Bebelusi de iulie-august 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Diana-Mirela felicitari ptr progrese.

Monai felicitari ptr primul dintisor.

Ema asa este biscuitii d ela nestle sunt tare buni. Cred ca acum au aparut ca pana acum nu i-am vazut pe piata.
Nu ai zis la capitolul legume ce ii dai tot d ela borcanel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ema.nu.ela , poate ne vedem pe la mare.
Cuscra eu i-am luat scaun de masina de acum 2 luni, si sta f bine in el.De transpirat ce sa zic...pana acum am mers cu aerul conditionat asa mai usor...si n-au fost probleme.

In Franta zici aa? Nu mergeti si voi in iulie??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Diana ,felicitari pt progrese.

Noi am fost afara acum pana la 12.Mama mia ce cald eee...pana diseara nu mai ies..e cuptor.Am fost in parcul circului azi, si erau acrobati pe sarma afara ,pe caldura asta ..si la copii..super Ingrid avea ochii cat cepele e topita dupa copii.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ca tot vorbim de deplasari mai lungi.Eu nu stiu ce o sa fac cu mancarea.Ca aia din borcane n-o vrea.Hai ca aici la noi la mare o sa fie ok...dar la bulgari...

Auzi cuscra daca tot vreti sa mergeti la bulgari, ce ar fi sa va cuplati cu noi ca perioada? Adica in august...Ar fi super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monica,
da legume tot de la borcanel am gasit cateva care ii plac, din pacate cam putine. noroc ca stau doar 5 zile la mare :)
- mar cu morcov de la Hipp -asta cred c-o sa-i dau desert la pranz ca nu are carne
- spanac cu cartof de la Hipp
- curcan cu mazare de la Nestle 6+
- curcan cu dovlecel si orez de la Nestle 8+
- pui cu morcov de la Nestle 6+ (preferatul ei si al meu)
- jambon cu rosii de la Nestle 6+

de la Hipp le-am incercat pe toate dar nu i-au placut cele de legume. in schimb ii plac cele de fructe si fructe cu cereale si le prefer si eu pt ca cele de la Nestle sunt cu zahar.
de la Nestle mai e peste cu orez dar nu vrea nici s-o tai.

mie personal mi s-au parut tare gustoase cele de la Nestle. cele de la Hipp au un gust f artificial si miros puternic si a mea cred ca are o problema cu mirosul ca si pestele ala miroase rau :)

pacat ca la Nestle n-am vazut nimic cu vitel :(
sucuri de fructe nu vrea nici unul. le-am baut eu pe toate ca la mancare pasata nu ma bag decat sa gust sa vad ce gusturi are domnisoara :D

mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

alea de 6+ de la nestle sunt varianta Dyo cu carnea si legumele separat in borcanel. ca mai e un pui cu morcov si cartof care e "bleah" dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by Yasmari
parca ma vad cu inima-n dinti intrebind cu noduri,"Peca, e dat?"

nu e dat niko...cred ca nu vrea sa se lege inca serios la cap ( si cica leii sunt destul de egoisti in relatii dau putin da asteapta mult?)...caci le face ochi dulci la toate gagicile pe strada....dar mai ales la Binaca fetita, (pardon o D-soara), vecinei, de 12 ani.

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pupici la mamici si bebici!

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Eu am scapat la bagaje mari de vanita fetei si de scaunul de masa (sper sa aiba hotelul asa ceva), daca nu au am sa-i dau papa in carucior. Pentru masa de seara am sa duc in geanta frigorifica iaurt si branza, unt, cascaval, in rest dimineata si pranz papam borcanase.

Ema.nu.ela, sunt la Hipp cu vitel, de 2 feluri am incercat pana acum-meniu de vitel cu legume
-meniu de vitel cu orez si morcovi
Eu i-am dat mereu Sarei si borcanase la pranz, ca sa fie obisnuita cu gustul(si sa fiu si eu mai libera in WE).
Am luat si eu biscuiti de la Nestle, fetei ii plac. Nu-i dau prea des ca au zahar, dar sunt o varianta buna la minunile de biscuiti pentru oameni mari.
Ema.nu.ela , eu ii fac soldatei de painica cu unt si cascaval sau branza topita(mai rar ca stim ca nu-i indicata) si ardei. Sunt forte mici soldateii nostri, cam jumatate din unghia de la degetul meu mic, dar Sara mesteca cu pasiune. Eu ii dau ultima masa solida pe la 17-17.30(la ora 20.30-21 servim laptele si apoi nani) si alternez cate un soldatel cu o lingurita de iaurt. Smantana ii dau cand facem mamaliguta sau stelline.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Diana Mirela si Sariciul aduce una, alta-cartea cu piu-piu, ratusca de la baie si pe Tzoi(o jucarie mai mare de care-i place ei mai mult). Felicitari de progrese. Eu ii spun pe un ton mai ridicat putin(sa nu va-nchipuiti cine stie ce) ca nu are voie sa treaca pe gresie, de exemplu si se opreste.
Am stabilit cu sotul meu ca sunt 3 pasi pentru a-i interzice ceva
1)te rog frumos nu fa cutare lucru - i se explica ce si cum cat mai simplu si cu rabdare
2)pe un ton mai categoric repetam formula de sus
3)dam o palmuta la popo-ul cu pampers
O singura data am ajuns la pasul 3, in rest e suficient sa ridic tonul, dar asta nu inseamna ca nu incearca de n ori sa vada daca s-a dat verde. Si daca plec din camera apare la bucatarie, pe gresie si ridica mana in semn de pace. Sta ca statuia libertatii cand ma reped la ea s-o ridic. O duc iar la locul ei si mai sta un pic si iar apare. E mortala, eu ma distrez mai bine cu fie-mea decat cu oricine.

Monica-Elena , noi suntem la al 3-lea dinte (primul de sus a aparut azi fara scandal). Am observat si ca nu mai este asa ragusita, sper sa scapam de tot.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput