perioada concediului de crestere a copilului -in acest caz CIM-ul se suspenda din initiativa angajatului- art.51 .Doar in concediul de maternitate , adica prenatal+lauzie care este de 126 zile, CIMul se suspenda de drept conf.art.50 din C.M. dar si asta este o fortare artificiala atata vreme cat nici acest concediu nu este femeia obligata sa -l ia decat cele 42 de zile din cel de lauzie, si asta numai pt.a putea beneficia de concediul de cretere a copilului!!!) Deci iata ca si acesta este de fapt la initiativa angajatului.
Cu alte cuvinte-daca vrea femeia sa-si ia oricare dintre aceste concedii si-l ia si suporta consecintele( adica nu mai ia salariu, bonuri si alte bonususri dar consecintele astea , daca se invarte un pic smechereste si poate sa faca asta pot fi chiar mai bune decat fara a fi in concediu:) iar daca nu vrea nu-si ia nici un concediu si merge frumos la munca , isi ia salariul si toate celelate bonusuri si bonuri( si iar suporta consecintele -adica nu ia indemnizatia de 6+2 ci numai stimulentul de 1 mil din 01.01.07.).
Acum legat de regulamente- art.49 al.3 din CM zice ca pe durata suspendarii CIMului pot continua sa existe alte drepturi si obligatii in parti( deci _POT!!!0 asta inseamna ca nu e obligatoriu, si continua -"daca prin legi speciale , prin CCM , prin CIM sau REGULAMENTE INTERNE nu se prevede altfel".In cazul nostru, in speta al lui Marair , sunt regulamente interne care prevad ca NU au alte drepturi.
Sper ca am fost cat de cat coerenta. Inca o data, sper sca nu te superi Carliema.
ama.lia spune:
Raluca_u, de unde ti-ai cumparat pantaloni? vreau si eu, nici pe mine nu prea ma mai incap ai mei... si m-am uitat pri magazinele normale sapt trecuta, dar nimic de burtici.
Amalia
14+