Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetele

azi am fost cam prinsa si nu prea am avut timp sa scriu iar de o juma de ora doar va citesc...ce ati mai postat azi...
laura , mersi de intrebare, inca nu stiu cum e cu anticorpii ca nu am ajuns la doctor, am vorbit cu el si mi-a zis ca nu mai sunt probleme reale aceste lucruri in zilele noastre si sa stau linistita..
si am stat
o sa merg la eco de 12 saptamani luni sau marti si fac si dozarea

fetelor si eu am 2 culori in cap, una de la vopsea si una de la parul meu natural, dar prefer sa nu ma vopsesc totusi....e mai sigur

marcela,bine ca ai reusit sa ni te alaturi intr-un final. eu as vrea sa stiu argumentele tale contra vitaminelor..nici eu nu am luat..cica nua r fi bine mia ales in primul trimestru asa ca nu am luat doar asa in doru lelii..as vrea sa stiu tu ce parere ai...

carliema, bine ai venit si tu!

in rest, va pup pe toate, dandusa somn usor maicutza in continuare ca si eu dorm ca valiza 10 ore pe noapte....

desiree 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mio aparatele de aici nu-s foarte foarte...si ecografia a fost facuta vaginal, si cel mai curios e ca ecografia e facuta la stat, de unde nimeni nu se asteapta la nimica bun, dar uite ca doctorita o stat cu noi cam 20 de minute bune l-o intors pe toate partile si mi-a spus ca nu incape nici o indoiala e flacau
Poate pestre vreo 3 luni(dupa ce incep sa cumpar lucrusoare verzui)or sa-mi spuna ca flacau-i fetita yo ma astept la orice de la astia.

Dbunny14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ah, am uitat
dbunny, felicitari pentru "prelungitor"

o sa se vada mai bine pe la 20 de saptamani

o seara buna!

desi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

miro comoda e practica asa cum ai desenat-o ar putea aparea o singura problema, faptul ca nu iti incap genunchii sub ea, te poate obosi si sa te doara spatele. eu cu gandul asta mi-am comandat ceva ce seamana mai dgraba a birou si are 2 sertare si o polita numa pe jumatate din adancime. o sa ii fac o poza diseara si maine o postez sa vedeti. ai grija si la inaltime sa fie suficient de inalta ca sa nu stai aplecata de spate in timp ce schimbi pe bebe, gandestete ca o folosesti vreo 2 ani...
eu pentru lucrusoare am comandat un dulapior o sa il pozez si pe ala sa vedeti, mi se pare bine compartimentat. si mie imi place sa fac mobila dupa cum am nevoie si nu sa cumpar de gata.

merci de primire fetele

dbunny felicitari de baietel

desiree am gasit un articol pe net, care spune special despre Elevit Pronatal ca nu s-a putut dovedi daca impiedica sau provoaca malformatiile asta e linkul - cercetatori maghiari - http://www.greenjournal.org/cgi/content/full/102/6/1255

din tot ce am mai citit reiese ca surplusul de vitamine e la fel de periculos ca si carenta astfel ca nu se recomanda luarea de vitamine, mai ales in complex decat la carente dovedite! Vitamina A e extrem de periculoasa in exces (malformatii) ca si acidul ascorbic care poate cauza bebului scorbut dupa nastere, calciul de asemenea e foarte periculos. asa ca mai bine ma abtin si las organismul sa isi faca treaba ca nu am carente dovedite, ca am toata increderea ca putem fara adaos.

marcela 12+

Mergi la inceput

miro, ma ofer voluntar sa ajut cu gestionarea capitolelor daca imi faci o scurta instruire in specificul forumului ca altfel pe calc lucrez din '92, nu ma tem de tehnica asta.

marcela 12+

Mergi la inceput

of, si uite si o veste mai putzin buna, tocmai am primit rezultatul la colesterol = 203, adica am sarit de limitele normale si trebe sa intru iar la regim. bine ca nu e ca in toamna cand am avut 264 de s-a speriat doctoru de tot. atunci am reusit sa il scad la 186, in 3 luni de regim vegetarian strict. daca mai e cineva cu probleme de felul asta pot sa ajut ca am trecut pe drumu asta si stiu "intersectiile".
de data asta eu nu o sa mai fac un regim asa de strict, ca nu mai plec de la aceeasi valoare uriasa ci doar o sa elimin alimentele de care stiu ca sunt cele mai "periculoase" (oua, nuca, alune, orice fel de prajeli, "grasimile saturate" in general, adica alea care au consistenta "tare" la temperatura camerei = unt, smantana, cascaval)
daca mai poate da cineva sfaturi pe tema asta, primesc cu urechile/ochii deschise si deschisi.

si astept cu drag sa scap de moderare

marcela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Marcelina oricum n-ai voie ... dar iti repet .. sa se bage la tărtăcutză. N-ai voie mezeluri, nici crenvursti ... si in general evita carnea de porc. Deci .. treci iar pe vegetale? Of saracutza de tine.
Aviara, vaca nebuna, porc oricum n-ai voie ... deci eu zic ca esti pe calea cea buna.

Multumesc pentr ca te-ai oferit sa ma ajuti la capitole. Nu e vb de calculator ... ci de a nu te speria cand vei vedea substraturile forumului. Tre sa stii sa scrii un link, sa folosesti emoticoanele, culorile ... etc. Am facut apoi un power point si l-am atasat in mailul comun despre deschiderea de noi capitole ... treci si viziteaza-l ... e in folder-ul PASTRARE.

Cu analiza cea ... mie imi scrie pe trimitere AFP deci cred ca e ceea ce ai scris tu la pagina 4 - alfa-fetopatrina.
HCG si cred eu ca estradiolul ... astea nu mi le-a dat ... poate le bifez eu fara sa stie ea. Si fac singura un triplu. Dar o sa intreb daca sunt incluse .. .etc. cer eu detalii inainte.

quote:
Miro,ti-am trimis un mail dragut cu doi gemeni care se cearta in burtica.L-ai primit?

dandusa draga mea ... tu ai trimis mailul pe adresa noastra comuna. Deci mailul acela este si al tau. Si tu ai dreptul sa intrii acolo sa citesti, sa pui poze ... etc. Iti trimit imediat si tie parola ... daca am mai facutt-o ... nu ma injura. Activeaza-ti si PM-ul si esti numai buna.
Filmuletzul e super.
La fel si faza aia cu fetitza sau baiat. La mine a iesit baiat.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Astazi am auzit pentru prima oara inimioara lui bebe (o vazusem de doua ori, la ecograf, dar astazi am auzit-o).

Am fost un pic dezamagita de faptul ca doctorita mea a decis ca urmatoarea ecografie va fi abia la 22 de saptamani, deci mai trebuie sa asteptam inca 7 saptamani pana ce vom afla daca bebe este fetita sau baietel. Mi se pare o vesnicie pana atunci...

Va doresc tuturor o saptamana placuta!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 15+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dbunny, felicitari pentru baietel,insa eu cred ca inca e cam devreme sa te apuci de cumparat lucrusoare,nu de alta, dar sa nu iti zica mai tarziu ca e fetita. Aici, s-au cam fript astia si au fost dati in judecata, grupa mare, ca acu',pana nu sunt 110% siguri, nu iti mai zic sexul copilului. Si mie mi-au zis ca de la 20 de saptamani poti sa fii sigura.Asa ca ei m-au programat, ca sa fie si mai siguri, la 23 de saptamani, cand nici macar nu o sa fiu aici. Ma rog........
Miro, tu ai dreptate sa alegi cea mai micuta camera.La noi primeaza alt motiv, sa fie cat mai aproape de dormitorul meu, ca sa nu fug ca nebuna dintr-o parte a casei in alta.Asa as vrea si eu sa pot cumpara mobila si tot ce mai trebuie,draperii,lustra si alte cele pentru camaruta lui/ei, insa nu stiu culoarea inca.

14 saptamani fix,azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Eu nu stiu ce sa mai cred de colesterolul asta, ca in decembrie aveam 164 si acum 3 sapt 229, desi, pe viata mea, nu am mincat porc, grasimi, prajeli, cascaval, etc! Limita la setul asta era 220, deci eu sunt putin peste grafic.
Si sa lamuresc cu antibioicul: desigur ca am facut si antibiograma si aveam vreo 7-8 antibioticela care germenul e sensibil. Din lista, dr gineco a ales claritromicina, iar pt sot doxiciclina.
Mi-am luat si eu restul de analize, in sfasit, sunt ok, inclusiv balariile virale, toxo etc-negative toate.
Ce ma pune pe ganduri insa e valoarea pentru Proteina C reactiva, care la mine e crescuta (6 limita, 10 eu). Din ce am citit ar fi vorba de scadere imunitara sau de tumori, deci numai de bine nu e.
Ce-i drept, eu de citiva ani fac caderi imunitare (adica ma simt fara vlaga si vulnerabila), moment in care racesc rau de tot, fac herpes la gura etc, dar nu am facut vreodata tratament ca nu am stiut ce sa iau iar la medic n-am ajuns. Cred ca trebuie sa cer sfatul unui imunolog, dar iar nu stiu pe nimeni...
Gata ca v-am povesit destul (si plictisit pe deasupra).Multam pt rabdare!

Tare as vrea sa stiu si eu ce e acolo, inauntru ca m-am fixat pe fetita si SPER SA FIE ASA!

ruxmax 11 fix

Mergi la inceput