Bebelusi de iulie-august 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Yasmari
Cristina, las' ca mai e o sora pe aici, acum jumate de ora mi-a demontat rotita aia de se regleaza tem la calorifer, plus o bratara de margelute, frumusica foc!
hiihihi,mi-o si imaginez invirtind rotitza,cu ochisorii scinteind de bucurie ca a mai descoperit ceva nou!;
cred ca ar trebui sa-i dam la un club de meserii!,daca tot se pricep de mici!
O zi frumoasa si senina
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI COPILASILOR NASCUTI PE 24 !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si mincaciosi si sa nu-i suparati prea rau pe mami si tati!
Anis si Monai,felicitari pentru vacante si chiar va invidiez!
Eu nu pot pleca din cauza serviciului,dar poate intr-un wk-end sa "zburam" un picutz la Humor!
Al meu nu vrea deloc sa doarma cu taica-su!
Mai frate urla de parca nu stiu ce-i face.Simbata sau duminica la prinz adoarme cu el,dar noaptea nici vorba!
Aseara dupa ce m-a terorizat cu leganatul pe perna l-am lasat pe patr sa urle ,poate poate adoaerme singurel;nimic,se cocotase deja peste barierele construite si vroia sa se dea jos din pat!
Albinutzza spune:
Neatza fetele!
Caldura mare, coaneeee...io ma scurg, nu mai pot de cald Arata termometrul de aici, de la Cora, la 9 dim 28 grade
Monai, Anis, si eu ma alatur voua, chiar nu mi-e frica sa plec cu el, o sa fie bine, i treb sa gandim pozitiv. Nu li se poate intampla nimic, si totul va fi bine.
Mona, chiar imi aduk aminte cand ati plekat la Bran, si ce bine v-a fost. Si noi am fost cu el, la Cheia, tot la 2 luni si a fost OK
Nostalgie...fetelor mi-e un dor nebun de perioada de gravidutza. De cate ori ma uit la reclama cu musuroi, parca o si vad pe Anis, si parca o "aud" cum zicea ca a lasat-o la friigder pana dim ca sa se faca mai buna
Si de Adriana, vb ta Monai, care ii facea pofta lui Irinuka, saracutza...si ce mai discutam pe problem asta
Dede, adevarat ai zis, las' ca merita si Adi o vacanta. Si o sapt nu-i un capat de tara
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Iata-ma-s consacrata senioara.
Fetele, va mai amintiti prajitura musuroi de cartita pe care a facut-o Anis pe cand asteptam sa nastem? De cand difuzeaza iar reclama ma tot gandesc la vremurile alea si ma apuca nostalgia si...o pofta.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Mona mare dreptate ai. Exact asa am patit si eu. De-ai sti de cate ori am plecat la cumparaturi hotarata sa cumpar produsul cu pricina. Dar deh, neuronul meu beteag si pasiunea culinara lipsa m-au facut sa uit de mandretea de prajitura. Dar lasa ca tot o prind eu, si atunci sa vezi rivulutie in bucatarie
Ce lucru minunat si forumul asta, macar pt faptul ca ne trezeste amintiri asa frumoase Ehe ce vremuri parca mi se face dor. Dar nu inca. Sa scap si eu de dintii astia (adica fiica-mea, dar suferim cot la cot si sudoare la sudoare) si poate mai dau o tura pe la burticute. Adica poate la anu, sa nu va ganditi ca ma grabesc
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
adana.9 spune:
bine v-am regasit!
noi intre timp am mai facut ceva progrese.
inca nu merge singura, dar a trecut de la statul singurica in picioare fara sprijin in maini (asta a facut-o cam de 5 ori) la ridicatul de jos fara sprijin, fara sa se agate, pur si simplu. tare mandra este mama.
si sta mult in genunchi. probabil ca se roaga sa ii mearga bine operatia lui bunicu'.
eu sunt cam stresata pe tema asta. tata se operaza pe coloana.
si sa va mai spun de delia. cred ca intrezaresc dintisorul 5 (de sus). adica nu chiar a iesit, dar se vede prin " piele ".
si nu pot sa va spun cat sunt de incantata de ea, in general. este atata de frumoasa si luminoasa....
si s-a facut smechera tare. ieri am dus-o la ea in patut (unde in general doar doarme, dar a inceput sa mai stea) si statea uimitor de cuminte. cand am ajuns acolo avea pantalonii, pilota pe care statea, manutele (din fericire nu si gura)luminiscente. nu stiu cum a reusit sa strecoare in patut o carioca luminiscenta. din fericire am bagat lucrurile la spalat imediat si s-au curatat. dar nu va zic in ce verva era si ce frumos colora...pictorita lu' mama.
daca mai este de actualitate intrebarea cu borcanelele, delia a acceptat la un moment dat dovleac cu cartofi (hipp), facandu-le acestora mare cinste, pentru ca ea refuza orice leguma
bine, minunea nu a durat.
truli-luli spune:
Yasmari multumesc pt ca te-ai gandit la noi cu praful pt dinti dar eu n-am auzit de el pe la noi. Asa ca noi ne amagim cu calgelul si cu un supozitor de novocalmin seara ca sa avem liniste macar o parte din noapte.
Peca felicitari pt Niko cel plimbaret. Ma bucur ca a prins iar curaj si s-a pus pe umblat. Fiica-mea daca o chem sa vina la mine plonjaza nu vrea sa pasasca
Katink drum bun si petrecere frumoasa acasa. daca se tine vreo intalnire la mare in 24-30 iunie sunt si eu acolo, nu ma uitati.
Legat de concediu eu va pot spune ca abia astept sa plecam cu zuzuca la mare. Avem ceva experienta ca de la 3 luni am tot batut drumul de Sebes (330km dus). Din fericire nu isi prea schimba programul in deplasare. E drept ca m-am straduit sa ii creez o ambianta ca acasa, cu lenjeria ei de pat si aparatorile de patut si am respectat aceeasi rutina legata de baita, masaj si somnic pe care o repetam de cand s-a nascut. Cel mai greu e cu bagajele. Fata mea in timpul zilei nu adoarme decat in scaunelul de masa asa ca trebuie sa il iau si pe ala, plus cadita, carucior, o groaza de hainute, mancarica, biberoane..... si pt noi.... o plasuta cu haine ca mai mult nu incape in portbagaj. Eh dar de-acum nu mai car carutul ca si-asa nu mai are rabdare mandra sa stea in el asa ca o sa fie loc sa imi iau si costumul de baie ca altfel ajungeam sa ne orientam spre plaje... exotice
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
ema.nu.ela spune:
monai,
era asa haioasa poza cu covrigul ca m-am gandit ca v-ar binedispune si pe voi...nu ca n-ati fi binedispuse deja...
iar cu prudenta nu sunt nici eu chiar exagerata. dar personal nu sunt de acord sa scriu despre viata mea si unde locuiesc si alte de-astea. mie imi place sa scriu despre copilul meu daca am ceva de scris si sa ajut pe cineva cu un sfat daca ma pricep. pt ca si toate sfaturile date de voi direct sau indirect m-au ajutat si ajuta f mult.
joker,
eu am avut instalat si linux si windows pe pisiul de acasa acum mai multi ani. dar trebuie sa pui mai intai linuxul si apoi windows ca sa mearga. si sa faci partitii separate. nu mai tin minte dar stiu ca a fost destul de complicata instalarea. gasisem la vremea aia niste instructiuni pe net despre asta.
dede,
vreau sa stiu si eu cum ii dai tu paine cu cascaval. si ce fel de cascaval. ca eu am incercat sa-i dau cascaval hochland ca ala e f putin sarat si a crezut ca e de jucarie...l-a aruncat pe jos...nici macar n-a avut curiozitatea sa-l guste.
plus ca nu vrea branza cu smantana de nici o marca. am luat toate sortimentele posibile...se stramba intr-un hal...si nici peste nu vrea...am mancat saptamanile astea la branza cu smantana de mi s-a taiat...ca doar nu era s-o arunc.
mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani
Monica-Elena spune:
Monai si Anis si eu ma gandesc sa plec cu Mihnea un week la noi la mare si cam 7 zile la bulgari. Eu am experienta la bagaje(la atatea deplasari la munte ). De drum insa imi e cel mai groaza. Transpira in masina si in scoica nu mai sta va trebui s aii luam scaun de masina in care sper sa stea ca de altfel ma pune barbatul meu p emine . Daca il invat si cu scaunul d emasina atunci chiar nu mai e nici o problema.Nasol este ca o s abage borcanele in el ca asta este. Dar nu stiu ce perioada sa aleg ptr mare. Sincer as vrea sa evit caldurile alea mari.
Apoi in august pleaca si mami cu tati 10 zile in Franta si Belgia sa aiba si ei vacanta .Si de asta imi e cel mai groaza ptr ca de fapt eu sunt dependenta de Mihnea .......
ema.nu.ela spune:
monai,
si a mea mai mult de 100ml nu mai vrea de vreo saptamana la masa de seara. eu n-as vrea sa renunte de tot ca mi se pare important laptele de dimineata si seara.
pediatra mi-a zis ca pot sa-i mai dau seara alternativ cereale cu lapte, papanasi fierti din branza de vaci. dar eu ajung tarziu acasa si prefer sa ma joc cu ea 1 ora si sa-i fac baita mai mult inainte de culcare decat sa ma apuc sa fac papanasi. iar cu cerealele cu lapte nu stiu daca ar merge. ca eu ii dau lapticul dupa baie cand e franta de oboseala si nu cred ca ar rezista sa m-apuc sa-i dau cu lingurita.
anis,
si eu ma duc la mare cu a mea la sf lui iunie. si in functie de cum se simte o sa mai mergem si pe la inceputul lui septembrie in bulgaria (de data asta si cu bunicii ca merita si ei).
eu deja mi-am facut programul de concediu: ora 6.30-7.00 - bibe cu lapte, ora 7.30 - mic dejun parinti (daca o sa se deschida la ora aia ;), orele 8-10 plaja, ora 10 fructe la borcanas, apoi fuga in camera ca vine caldura. pe la 18 probabil iara la plaja pana pe la 20. apoi plimbare pana la 21. apoi baita si la maxim 22 nani. iar apoi o sa facem cu randul mamici si tatici sa iesim pe terase, ca sa putem sa pazim copiii. ca suntem 3 perechi cu pitici. cred ca o sa fie circ mare. dar abia astept. abia astept seara mamicilor la terasa cu berea rece in mana...
i-am luat o piscina mica gonflabila de baby de la Cora. daca o sa se sperie de apa o s-o tin in piscina :D
daca va intereseaza au aparut niste bsicuiti de bebe 8+ de la nestle care seamana cu piscoturile de smpanie...tare buni...
si mie mi-e frica un pic de enterocolitele virale ca stiu ca si eu mereu faceam cand eram mica si ma duceam la mare. dar sa speram ca n-o sa fie.
mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani
Dianami spune:
'Neata, fete!
Revin si eu cu noutati despre mandra mea : ieri a stat imbracata in rochita in casa si a inceput sa mearga de-a busilea, a avut curaj sa-si ridice fundul , eu cred ca de la rochita se trage .
A invatat sa dea un obiect cand i se cere (telecomanda, suzeta, biberon, lingurita, o jucarie...lucruri a caror denumire o cunoaste ).
Face "pa", numai cand si cui vrea ea .
Observ ca pe zi ce trece incepem sa avem un dialog, eu ii zic sa nu faca ceva, ea da...si invers, bineinteles , vine cand o chem, face ce ii spun...deci a inceput sa inteleaga binisor ce vorbim, doar ca nu poate spune si ea la fel de multe in limba noastra, ca in cea bebeluseasca turuie toata ziua .
Sunt fericita !
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame