Bebelusi de iulie-august 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Auleuu Monai si pe mine m-a apucat ,de 2 zile citesc tot ce scriam gravidutze...si plang ca fraiera de emotie..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Si ai vostri copii mananca mai putin zilele astea?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

[quote]Originally posted by anis

Si ai vostri copii mananca mai putin zilele astea?

Ihi, inclusiv uriasul meu care de obicei manca de 5 ori pe zi acu mananca de 3 si nu prea vrea solide...I-am crescut simtitor cantitatea de lichide si lapticu meu plus ceva papa solid pe care o inghite cam cu noduri...sper sa nu fie alte probleme de adaptare la caldura ca transpira foarte tare si face scandal mare cand da de caldura...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Da ,joker si eu sper sa fie doar caldura.Ca si Ingrid vrea mai mult lichide decat de obicei,iar restul meselor de solide le mananca cam pe la jumatate si cere la lichideeeee...
da tu unde ai disparut ,ca nu te-am mai vazut pe yahoo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fie-mea papa destul de bine, multumesc lui Dumnezeu, doar laptele praf de seara il cam refuza. Maxim 60 ml a baut in ultimele zile, dar a papat solide bine. In schimb bea la apa de ma lasa masca, ea care nu prea servea asa ceva pana acum.

Dar de cum ii facea pofta Adriana cu partidele ei zilnice de bietei Irina care suspina dupa Radu plecat va mai amintiti?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Am fost plecata si mai fugeam in pauze la laboratorul de info...sotul acasa statea pe id-ul lui....Uite ca acuma sunt

Fetelor, vad ca ati inceput sa depanati amintiri...parca ijncep sa regret ca nu am descoperit Dc-ul mai rpede....

Cuscra, baga nasul la pm-uri....

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna seara fetelor!
Azi am fost mai mult pe afara decat in casa.
Yasmari ai prins ideea. Ii rup pur si simlu bucatele nu pre mici din paine si cascaval sii ii bag in gurita, le molfaie repede si le inghite.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Peca super baietel, super mami si tati!

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Monai aveti ceva curaj sa mergeti cu Sara in Croatia.
Eu nu o iau pe Medeea anul asta mai ales pentru ca Adi sa se simta rasfatat.

Poze

Mergi la inceput

Vorbiti de nostalgia dupa burtici si bebici mici.
Pai sa vedeti ce-o sa ma apuce pe mine cand merg la sursa....adica la serviciu.

Poze

Mergi la inceput