viata in germania 36
Raspunsuri - Pagina 16
tinatache spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Super Cristina, imi faceam griji ca i-am pus prea tirziu!
Va duceti careva la expozitia cu comori de pe fundul oceanului? Am tot vazut reclame, am luat si nr special de la Spiegel, da tot nu stiu daca marita sa ma duc special la Berlin ca sa o vad. Ati auzit ceva pareri?
----
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
care expozitie? ai vreun link?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
aschiutza spune:
Uite aici http://www.aegyptens-versunkene-schaetze.org/Ausstellung.aspx , da nu zic ei mare brinza. Da afise au pus pina si la mine in Brauschweig.
-----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
mihaela_specht spune:
buna
am si eu o intrebare pt fetele care au fost in Romania numai cu copilul.(fara tata?)ce acte ati aratat la vama pentru copil?trebuie consimtamantul tatalui ?
va multumesc
mihaela
enn spune:
Eu am avut la mine pasaportul copilului (Reisepass) + copie dupa certificatul de nastere, pentru ca noi avem nume de familie diferite.
Drum bun!
E.
mihaela_specht spune:
nu ai avut nevoie de aprobarea tatalui?vreau sa merg saptamana viitoare in romania si am inteles ca ar trebui facut la notaR o imputernicire cum ca celalat parinte e de acord.imi e frica sa nu merg pana in ro.si sa zica ca le mai trebuie ceva.sti cum sunt vamesii romani.
mihaela
tinatache spune:
Carmi faptul ca tu nu gasesti distractiv nu inseamna ca altcineva nu are voie. Eu chiar m-am distrat. De ce? nu stiu, daca aflu iti spun Am cautat ceva cateva pagini in urma si am vazut rasp. tau ca-l sarisem din viteza.
bey, cum se spune la soc pe germana ca vrea sotzu socata, pliiizzzzz...
Aschiutza, mersic. Tot cautam un motiv sa vizitam si nordul Germaniei dar ma tem ca nu e suficient de tentant pt noi (mai ales pt plozi:))
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
cklaudia21 spune:
Holunder, Holunderblüten
Se gaseste si ceai de soc la Bio-Geschäfte se numesc Holunderblüten-Tee
http://community.webshots.com/user/cklaudia21
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by tinatache
[
Io iti scrisesem denumirea si in engleza si germana..dar ca de obicei ma obosesc degeaba..
tinatache spune:
quote:
Originally posted by DidiAlexquote:
Originally posted by tinatache
[
Io iti scrisesem denumirea si in engleza si germana..dar ca de obicei ma obosesc degeaba..
imi cer scuze, cu atatea lupte pe aici nu am vazut, desi azi m-am mai uitat o data si chiar nu mi-a sarit in ochi.
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius