viata in germania 36

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Fotbal.Subiectul meu preferat.
Singura data cand am tinut cu nationala Germaniei a fost in finala CM din 2002 pentru ca atunci imi placea echipa.Dar i-au batut brazilienii.Asta e! Echipa actuala nu ma incanta iar Klinsmann e contestat pana si de nemti.Iar daca ajung sa castige titlul mondial, apoi, vorba lor, Dumnezeu are cetatenie germana. Sigur ca vor trece de grupe, nici nu se putea altfel.E dezastruos dpdv financiar ca echipa tarii gazda sa nu treaca de grupe!Si la ce adversar vor avea in optimi, nu-i mare lucru sa ajunga in sferturi.
Aseara au jucat mai bine (decat cu reprezentativa din Costa Rica)si-au avut noroc cu polonezii din echipa proprie ,Klose si Podolski.Iar polonezii (adversarii adica ) s-au aparat foarte bine dar ce sa-i faci daca baietii aia n-au invatat inca ce-i atacul..Le-a si fost eliminat un om foarte usor.
Vom vedea ce urmeaza.Eu cred ca Spania si Olanda vor face o figura frumoasa.Si mai sper ca titlul mondial sa ramana in Europa.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Cameliaaaaaaaaaaaaa,m-ai omorâââââât!!!Pai Klose si Podolski au ratat aseara masiv de tot, vai de noi era daca nu-i bagau pe Odonko si Neuville... Apropo, Ondonko asta (oare cum s-o scrie?) are doar 18 ani!!! Si echipa in general e fff. tanara, o echipa de aur pentru campionatul viitor! Si Klinsmann e un dulce
Maine joaca la noi in oras Olanda vs.Coasta de fildes, sa vezi haiul de pe lume... :))

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

bey, nu va luati de klinsmann ca mie-mi place:)) Cu cine joaca in optimi? am intrebat aici si cica inca nu se stie sigur, suedia sau anglia. Cami, da' nu-s chiar asa de la furat astia... nu? Eu nu ma pricep da-mi place sa ma bag si io in discutie

Aurelia, intre Strasbourg si Viene e drum lung, cam pe unde ar vrea sa innopteze, in ce zona? de münchen sa uite ca pe langa ca acuma nu mai gaseste nimic, e si scumpa zona.

dupa ziua libera de ieri am senzatia ca e luni azi. din fericire e vineri!!1 si vine weekenduuuu!!!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Lauraa, pai nu ziceai tu ca nemtii au avut nu stiu cate ocazii? Care-i diferenta dintre ratari si ocazii?
Klose si Podolski dau sarea si piperul acestei echipe.Parerea mea.
Astept cu nerabdare meciul Olandei.Eu sun fan van Basten!
Aaaaa, mi-am amintit o chestie: se prevede un amical intre nationalele Romaniei si Germaniei pt anul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Carmi, ai remarcat bine ce-ai remarcat, dar sper ca nu te-au convins vrajelile de explicatii care ti-au fost date, asa cum au fost convinsi altii....Oricum, nu are nici o importanta

Laura ma urmareste demult (asta o spun pentru necunoscatori)....si acum iar se razbuna cu armele din dotare , in lipsa de altceva .....

Laura, tropaim, tropaim ? (sa nu uiti sa inveti imnul care trebuie)

Eu nu am sa mai intru la acest topic (uraaa, nu? )...Oricum, nici pana acum nu intram aici cu placere.....ce sa citesc? jurnalele lui tinatache? Sunt blog-uri mult mai intersante! Sau texte maneliste, de genu' "sa moara dusmanii mei"?

La alte topicuri am mai citit opinii de genu': "ii urasc pe suedezi" sau "nu-i inteleg pe francezi" (oricum, mult mai grav decat un Hai Polonia ), dar in nici un caz nu i se raspunde "fa-ti bagajele si cara-te!". De ce? Acolo se discuta la un alt nivel! Ca sa discuti ceva, trebuie sa ai si cu cine!

Nici daca intram pe un forum german si spuneam in gluma "Hai Polonia", nu primeam rosiile pe care le-am primit aici!

Nah, unele atitudini tin si de educatie, nu numai de tara unde traim!

Multumesc de PM-uri celor care mi-au trimis!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Camelia

Aaaaa, mi-am amintit o chestie: se prevede un amical intre nationalele Romaniei si Germaniei pt anul viitor.

cooool, abia astept!! da' n-am steag romanesc:(((

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cristina, poti sa desenezi cu Windows Color pe geam steagul Romaniei ... Eu am doua, da micutze, mama le-a facut cindva pt mine, ca la mine in oras in Ro nici steaguri nu se gasesc (ce sa mai vorbim de librarie si alte lucruri necesare) .

Mi-ar place sa fie aici in Germania jocul, poate ajungem si ne vedem acolo .

La noi a fost azi-noapte asa o furtuna, cum sotul mau nu a vazut de ani de zile (daca nu vine mai des in Romania, ce sa-i fac ). Intr-un sat din apropiere a trasnit o casa...iar eu nu am cam inchis ochii, tuna foarte aproape. Na, si acuma dorm pe mine si azi am meditatii cu cineva la matematica, sa vedeti ce o sa le incurc .

-------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat scurt sa va urez sfarsit de saptamana placuta si sa aveti parte de un timp frumos alaturi de cei dragi voua.
toate fetele,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

aschiutza, am primit plicul Nu e tarziu ca mai avem musafiri din Ro acusica si am pe cine trimite, am sa pun banuti ca vine cu avionul si nu poate lua nimic.

Him, un sfarsit de saptamana placut si tie!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Super Cristina, imi faceam griji ca i-am pus prea tirziu!

Weekend fain, fetelor! Eu sunt gata sa pic in borcanul cu nervi si nervisori, pt ca am luni interviu si nu am cu ce sa ma imbrac ca lumea (mda, numai cu dorinta nu slabeste omul). In plus mai am de mers si 5 ore dus, 5 ore intors cu trenul...

Va duceti careva la expozitia cu comori de pe fundul oceanului? Am tot vazut reclame, am luat si nr special de la Spiegel, da tot nu stiu daca marita sa ma duc special la Berlin ca sa o vad. Ati auzit ceva pareri?

----

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput