Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonmih2003 spune:

Felicitari Dbunny! Sa fiti sanatosi si sa fie intradevar ce ti-au spus adica un baietel.Dar am si eu o intrebare cand se face eco 3d?in ce saptamana?pt.ca as vrea si eu sa-l fac ca nu prea am incredere in ecografiile obisnuite pentru depistarea sexului bebelusului.Va pup pe toate!16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetele

m-monique eu fac miscare, intradevar nu gimnastica clasica ci aquagim si inot. e bine in apa ca in afara ei...

de durerile mele de spate dandusa ce sa spun sunt cica normale. Din cauza hormonilor eliminati in sarcina si localizati in zona lombara tesutul nu mai este ferm si nu mai sustine coloana corespunzator. Aceasta se misc, prinde nervi si doare cumplit.

Dbunny felicitari pentru baietel sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Mirona nu stiu daca tu ai fost cu proiectul dar si eu am apucaturi de astea. Tatal meu are un atelier unde confectioneaza mobila asa ca e simplu eu spun ce vreau si cum si el le executa cand nu a fost in realitate cum am vrut au fost vandute si eu am primit altele. Lucky me!!!
mai astept vesti de la tine si nepotica ta.

noi avem un prieten venit in vizita din Portugalia si mai trebuie sa ma ocup si de el. si el ne-a primit cu caldura la Lisabona asa ca ma bucura ca e aici.

Va pup pe toate

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Mio75 sarut-mana pentru rspunsuri, poate acu stau si eu mai linistita. Cat despre credit eu il iau de la OTP, e fostul ROBANK, credit ipotecar pe 30 ani, in franci elvetieni, cu dobanda fixa 4.9% in primii 2 ani, dupa care devine varabila. Mi-a convenit pentru ca fiind o banca micuta te lamuresc de toate problemele si merge foarte repede, cam intr-o sapt, 10 zile am banii.
A intrebat cineva de antibiotice, nu stiu cine, eu am luat, iar doctorita ginecolog mi-a spus ca nu am voie decat din gama penicilinei.
Cam atat pentru azi, pentru ca dupa banca, dentist, evaluator tre sa ma duc si la banca. Cred ca la 21.00 voi dormi, rupta de oboseala.
Pupici pe burtici, multa sanatate

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor eu fac sapt viitoare 90 zile de concediu medical . Am inteles ca tre sa fac o instiintare la serviciu precum ca sunt insarcinata dar ...... intrebarea este : stiti procedura ptr a intra in comisie ptr concediu medial in continuare ?
thx

[url=http://www.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Ramsan, eu iau claritromicina, nu penicilina, d-aia imi fac atitea griji. Nu stiu daca fac bine dar ma opresc acum, am luat 5 din 10 pastile dar nu le mai suport!
Fie ce-o fi.
Nu-ti mai zic ca au contraindicatie in sarcina, asa scrie in prospect!

ruxmax, azi 11 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Desiree cum ti-au mai iesit anticortpii antiRH? Ca nu mai stiu. Sper ca esti OK!
Dbunny desi stiu ca nu te ajuta prea mult, am avut si eu asa ceva, acu vreo luna, fix in F..., asa ca te inteleg, sa fereasca Dumnezeu de asa ceva. Tot ce pot sa iti spun este ca va trece, dar acu urla cat poti daca te ajuta. Iar barbatii.... e suficient ca sunt langa noi, si ne dau un pahar cu apa, pentru ca atunci cand vine vorba de incurajari tot ce stiu este : "Lasa ca tu esti puternica si suporti!!!". Asa ca multa sanatate si sa speram ca e ultimul!
Pupici!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Dbunny sa-ti creasca putoiul mare!!!
Sa se bucure multe fete de el...candvasi sa-ti zica mersi:)
Ma mir totusi ca atat de repede ti-a zis ce e , ca la mine nici la 14 si jumate nu s-a vazut, zicea sa asteptam pana pe la 20 atunci e sigur.Dar pe acolo or fi si alte aparate.
Mirona, tu esti un mic geniu ( ca si nepoata ta talentata), tu ti-ai proiectat comoda? Oricum, bravo.
Deocamdata va pup pe toate pe ziua de azi si mai merg si eu facand cu nervii ca nu mi s-a intors acasa inca al meu calculator si numai maine pot vorbi iar pe-aici cu voi.

Mio 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Miro nu stiu ce ne-am face fara tine... multumesc pentru ajutor

Bubi26 bafta maine la intepat s sa-ti iasa NEGATIV din prima... mai bine il facem nu? decat sa suferim alte dezamagiri mai tarziu.. am mai trimis postari cu privire la decizii radicale, dureroase dar bune pana la urma in Cap. 12.
aaaa.. costa cam 60 RON si nu stiu daca se face si la alte laboratoare altele decat cele de la maternitati...saptamana viitoare ma duc si eu sa-l fac..

ingeras ai niste catelusi superbi...eu le spun Cesare la toti cei din white yorkshire terrier.. niste ghemotoace faine... Vreau si eu asa ceva... A propos de catei sambata ma duc sa-mi iau puiul de ciobanesc caucazian din cuibusorul mamei... ce dragutz este dar se face imenssss

Ruxmax...tu ai facut antibiograma pentru ureaplasma? Acolo spune exact ce este recomandat si ce nu. Banuiesc ca dr. tau stie foarte bine ce se recomanda si ce nu in sarcina. Dr. mea a stat pe ganduri destul timp pana sa-mi dea tipul exact de antibiotice care combateau e coli. Dar multumesc celui de sus ca s-a rezolvat...insa trebuie sa repet lunar sumarul de urina... asta este.

Va pupacesc

Ramona 16+

Ramona

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Raluca: eu nu iau diclofenac pastile ci ma dau in locul dureros cu diclofenac unguent. Crezi ca asta ar putea ajunge la bebe, ca ma dau pe spate nu pe burta... dar mai stii... nu ma mai dau pana nu intreb si medicul.
Si eu merg azi pt tripul test. Sper sa fie totul ok. Primesc raspuns saptamana viitoare.
Si eu vreau sa ma vopsesc saptamana asta si tot asa ma gandeam sa caut ceva cat mai natuaral, cu toate ca o prietena de-a mea s-a vopsit in timpul sarcinii si a fost ok. Dar fiecare e diferit.

Moni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ramona(ramsam) in curand va invat tot ce stiu si apoi nu o sa mai aveti nevoie de mine. si nimeni nu ma vrea ... lalalalalala - stiti melodia?

Dolores nu e u am gandit-o ... am gasit pe net diferite modele ... dar nici unul pe placul meu ... asa ca am facut o combinatie.
Mio nu sunt un geniu ... stai calma ... modelul e o combinatie a 3 comode ce le-am vazut eu pe net. Adevarul e ca-mi place sa desenez mobila. Dormitorul, bucataria, barul, cuierul ... toate mobilele din casa sunt proiectate initial de mine (dupa modele vazute pe net sau in magazine) si adaptate peretilor apartamentului ... deoarece stim cu totii ce pereti strambi sunt in blocurile Romaniei. Apoi le dau la o firma si-mi executa comanda.
Normal ca daca nu e ceva conform STAS - si nu se poate realiza ... accept critici.
Daca ar fi sa-mi vand apartamentul ... va trebui s-o fac cu mobila cu tot.
Raluca_u esti norocoasa din punctul asta de vedere. si multumesc ca m-ai acostat d.p.d.v. al nepotzelei. Ti-am trimis PM ... si deseara incerc si un mail mai detaliat.

Mai e vre-un moderata in afara de Marcela? sa stiu cat de in urma tre sa ma duc ... sa nu cumva sa pierdem vre-o posibila locatara a listutzei noastre.
Am facut putin curat in mailul comun.
In IMBOX sunt mailuri recente.
Apoi exista fisier POZE ... unde sunt pozele vostre trimise pentru a fi bagate in albume.
Si exista fisier PASTRARE - unde se va pastra tot ceea ce ni se pare noua util.
Daca mai aveti idei ... spuneti-va doleantele.

Apropos ... suntem pe pagina 7. Se incumeta careva sa incerce faza cu capitolul nou? De astazi s-a reintors sefu in tara ... deci voi avea din ce in ce mai putin timp de net la lucru.
Acasa nu e problema ... dar pana ajung eu ... poate mai invata una dintre voi ... ce ziceti?
Fetele cu multe stelutze ... care trece pe faza ... daca pot eu - deschid fara nici o problema ... dar sa stim una de alta.
Hai ca mai vb.
va pup.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput