viata in germania 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumim mult pt urari,desi cu cu putina intarziere.Noi am racit amandoi chiar la mot.Cristian a facut otita si acum i-a antibiotic insa febra tot persista si sub atibiotic.
A fost frumos la mot si a ales:Bani,Telefon mobil,Iconita,CD de calculator si ac cu ata.Va pupacesc pe toate si multi pupici la toti copilasii si bbei de la Cristian de 1 an.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna tuturor.

poate ma lamuriti si pe mine...
noi am dat preavizul la apartament acum 2 luni si ceva in scris; i-am zis proprietarului ca pe 30.06 plecam in RO si sa vina as vada ap, sau sa ne zica dc vrea sa vina in vizita cu potentiali inlocuitori (i-am zis dupa ce ne-am chinuit vreo 2 sapt sa dam de el);
ieri s-a intalnit sotul meu cu el, intamplator (pe strada) si proprietarul l-a anuntat ca el nu va mai fi de gasit pana pe 27 ca pleca in vacanta si ca vine pe 28 sa vada ap si vom face in scris predarea (sau cam asa ceva)

Acum mie mi se pare ff aiurea sa vina pe 27, dc nu ii convine ceva nu avem cand sa reparam sau eu mai stiu; pe de alta parte nu inteleg cum e cu chestia scrisa...
dc aveti experienta cu asa ceva sau ati auzit, bitte, orice sfat e de ajutor...

merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

Buna tuturor.

poate ma lamuriti si pe mine...
noi am dat preavizul la apartament acum 2 luni si ceva in scris; i-am zis proprietarului ca pe 30.06 plecam in RO si sa vina as vada ap, sau sa ne zica dc vrea sa vina in vizita cu potentiali inlocuitori (i-am zis dupa ce ne-am chinuit vreo 2 sapt sa dam de el);
ieri s-a intalnit sotul meu cu el, intamplator (pe strada) si proprietarul l-a anuntat ca el nu va mai fi de gasit pana pe 27 ca pleca in vacanta si ca vine pe 28 sa vada ap si vom face in scris predarea (sau cam asa ceva)

Acum mie mi se pare ff aiurea sa vina pe 27, dc nu ii convine ceva nu avem cand sa reparam sau eu mai stiu; pe de alta parte nu inteleg cum e cu chestia scrisa...
dc aveti experienta cu asa ceva sau ati auzit, bitte, orice sfat e de ajutor...

merci!

La fel ni s-a intamplat si noua cand ne-am mutat, desi il anuntasem
cu 3 luni inainte pe proprietar. S-a pus problema numai de zugraveala, si, intrucat nu aveam nici un chef sa o facem noi (eu eram gravi) i-am platit proprietarului contravaloarea. Poate asa are de gand sa faca si cu voi, avand in vedere ca timp de reparatii prin casa nu o sa aveti. Succes !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cat ati platit voi?

la noi e tapet oricum.. dar cine stie..

Mergi la inceput

...si la noi era tot tapet, erau doua camere, 60 mp, ne-a cerut 150 de euroi.
Fetelor, pe mine ma apuca groaza. Citesc tot felul de reviste pt. mame si bebei si nu e revista in care sa nu fie un articol despre paduchii care bantuie gradinitele, cum se scapa de ei, etc. Azi am citit unul in care scria ca greu se mai gaseste o gradinita in care sa nu existe paduchi. Si iarasi, pieptanele anti-paduchi, otetul, etc...
Voi, care aveti copii la gradinita, ce-mi puteti spune? Exagereaza autorii articolelor? Eu imi aduc aminte ca in Romania se vorbea de paduchi in perioada de dupa razboi parca...
Brrrrr, ce subiect. Luminati-ma, pls !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Alina,
legat de problema cu actele, eu te-as sfatui sa li te adresezi prin mail. Eu am comunicat cu consulatul la Bonn exclusiv prin mail si am fost placut impresionata de atitudinea lor.
Succes!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Carmi, eu nu am auzit aici de paduchi la gradi, poate in orasele mai mari, nu stiu! Stiu ca prin noiembrie parca au venit si i-au cotrolat de diverse.
Eu zic sa te linistesti, poate ai nimerit reviste nepotrivite.

p.s. M-am amuzat un pic citind mesajul tau(nu te supara pe mine) eu am fost un copil care din pamint din iarba verde contactam paduchii. De la scoala, din tabara, pe drumul spre bunici cind ma trimitea mama vara cu autobuzul, ca asa erau timpurile, pina pe la 12 ani am inebunit-o pe mama. Si pe tren cum mergeam la munte din Constanta pina la Sinaia sigur racolam ceva!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Din pacate, e adevarat! Exista in gradinitele din Germania cazuri de copii cu paduchi din ce in ce mai des. Am citit intr-un articol de ziar ca paduchii le dau multa bataie de cap nemtilor si ca nu mai stiu ce sa faca pentru a scapa de ei.Paduchii au devenit din ce in ce mai rezistenti si produsele farmaceutice sunt tot mai putin eficiente.Si la gradinita unde merge fiica-mea au existat in toamna trecuta cateva cazuri.Din fericire, noi am scapat.Dar deja imi e groaza pt toamna viitoare. Fiica-mea are parul lung si foarte des. Cica paduchii apar, de regula, toamna cand se intorc oamenii de prin concedii si aduc si paduchi cu ei.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetelor,

Faza cu paduchii nu o stiam, azi am pus-o pe socrela sa se uite in capul meu ca mi-a aparut o pata rosie ( cred ca pe sistem nervos ) si ma mananca.De bine ce a spus socrela sa nu iesim pe balcon la lumina, eu acolo am vrut Sigur vecinii care m-au vazut ca sant controlata in cap, vor crede ca am paduchi daca tot spuneti ca vuiesc ziarele pe subiectul asta

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Narcisa, Camelia, multumesc de raspunsuri.
Narcisa, de ce sa ma supar pe tine? Nu-i cazul. Eu nu stau in oras mare, dimpotriva, insa revista in care citesc eu cel mai des depre asta este ´Leben und Erziehung´, care nu se refera la un anumit oras. Si in ziare am citit despre nemernicii de paduchi care bantuie mai toate gradinitele din Germania. V-am intrebat pentru ca mi se pare absolut socant, pe cuvant ca eu in Bucuresti nu am auzit de asa ceva. Se vede treaba ca ´paduchele teuton´ e mai sprintzar
O duminica frumoasa va doresc,

Carmi

Mergi la inceput