Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Buna, burtici,
Voi cum va descurcati cu caldura asta?
Eu am glezenele umflate si nu am niciun chef sa ma mai misc...
Am santier in casa, asa ca prestez, ma duc la serviciu, si mooor de caldura!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Gigi, eu una nu ma descurc prea bine, dar ce sa fac incerc sa rezist, gleznele umflate nu le am si sper sa se mentina asa
Acai si Mephala felicitari pentru baietei!!

25 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate.
Eu am avut probleme cu ADS-ul dar s-a rezolvat pana la urma.
Vroiam sa va urez si eu La multi ani! celor care s-au sarbatorit,chiar daca e mai tarziu,dar asta e.....
Noi suntem bine,bebicu se misca e foarte finut nu m-a suteaza prea dur,e un scump.A inceput si burtica sa se miste cand se misca bebe.Sunt si eu in cautari deocamdata am cumparat doar niste salopete de la Mothercare super dragute 3 buc la 1.400 trei noante de galben.La patut inca nu m-am hotarat,n-am vazut nimic care sa-mi placa si astept si targu care va fii la Romexpo.
Felicitari fetelor care au aflat ce au la purtator si bebici sanatosi incontinuare.
Roxana01 as veni si eu sincera sa fiu dar eu nu cunosc prea bine zona,de ce nu a-ti ales si voi un Herastrau,Cismigiu,Tineretului.Eu am fost duminica cu Ste in Herastrau e de o frumusete rara,si pot sa zic ca am cam umblat dar au facut acolo aleea Florilor o frumusete.Plus ca e cam departe de Drumul Taberei unde stau eu.Daca v-a hotarati ptr alta parte anuntati-ma si pe mine.
A plecat iar soramea ne vedem la sf lui iunie,ea pe 12 august are nunta aici,de fapt la Roman.Nu stiu cu ce o sa m-a imbrac sincer,cred ca o sa-mi iau un sari indian,dar m-a mai gandesc.
Amfost luni la Moll la Zara mi-am gasit niste bluzite si o rochie,super dar cam scumpe,dar le-am cumparat ca la burta nu m-a mai cuprinde nici o fusta din cele vechi,am probat si din rochitele de anul trecut (ale mele)si eu port rochite destul de largi vara,toate imi vin mulate,m-am cam suparat dar mi-a si trecut.Ce nu face mama ptr printul ei!
Am vorbit cu Ste sa schimbam si masina ca acum avem una cu 2 usi si cand o sa apara piticu o sa fie cam chin,plus ca vreau sa o iau cu aer conditionat ca asta e doar capotabila si-ti bate soarele direct in capatina,iar pe caldurile astea eu una abea rezist fara aer.
Cam astea sunt noutatule la noi.Ar mai fii ca muncim ca nebunii,mai ales Ste care se trezeste de la 6 si ajungem pe la 20,iar eu m-a duc pe la 12.Eu mai lejer dar oricum m-a cam intorc cu dureri de picioare.Dar imi si place rau ce fac si n-as putea sa stau acasa.Cred ca o sa m-a duc pana in ultima zi daca bebelusului o sa-i fie bine.(asta ca vorbeati de intrat in concediu).
Abea astept si eu sa m-a duc iar la eco sa-l vad pe bebitu (pe 05.06),cand mi-e dor de el mai pun DVD dar acum stiu ca e mai mare si parca nu m-a mai satisface, am ajuns asa de nerabdatoare parca abea astept sa se faca sf sept inceput oct sa mi-l vad si tin in brate.
Cam asta e.M-am lungit,dar mi-am zis si io ofu.
Va pup
IO21+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna seara burtici!....sau noapte buna?

Acum am venit si noi acasa ...am iesit pe strand(care arata ca un parc urias, are si bazine, si o gramada de terase....e super!)unde am fost cu seful lui Ovi.A fost tare bine.....aer curat,miros de iarba taiata, de pomi infloriti, mancare buna.....Ovi fugea dupa pitic!

Lexi, Ramomar a iesit buna rau prajitura....va dau reteta maine!

Carmen, acai24 felicitari pentru 100% si sanatosi din burtici!

Carmen multa sanatate lui Iustin!

Gigi25 si noi suferim de caldura....mai incolo va fi si mai greu...dar trece!

Fug si eu in pat!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Multi pupici pentru toate burticile.
Noroc ca am parte de o mare insomnie in noaptea asta,ca asa am mai reusit si eu sa intru sa vad ce faceti.Mi-a luat cateva ore bune sa citesc ultimele 4 capitole de la care am lipsit.Ma bucur sa vad ca toate burticile au venit cu vesti bune de la eco.
Eu in continuare am de munca pana peste cap la terasa,asa cum bine a presupus RALU,asa ca ma bucur ca am intrat la timp sa vad ca s-a stabilit o alta intalnire,ca cea cu care va amenint eu de o luna si ceva se mai amana.Asa ca ROXANA01 vreau si eu sa vin;daca am inteles eu bine:azi,ora18,titan,brown sugar?
RAMOMAR ;si eu sufar in continuare de picioare umflate;singurul remediu care l-am gasit este sa stau toata ziua in pat ,de parca asa ceva e posibil.
RALU felicitari pentru SEF si absolvire si ziua onomastica si... vezi ce se intampla daca intru asa rar?Te felicit la gramada pt toate evenimentele si cu mare intarziere .
LEXI cu ft mare intarziere:LA MULTI ANI!
MCRMIKI inca nu ai primit rezultatul la analize?Sper sa ne dai de veste cat mai curand ca totul e ok.
ADAMEASCA felicitari pentru FETITZA;o sa faca o echipa de milioane cu LUCA.
IONICA imi pare rau ca inca mai ai probleme cu bubitele;sper sa-ti treaca cat mai repede.
PUFYMIC
GRIPO tu n-ai cum sa ajungi la intalnire?Mi-ar fi placut sa ne cunoastem "face to face" si sa ne intrecem in "rotunjimi".
INNI am vazut ca la ultimele capitole ai fost la fel de absenta ca si mine.Totul e in ordine cu burtica?Poate o sa reusesc azi sa te prind pe msg.
TASIA ai inceput sesiunea?Cum merge cu examenele?

Cred ca in sfarsit ma ia si pe mine somnul;ma duc la nani.
O sa mai intru azi;astept confirmarea la intalnire.
Sa auzim numai de bine.
23+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi burticutze
katia si eu ma gandesc sa-mi iau prenatal, desi mi se pare o eternitate pana la sfarsitul lui iulie cand o sa-l pot lua. Initial am zis ca nu o sa-mi iau daca nu am probleme, dar acum cand vad ce greu e sa stai toata ziua pe scaun la birou, burtica creste, caldurile sunt din ce in ce mai sufocante, deci abia il astept
susa si gigi25 am crezut ca sunt singura care acum are santier in casa. Cam greu rezist Susa draga si la serviciu si apoi alergat dupa cele necesare prin baie si facut cate ceva de mancare; curatenia o pasez la sotul meu, de multe ori chiar si mancarea
Carmen si acai24 felicitari pt. ! sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. . Carmen multa sanatate lui Iustin.
Sephora si eu am fost la fel de dezamagita ca si tine cand am probat rochitele si fustele din sifonier: multe imi satu mulate bine, iar altele nu incap pe mine decat pana la genunchi. M-am intristat de multe ori cand ma vad ca un balonas, dar apoi in vine in minte un ingeras mic care merita orice sacrificiu.
pufymic am auzit ca voi aradenii aveti un strand super misto. ai facut baie? ai stat la plaja?
cri ce bine imi pare ca ai reusit si tu sa ne dai cateva vesti . Ma bucur ca esti bine, iar cu picioarele ne vom descurca noi cumva, important e sa fie bebe sanatos.
osna asteptam vesti...
pupici la toate burticutzele!

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata burtici !!!

Ieri nu am avut net si atunci m-am apucat de curatenie si am asa o febra musculara....nu ajungea ca ma durea spatele acum ma dor TOATE.
Noi azi mergem la eco morfologica la 18.30, deci este exclus sa ajung la intalnire si este si fff departe de mine, dar terasa este fff frumoasa, o stiu. Sa ne aduceti poze si vesti despre voi.
Eu am mari emotii pt azi, am visat azi-noapte ca o sa am un baietzel sa vedem ce-o fi acolo in burtik.

Felicitari pt cele care au fost la ecografii si mai ales felicitari pt vestile bune si aflarea sexului.

Stef81ro, danyboy, beatrix bine ati venit si sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi.

Acum ma duc sa-mi iau o tona de inghetata pana nu incepe caldura asta ingrozitoare, bine ca mi-am luat concediu toata saptamana.

Pupici

Sandra 20+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Mi-a dat Alesio trezirea cat a bombanit prin somn....asa ca am profitat si am papat un pic din prajitura facuta ieri....e buna....e un pic mai deosebita(zice Ovi).Uitati reteta:

Prajitura zeilor():

Ingrediente:
10 oua
faina
1/2l lapte
250 gr zahar
3 pliculete zahar vanilinat
stafide
ciocolata
fructe sau dulceata(eu am pus capsuni)

Se face un blat de pandispan din 6 oua, faina si zahar.Se coace la foc mic si cand este gata se raceste si se taie in cubulete.Separat se amesteca 4 galbenusuri cu laptele si pliculetele de zahar vanilinat.Amestecul se pune pe foc pana se ingroasa putin.Intr-un vas adanc de Jena se pune un strat din bucatelele de blat peste care se adauga stafide si bucatele de ciocolata.Apoi se pune cu lingura putin sirop din oua si lapte.
Se pun alternativ straturi pana se termina compozitia.Daca a mai ramas sirop , se toarna deasupra.
Cele 4 albusuri ramase se bat spuma tare pe aburi, se amesteca cu fructe sau cu dulceata dupa gust.Cand este gata se pune peste blat si se da la rece cel putin 1/2 ora.
Se serveste rece in cupa de inghetatat garnisita cu ciocolata rasa.

Mie totusi mi se pare mult sa faci si 2 straturi fiindca mi-a iesit blatul fff pufos, deci data viitoare voi pune doar cate un strat de pandispan, stafide, cioco si sirop de oua, apoi spuma....mi se pare suficient.Voi vedeti cum faceti.

Fug ca se trezeste goanga!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic pentru reteta! cred ca e tare delicioasa!
microbu tinem pumnii azi!
pupici!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Microbu bafta azi la eco!Te asteptam cu vesti bune!!!!

Ramomar e intr-adevar superb strandul din Arad....e cel mai mare ca intindere din Europa cred....e numai verdeata, pe malul Muresului, pomi, vreo 4 bazine de inot, terase in aer liber, discoteci, casute...e super!
Ieri am fost la terasa sa mancam si sa bem ceva(apa) cu seful lui Ovi, dar sambata si duminica planuim dc e timp frumos sa mergem si la plaja si balaceala...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput