Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 10
andora spune:
Georgi marfaaaaaaa Bey intr-o poza are tigara-n gura?! Eu in aia cu soare si mare deja stiu ce poza as pune, am una cu gogo in cada... ce program e???Ca dau ceva rece si bun mai va tin pumnii sa elucidati misterul....
Flavia DA VREAU POZA AIAAAAAAAAAAAAAAAAA Repede
Lucia, wow, pai poate ajungem sa luam si noi un autograf pe ceva, acolo mergem mai mereu si noi, depinde cum se simte gogoasa... cine stie cat va valora peste 30 de ani
A propos de Liviu, ati auzit de www.bambilonia.ro" target="_blank">Bambilonia la Sala palatului? intre 31 mai si 4 iunie.. eu m-as duce cu maimutica sa vada teatru de papusi si alte cele.
Svetlana ai mama grija, nu ai voie sa-ti fie foame sau rau
Fla ai vb cu Tina pana la urma?
Pup!
PS" Noi am fost afara mai active ca iei, la pranz am bagat juma de nurofen la bebe si acum nani..poate trece febra de tot,....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
light spune:
Andora m-ai terminat cu autograful tau...Pai poate veniti.O sa citesc de babilonia si o sa mergem si noi.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
andora spune:
Adinellule acum te vazui, pup degetelul bubos,pai daca ai asa chef ian pune sotul la practica, nu-l lasa. Hai ca si eu ma luai de Georgi cu tigara aia, da lasa ca o fractiune de secunda n-are nik, numa sa nu inteleaga copchilu' ca are voie Si noi cate prosti i-am dat, cate sticle de Cola a scurs cand nu eram atenti.... meritam Nu mai zic ca pt poze o punem sa faca toate prosrioarele, la tigara nu m-am gandit ca noi suntem nefumatori
Maria2mami, sa vezi ce palarie si-a tras tati, o s-o pozez sa-ti arat ca stiu ca tu esti microbista
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
Lucia,sa-ti traiasca barbatelul
La multi ani!
mihaela amalia si alexa si mami,ce e cu voi de ne fentati? ati disparut din decor? s-a intamplat ceva ?
bey e soareeee si la mine.se anunta 20° azi.Duc copii la scoala si fug sa-mi cumpar flori pt. gradina ca cine stie daca nu se intorc ploile si ramane gradina mea cheala toata vara
o zi buna.
georgi75 spune:
Moaaaaamaaaaa...azi ma imbat deci... cu atatea beri pe capul meu....
Adinella ce-ai draga?Daca io-i dau voie sa fumeze, ce te begi tu? Pup io degetu' sa treaca.Mai da-o incolo de curatenie...Stai cu noi aci...De tastat poti, nu?
E si-acu sa va zic.Le luati de-aci :
http://www.frameshow.com/
Bagati la greu ca v-am zis ca versiunea free e valabila 15 zile.Puneti-le pe toate-n rama.
si mai astept beri ca pe-alea le terminai.
EDIT: In afara de ramele de-acolo, puteti descarca voi si altele.Hai ca va descurcati voi ca sunteti istete.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andora spune:
Lucia da' io uitai esentialul... e concurs de desen ziceai? A, super tricoul, Scooby e si preferatul gogoasei, avem un caine la bloc numit in varianta gogoaseasca "cudi"
Cami succes la cumparat floricele frumusele!
Georgi sarumanaaaaaaa de pont!!!
malla spune:
hai ma georgy nu te supara, ca doar tu ma pusasi sa bag un ochi la poze si sa iti spun daca iti place...no, acuma si tu...
las ca iti trece tie ca esti olteanca de-a mea!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
andora,imi plade ca esti activa pe aici...nici nu apuc bine sa scriu ca si postasi, bravo!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Beeeey.. tigarea e stinsa.O fumase nepoeta-mea pana la jumate si o lasase in scrumiera.si fi-mea a furat-o.Dupa cum vedeti are si bricheta in mana sa o aprinda...
Adinella nu ma suparai fato, ce-ai?Te doare buba?Adoarme-l pe Andrei si zi-i la colegul sa-ti dea un analgezic, ceva
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
dana, cami ca ati intrebat de mine.
bey noi stam la 4/4 si avem sauna in casa, daca vreti cele cu kilele in plus, va astept, e moca.
si stam numai pe la padure la racoare, intram in casa pt nani, dus si papa, apoi iar afara.
nu prea am timp sa scriu ca la cit scrieti... citesc f mult.
suntem bine si va pupam pe toate.
daca nu ma adoarme alexa deseara, vorbim...
abia astept concediul
alexa