Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
sim0 spune:
Am scris ca o analfabeta acum ca ma uit putin mai bine.
Daca aveti timp si chef, uitati-va si la pozele noastre.
poze Clara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralirali spune:
Ana, ii place foarte mult omida, si noi o avem peste tot. O smotoceste toata ziua si se rostogoleste cu ea. Ii plac in mod special obrajii sa ii crantaneasca, sa ii pape nasul, nu mai spun ce distractie e cand ajunge la oglinda din fund, ce mai rade si ce mai chiue si o linge nevoie mare.
Cat despre pasiunea pentru seringa, si eu spunca e ciudata, dar atata timp cat papa eu sunt fericita. Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
sim0 spune:
Acum sa va intreb ceva...ai vostri au si scaun mai verzuliu???? oare ce inseamna???
poze Clara
Giova spune:
Masi fetelor al meu cupil, doarme de ceva ore..
imediat ne imbracam sa mai iesim o tura.
Ralu of, imi pare rau ca iar a recidivat infectia. poate nu e asa de grav. la printesa.
eu il tin pe Marco in Polly, pe pozitia a doua, dar tot se ridica. il pun cateodata chiar in fundic, dar numai pt. 1-2 minute.
Crisu ti-am vazut grasuna, o dulce so o scupica. e mortala in body cel rosu cu batic in cap.
E mortala Jasmine cu cei 2 dintisori!!!ce fain!! ai fetita mare, deja, gata nu mai e bebe.
Pana una alta, am pus si eu pozele de ieri si de azi:
poze noi
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
utocatalina spune:
S-a dus naibii mesajul meu..vazut Mario in 4 labe si Jasmine cu dinti..vreau si eu si dinti si labe!Sa nu se inteleaga altceva ca sunt la ovulatie!
March la 18:30 sunt la frezat..pun eu poze, daca mai raman cu par..Ralu sigur ne ingrasam cu aer ca de papat peste 650 vad ca nu sarim de 2 zile!Clara o dulcica la botez cu rochita ei alba cu tot!Giova fain ca Marco mai sta cu Suzy..noi no way..!Si vad ca se joaca cu jucaria de 2 mil..asa ca bucura-te ca nu ai aruncat banii pe fereastra!
Deja chestia cu ridicatul in fund devine problema ca acum se ridica si cind papa si tare mi-e ca o sa borasca tot ce maninca in curind..in bouncer sta numai cocosata si baga abdomene..daca as face eu macar 1% din abdomenele pe care le face ea as fi miss!
Fug sa nanesc nitel..daca pot!
poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
alina80 spune:
Alain chiar ca e un scumpic. Andrea Mary in patutul ei, Anastasia clown, Clara Francesca frumusica pe burtica si care seamana cu mami, Carla Maria - micul Doroftei, rapper-ul fratelo Dani, David de FLORININI obosit de la antrenament, Filipelu frumuselu, Emma cu o palarioara care ii vine foarte bine, Ilinca de IRINEL cu ochelari de soare, Marcolino la masa, Nicolas, papanasul, care zic eu ca seamana cu tati.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
Am mai citit pe la pagina 4 din capitolul trecut si m-am mai linistit. ca acum incepeam antrenamentele pentru olimpiada statului in fund cu Ioana. Deci pe corecte si ai vostri stau ajutati, tinuti si cu capul in piept(cocosati), numai Peter se pare ca "merge", Diana ia graieste si tu adevarul!
Andiaroro, vai ce pati-si mamico, bine ca ai avut prezenta de spirit si n-ai cazut pe Alexandre. Pupici lui Alexandre, n-ati mai pus poze noi. iti urez sa te faci bine repede si ai grija pe unde mergi
Alina, s-a rupt roata la carut??? Si precia ai dat o gramada de bani pe el!!! Pupicei lui Ayan! Si Ioana isi roade mainile si hainele si paturicile, inele gingivale nici sa nule vada. Am inteles ca aceste inele se tin in frigider dar eu n-am chef sa-mi raceasca mandra asa ca o las sa roada carpe
Florinini, pupicei lui David cel grasunel! Nici eu nu reusesc sa tin pasul cu fetele astea harnice, asa ca uneori chiar sunt pe dinafara...
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Giova spune:
Marco s-a trezit si jeleste pe aici cu craci-n sus.cand ma uit la el inceteaza si-mi rade. m-am prins eu, ca vrea sa ma joc cu el.
Simo ti-am vazut mica creolina.ce a tipat cand a scos-o din cazan. misto cu floarea la ureche. am vazut si burtile tale, care nu sunt chiar asa de mari, nu exagera.
mergem sa ne imbracam si sa iesim la plimbarica.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
alina80 spune:
MARCH, nu am dat mult pe carucior, dar oricum l-a reparat Gabi aseara. Nici eu nu bag la frigider inelele gingivale si cred ca oricum Ayan nu le-ar vrea. Mai nou se repede la mine sa ma manance de umar, daca ar avea dinti m-ar musca.
ANASEBE, si eu zic de Tibi ca seamana cu tine.
IOANA, ce frumosi sunteti si tu si Razvanel cu palarioare!
BOMBO, ce dinti frumosi are Jasmine!!!!!!!!!!!
SIMO, saracuta Clara ce-a plans. Noroc cu suzi! Frumoasa tare si bebelina ta! Fotomodel o faci! Scaunul verzuliu se poate sa fie si de la diversificare, daca i-ai dat ceva nou sa pape.
RALIRALI, bine ca papa din ceva Anastasia, ce mai conteaza ca din seringa?
Fetelor, care mai alapteaza exclusiv?
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
anasebe spune:
Alina Hai ca mai imi creste si mie sufletul cand va aud pe voi, inseamna cu nu am fost doar purtatoare, am contribuit si eu la ceva.
Simo Am vazut-o si pe frumoasa Clara. Off, dar ce suparata a fost!
L-am vzut si pe gimnastul Marco. Asa Marco, distruge tot!
Fug ca se maraie tot!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica