Bebelusi de iulie-august 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Culcati bebeii? Ca de afara cred ca ati venit.
Pe unde sunteti?
Sau aveti grija de soti?

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Io-s aici..pe al meu il culca sotul ca vad ca nu m-a placut azi...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu stau sa ma gandesc daca e bine sa plecam cu Ingrid la mare si la noi si pe urma si la bulgari.Imi e un pic teama de treaba asta.

Peca...un dulcel baietelul tau...pupici de la Ingrid.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Dede, de ce crezi ca-i asa mare curajul nostru? Ne aruncam si noi cu capul inainte, incercam sa prevedem cat mai multe chestii ce se pot intampla si daca-i respectam programul, Sara e extraordinara. Eu am carat-o cu mine peste tot de cand am nascut si multumesc lui Dumnezeu ca n-au fost probleme. Va amintiti cand am plecat cu ea la Bran cand avea 2 luni jumate? Gazda spunea ca n-a mai avut oaspete asa de mic si la fel ne spunea ca suntem curajosi. Mie de drum mi-e cel mai groaza, de fiecare data cand ma urc in masina ma ia cu fiori, as vrea sa clipesc si sa fiu acolo.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Anis, eu propun sa ne incurajam reciproc. La urma urmei, cum spunea si doctora mea, si la mare cresc copii. Daca se respecta niste reguli elementare cum ar fi ferirea de soarele de la anumite ore, hidratarea permanenta a copilului, respectarea programului, grijile se micsoreaza.
Orice poate aparea, e drept, dar refuz sa ma gandesc la rau, ca asta de fapt poate aparea oricand.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

MIe nu mi-e frica..Edutz s-a nascut pe 14 august si pe 30 era in tren in drum spre bucuresti...parinti iresponsabili...mama se tinea de cezariana dar copilu era super bine...leganat frumos... toti se uitau la noi ca la......mai ales naoptea

Hai ca ei sunt mai rezistenti la schimbare si la drum ca oricine..curaj ca merge....se poate

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai, mi-a placut , "sa ne incurajam reciproc".
HAi sa zicem ca schimbarea o suporta bine.Desi de cate ori am fost plecati programul ei suferea modificari, ba nu mai vroia sa manance la ora x,sa doarma etc.Trecem peste asta.
Imi e groaza ca trebuie sa car o tona de lucrusoare...practic sa plec cu casa in spinare.Noi mergem cu ea,ca merge si mama cu noi(nu stiu cum de a acceptat) si asa avem si noi respiro,plus ca mai plecam cu inca o familie cu un baietel de 1 an..si o alta cu o fetita mai mare ca Ingrid cu cateva zile.Asa ca o sa aibe companie.
Mai imi e frica de enterocolite de ex..ca vara e teroare...sau alte chestii...in fine sper sa ne ocoleasca pe toti.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Am pus si eu copiii la nani, am revenit cu precizari despre pudra respectiva pt dinti, cine stie poate la disperare va agatati de ea.
Ashton & Parsons infants' powder, prod naturist, tinctura de matricaria 0.002 ml in baza de lactoza; e o pudra impachetata in vreo 20 pliculete mici a cate o doza, se pune pe limba dim si seara sau chiar din ora in ora daca simptomele sint tare nasoale, cica ii mai usureaza de dureri, lucreaza si la probl stomacale cauzate de dentitie samd.
Frumoasa fata ai Emanuelo, in una din pozele plimbarete are asa un zimbet de inocent, cuminte si pur ca as contempla-o luuuung!
Cat despre Niko, Dragostina mea s-a aprins la inimioara. Zau, asa de extaziata se repezea si radea spre cavaler ca de il mai arat odata, parca ma vad cu inima-n dinti intrebind cu noduri,"Peca, e dat?"

Mergi la inceput

Salutare, gagici!
Am avut o surpriza extraordinara de la Sara azi-dimineata. I-a iesit primul dinte de sus, peste noapte, ca sa zic asa, ieri nu cred ca era acolo. Asta nu a asteptat chiar o luna, s-a grabit cu vreo saptamana. Si chiar nu a fost greu, fata a fost OK zilele astea.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monai si Anis eu nu vreau decat sa va felicit ca aveti curaj dar sunteti pe de alta parte mame responsabile si nu cred ca va aruncati cu capul inainte.
De adaptat se adapteaza bebeii nu-i problema. Mie insa mi-e groaza de drum si de impachetat cum spunea si Anis. Cand am fost cu copiii la munte am facut bagaje 5 ore cu o pauza de o cafea si doua de dat papa la copii cred.
Si cum v-am spus vrem sa fie o vacanta de vis pentru Adi si daca ar fi si Medeea saracu ar trebuii sa taca in camera sa doarma fata, sa vina repede de la plimbare ca trebuie sa pape fata sa doarma sa faca baie, etc. Eu cred ca merita macar o saptamana de rasfat ca s-a comportat exemplar de cand s-a nascut Medeea. Si Medeea cu siguranta se va simti bine cu bunicii.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput