Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
Buna seara ,fetelor.Azi am fost prinsa cu curatatul unui gratar imensssss si nu am reusit sa va citesc pe zi si seara cind am intrat dupa ce terminasem si eu gratarul....am avut de citit PATRU PAGINI.Dar voi scrieti ...nu va jucati.Bravo!Acum ma simt extenuata ca doar am muncit si culmea am stat la umbra mai tot timpul si asa m-am ars pe spate...., de nu-mi vine sa cred!!!
Mirona ,sa stii ca eu nu am primit nici o parola si deci nu o stiu .Ti-am trimis tie mesajela ca asa intelesem ca este mai bine ,sa le si salvezi tu pe cele importante ,dar ma gindesc ca fetelor le este mai usor sa citeasca direct din mesaj ce le trimit ,ca doar nu verifica ele mailul comun.Nu stiu...zic si eu ,cum eu nu am verificat niciodata ...,ma gindesc ca poate nici ele .Ce zici ?Am sa intru sa le pun articolul cu "fetita sau baietel" ca este tare dragut.Mie mi-a iesit fetita.
Sint curioasa sa vad la eco pe 17 poate imi spune si mie ce este .
Va pupacesc pe burtici
dandusa
m_monique spune:
quote:
Originally posted by dolores
mio75..stii cumva daca bonurile de masa se dau in continuare cand voi intra in concediul de maternitate sau doar cat sunt prezenta la locul de munca? ca sa stiu daca ma mai bazez sau nu pe ele in timpul celor 2 ani cat voi sta cu bebele acasa
merci
dolores12+
bonurile de masa se dau numai pentru zilele in care esti prezenta la serviciu. nu se acorda bonuri de masa pe perioada concediului de odihna si nici a concediului medical
10+http://photos.yahoo.com/micumonica
dandusa spune:
ALMO,sa nu uit eu cred ca este periculos sa folosesti si crema ,chiar daca o dai pe spate si nu pe burta.Nasa mea era insarcinata si o durea o mina asa ca s-a gindit ea sa se dea cu BEN GAY si dr cind a auzit a certat-o rauuuu.Diclofenacul intra in singe ca orice alta crema-tratament,chiar daca o dai pe spate.Ai grija!Dar ,de ce o folosesti?Ce problema ai?Nu exista nici un leac babesc?
Fetele ,voi luati MATERNA?Toate analizele mele au iesit foarte bune ,calciu la limita,dar...bine.DR mi-a dat MATERNA si eram curioasa sa stiu si de voi cite ceva .
Va pup.
17+
dandusa
marcelac spune:
hip-hip-huray! mi-am amintit!!!!!!!
pentru dureri de articulatii, dureri de genul celor pt care se folosesc antiinflamatoare, asa cum e diclofenacul stiu eu ca functioneaza daca pui un strat subtire de untura de porc si apoi o foie de varza pe care le lasi acolo muuulte ore, in general peste noapte. eu am folosit pe incheieturi de maini si pe genunchi si a functionat f bine. in 3-4 ore se face foaie de varza de parca ar fi stat la soare 2 zile!
eu pe spate nu am folosit dar incercati, nu are ce sa faca rau
merge si foaia de varza si fara untura daca nu avetzi
si... ia vedeti printre albumele de poze ca a mai aparut unul nou-noutz ![]()
nu va grabitzi, inca adaug...
marcela
12+
m_monique spune:
fetelor ce harnice sunteti! eu nu pot sa intru pe forum decat seara, de acasa, ca la birou nu am acces la net, si lucrez intr-una din marile firma private ale tarii.
eu mi-am facut suvite de cand sunt insarcinata. i-am spus coafezei, iar ea a avut grija cum sa-mi puna suvitele. doar sunt clienta ei de mai bine de 1 an, si foloseste numai produse l'oreal si wella.
oricum suvitele nu se pun de la radacina firului de par.
10+
http://photos.yahoo.com/micumonica
marcelac spune:
iaca trebuie sa fug, ca ma asteapta tati sa ne unga cu crema pe burtica si... om mai vedea
si plange ca nu mai are rabdare...
asa ca MIRO o sa vad ppt-ul maine si daca va fi nevoie cer lamuriri, o sa incerc tot maine dimineata sa deschid un capitol sa vedem ce iese.
aaaa... foaia aia de varza sa fie bine intinsa si lipita de piele!
si va fie bine, ca nici mie nu mi-e rau de fel!
pup si va vad maine
marcela
12+
Mirona spune:
danita deasupra mesajului meu .... unde e si PM sunt mai multe butoane. Ultimul este Replay with quote.
Adica ma citezi pe mine.
OK?
Il vezi?
apasa pe el ... si vei vedea acest mesaj.
Copiezi doar ce-i mai jos ... si asta va fi semnatura ta ... o poti trece apoi in profil. BAFTA.
BeBe
kokorina spune:
am o spaima.de maine intru in a 13-a saptamana dar de 2-3´zile,parca mi s-a intarit mai tare burta si simt asa ca niste crampe,niste gherute care ma tin.oare ce o fi?a mai patit vreuna dintre voi asa?pe 1 iunie ma duc la urmatorul control,abia astept sa vad ce-mi spune.oare imi poate spune si sexul copiilor?
Mirona spune:
mai cva scurt si m duc la nani:
MARCELA - capitol nou nu se descide decat in momentul cand ajungem la pagina 10. Pe orice pagina de forum incap 15 mesaje ... indiferent cat sunt de lungi ... deci nu imediat ce intram pe pagina 10 tre celalalt capitol deschis. Chiar daca se trece pe pagina 11 ... nu e jale ... doar ca la un mom. dat se sesiseaza moderatoru si o va face el in locul nostru ... Practic suntem lasati/lasate sa le usuram si lor din munci.
Lista e ceva mai complex - ceva cu multe multe paranteze. Cand apare o fata noua dau efectic copy-paste si fac modificariele. In lista fete sunt in ordine UM. Cam atat.
dandusa nu ai primit parola pana acum ca nu ai Pm-ul activat. Acum ti-am trimis-o pe mail. Deci mailul mami_nov_dec_06 nu e al meu personal ... ci al tuturor fetelor de pe aceasta listutza.
pe el ne trimitem lucruri ce se ataseaza ... pe forum neavand aceasta optiune, ne punem pozele in albumul cu acelasi user si parola, ne scriem ceea ce nu putem scrie pe public .. etc. Deci e si al tau, ok?
Sa-mi dai de veste daca cumva nu l-ai primit ... dar nu cred ca mai este vre-o problema.
Va pup si am fugit in pat.
EDITEZ ... pentru a mai scrie ceva:
MARCELA - fain album. Super. mi-a placut mult. Si chia ... tu mai si lucrezi? Ce faci tu de fapt pe santier? Hai ca mai vb ... ca-mi pica ochii in gura de somn. 
Miro
16+am o nepotica talentata
veronici spune:
Dandusa m-ai intrebat unde a facut prietena mea echo 3 D cu asa erori,am vazut ca esti din Constanta si cred ca ai auzit de doctorita Lutescu,ea i-a facut si de fiecare data i-a spus ca e fata si a iesit un ingerash de baietel.
Danita si eu am depasit 90 de zile de CM (din clipa in care am ramas insarcinata am intrat in CM) ,comisie inseamna sa-ti semneze CM si un alt doctor in afara celui care ti-l elibereaza. Mie "comisia" mi l-a prelungit inca 30 de zile si am inteles ca dupa 120 de zile trebuie facut memo la Ministerul Sanatatii(si cu ceva "stimulente"-care oricum au fost nelipsite-se rezolva orice in Romania)
Azi plec la Buc.sa fac echo si poate-mi spune ce bebici am,ieri am facut triplu test si iau rezultatul in 10 zile.
http://photos.yahoo.com/verocika2002
14+ cu doi