Mamici casnice (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Liviu!!! Sa cresti mare,frumos si sanatos!!

LA MULTI ANI,pentru mama de Bianca!!

Eu astazi plec la tara la parintii mei si stau vreo cateva zile.Asa ca...urez de pe acum

LA MULTI ANI pentru Maria!!

Si LA MULTI ANI SI LUNISOARE pentru Sara!!

Aveti grija sa nu papati si sa beti mult!Ganditi-va si la mine!

Va pup si poate mai vb pana plec.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Va era dor de mine?
Multumesc pt urari si pt ca v-ati gandit la noi.
Am fost la dr. si mi-a confirmat ceea ce citisem pe net.Mi-a zis sa mai repet analizele la Sanepid pt linistea mea.Spune ca e imposibil sa aiba asa ceva.

Addinela Klebsiella e o bacterie intraspitaliceasca(deci se ia din spital).Semnele sunt diaree, varsaturi, febra.Si cum a zis mamica, scaun schimbat la culoare.Daca se prezinta vreuna din astea, atunci faci o analiza bacteriologica(la kk).
La noi tocami aia e.Nu are nici una din toate astea,ba din contra, e constipata.
Asa ca m-am linistit.O sa repet analiza si gata

sa nu uit LA MULTI ANI LIVIU!Sa cresti mare, frumos si sanatos si sa-i aduci numai bucurii mamei.

Va si fug sa hranesc bebelina si sa o bag la nani.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

LA MULTI ANI LIVIU!!!

Dana am vazut pe femina ca ai cumparat gel anticelulitic de la Nivea, cat ai dat pe el???Ca parca ma bate si pe mine un gand

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

MULTUMESC MUUULT dE TOT...este ca sunt draguta? se poate vota zilnic...dau laptic...ca jucarii nu am prea multe...ca am si io o alocatie miiiica...ca mamica ie bugetara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi da ai fost cu Stef in spital? Daca nu, de unde sa o fi luat? Sigur au incurcat analizele:)

Miha distractie placuta daca si tu pleci la tara
Numai eu n-am Tara
Mersi mult de urari, un mare de la noi ca poate nu ne mai "vedem" pana peste vre-o saptamana, si noi plecam la "tara" la Arad, la bunici si strabunici:)
O sa-ti ducem dorul

Mihaela (ca sa nu va incurcam:) tu de ce nu treci mai des pe aici? Ca erai asa activa :(

Oare unde-i Ioana ca n-am mai vazut-o nici pe mess...
Si Geani, am primit mesajul pe mess acum cateva zil,e oare nu mai ai net ca n-ai mai intrat?

adita e greu sa ti pasul cu noi, da macar mai hai la o poveste cand ai timp:)

Tina, mai stiti ceva de ea? Adica stati ca vb acuma cu ea pe mess:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Tarta cu capsuni sau cu mere sau cu caise sau cu piersici... :

5 galbenusuri se bat cu 200g de zahar pana se albesc.Se adauga 5 linguri de apa clocotita si 200g de faina,cu un praf de sare.Dupa ce s-a incorporat faina se adauga albusurile batute spuma cu 2 linguri de zahar.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pun fructele.Este delicioasa!
Poze n-am!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Miha, intreb si eu, nu trebuie un praf de copt sau ceva ca sa creasca?

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

pt toti cei care ma voteaza..la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html

Mergi la inceput

Mihaela (ca sa nu va incurcam:) tu de ce nu treci mai des pe aici? Ca erai asa activa :(

Fla, de exemplu azi de pe la 9 pana la 11 si ceva am fost plecata pe la cumparaturi,acuma stau acasa pana dupa 3 cand se trezeste mandra si iar o zbughim de acasa pana seara pe la 7, si cand vin din oras cad obosita si nu mai am putere sa mai dau drumul la calc...
Concluzia e : ca nu prea stau pe acasa...dar eu fac tot posibilul sa intru cat mai des...asa ca ca ma mai tineti minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Georgi da ai fost cu Stef in spital? Daca nu, de unde sa o fi luat? Sigur au incurcat analizele:)

Nu Flavia nu am fost niciodata cu ea in spital(slava Domnului!)
Tocmai asta e: nu am calcat prin sital, nu are simptome.Ori au incurcat analizele, ori, varianta cea mai plauzibila pe care mi-a zis-o doctorul, este la ei in laborator.
Io oricum sunt nelamurita.Am dus proba vineri dimineatza si mi-au dat rezultatele aseara .Unde naiba au tinut kk pana atunci?La frigi?
Si mai e si un laborator cu prtentii....Bleah!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mihaela cum adica sa te uitam? Ia vezi ca iei daca mai vb asa
Ma gandeam eu ca sunteti mai mult plecate, desi de voi tot e bine ca stati la casa si mereu la aer:)
Cu asigurari te mai ocupi?:)

Mergi la inceput