Mamici de sept-oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
Susa spune:
BUna gravidute...
La mine e un pic nasol cu gleznele, aseara am dormit cu ciorapi indesati cu varza si tot nici un efect. tot ca si cartabosii sunt...n-am avut nici o data probleme de genul si e cam nasol...azi au anuntat super cald si la BV asa ca va trebui sa stau mai mult prin casa...dar cu cate avem de facut e cam greu...
Ce fain de voi ca va vedeti ...eu trebuia sa vin la Bucuresti azi dar s-a amanat pe maine asa ca nu pot participa, tare rau i-mi pare.Sa ne aratati poze bine????
Bafta la eco microbu si sa vii cu vesti bune
ramomar, chiar ca nasol cu servici si cu toate treburile casnice plus renovari..eu am noroc si cu soacra ca vine si face papa..eu oricum sunt la faza de initiere ca n-am gatit la viata mea de loc...de acum incep.si e de ajutor si la curatenie si toate cele...
pufy, suna bine reteta dar eu dupa cum am specificat mai am pana ajung la bucatarie...mai usor cumpar praji bune...poate mai in colo...
va pup si ne auzim mai tarziu...
Silvia
23+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
pufymic spune:
Susa si restul fetelor care au probl. cu picioarele umflate...imi pare tare rau de voi!
Eu dorm toata noaptea cu 2 perne sub picioare(iar sub cap fara perna ca nu o suport), ca sa-mi fie mai ridicate si inca nu am probleme....poate mai incolo o sa se umfle si la mine....
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:
Va multumesc mult, emotii am doar pana la aflarea sexului, stiu ca bebe e f bine in rest. Si imi este f dor de el.........
Sandra
20+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
ramomar spune:
pufymic sa faci poze cand mai mergi la strand
. Poate in vreun weekend am sa-l provoc si eu pe sot sa mergem pana acolo si asa ii e cunoscut Aradul, aproape in fiecare saptamana e cu business acolo...
susa ce bine de tine ca ai cine sa-ti gateasca!
Ai mei parinti si socri sunt la 50km de mine, deci numai eu sau sotul meu, la ce se pricepe si el, ca la prajituri sigur nu ![]()
22 
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Ramomar poate faci sa vii in Arad si sa nu imi spui sa ne intalnim....
! Serios!Daca vii spune-mi si mergem impreuna pe strand(dc e in week-end ca atunci e si sotul meu acasa sa ne "transporte"
...si sa ne insoteasca
)
Iti dai seama ca aseara am uitat aparatul foto acasa.....deh, memorie de gravida
!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
pufymic
daca o sa venim, numai in weekend va fi si sigur o sa te anunt sa ne intalnim...ce bine ar fi, dar deocamdata visez....
pupici!
22 
POZE
mai avem un pic...
Roxana01 spune:
Buna burticutze!
AZI E MAREA INTALNIRE!!!!!!
Repet pt toate fetele care vor sa vina: Parc Titan, Bisericutza de lemn de vis a vis de magazinul Titan, ora 18.00. . De acolo mergem la vreo terasa in parc (daca vreti Brown Suger, daca nu,alta). Oricum, toate care si-au confirmat participarea sper ca ati primit pm de la mine cu nr meu de mobil (din pacate azi mi l-am uitat acasa, mi-l voi recupera in jur de 17.30, nu va suparati, sunt absolut nauca zilele astea!!!!!!!

).
Cri 19, ti-am trimis si tie nr de tel, sper ca l-ai primit, ca mi s-a restartat pc-ul imediat ce am dat send la tine. Daca nu, sa-mi spui, iti mai trimit o data.
Sephora, imi pare tare rau ca esti departe, am tot intrebat fetele zilele astea daca le convine locatia. Acum e deja prea tarziu sa mai schimbam, dar sigur data viitoare cand ne vom intalni o vom face in unul din locurile propuse de tine. Sper sa nu te superi, chiar am vrut sa fie cat mai multe fete, dar raspunsurile au venit destul de tarziu...

Katia, am visat ca m-am intalnit cu tine si ca numele Katia vine de fapt de la un salon de coafura si cosmetica pe care tu il ai la Iancului. Inchipuie-ti, ce in detaliu am visat!! Si nu stiu nici macar cum de ti-am retinut numele in vis...
Fetelor, telefonul il voi recupera eu la 17.30, dar sigur nu am uitat aparatul foto!!! Asa ca pregatiti-va de o sedinta ca intre noi, fotomodelele!!!! Cea mai mare burtica are un premiu!
Va pup pe toate!
Roxana, +26 sapt
gripo spune:
Salutare burticutze!
SUSA, imi pare rau ca nu a dat inapoi cu varza. In cearca sa reduci, nu de tot, sarea. si sa nu stai in soare si mai mult cu pcioarele in sus.
Mey, CRI, daca puteam, nu veneam eu? sa va cunosc (mai ales pe tine?), dar am niste treburi zilele astea. dar am si eu o intrebare pentru tine. Parca aveai terasa, sau ceva de genul asta pe langa parcul Tineretului/ E cumva Taverna LA GIGI? ca daca da, imi vine sa te bat, tare buna mai era mancarea acolo si multa si la pret super. Si am fost sa mananc o ciorbita de burta acolo si ....tzeapa! era inca inchisa, imi venea sa mor. te pup si astept vesti in continuare de la tine.
Pentru fetele care se vad azi, DISTRACTIE PLACUTA! si poze, sa vedem si noi.
23+
RADU ANDREI
nicolstoy spune:
Neatza,
Roxana , incerc si eu sa ajung, dar tot nu stiu inca daca voi reusi...sper...
Sephora , noi avem o masina de vanzare
.Daca e, puteti intra aici sa o vedeti:http://www.autovit.ro/masini/toyota/corolla/ (cea cu 10.700,dar pretul nu e batut in cuie),e doar o sugestie pt ca ziceai ca va ganditi sa schimbati masina.Oricum,una peste alta, fiecare le stie pe ale lui si repet e doar o sugestie
.
Nicol
24+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
katia spune:
Roxana, hai ca asta cu visul a fost tare :) Nu am salon de coafura nicaieri :); ce feste ne joaca imaginatia de gravidutze 
Eu o sa vin direct la terasa putin mai tarziu, asa ca sa nu ma asteptati. Oricum o sa te sun ca sa vad daca nu ati schimbat localul.
Felicitari pentru Baietei sanatosi Ancai si Carmen 
Microbu, tin pumnii pentru eco!
Abia astept sa ne intalnim!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite