Bebelusi de iulie-august 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 2
peca spune:
avem poze noi in albumul 8-9 luni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/album?.dir=/4712re2&.src=ph
si azi am implinit 10 luni si i-a revenit curajul de a umbla singur ...numai ca azi i-a prea revenit in forta e tot in fuga prin casa de am impresia ca tot se imprastie .... a inceput singur cu 9 luni si 10 zile a 2-a zi a picat apoi un timp nu a mai vrut decat cativa pasi sa faca singur si de 4 zile a luat-o iar la picior....azi a umblat mai mult in 2 decat in 4...ceea ce ma bucura...sper sa nu mai cada sa ii se faca iar frica
peca si niko(23 iulie '05)
_
Katink spune:
Ella, Yasmari multumim frumos de urari.
Am terminat bagajele, nici nu stiti ce emotii am, nu am mai fost de doi ani, si duminica avem si botezul mandrei
Maine ne trezim la 4.00 dimineata ca avem zi luuuuunga
Sa ne auzim cu bine dragelor
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Peca, ti-am admirat gogosica. Ce mare a crescut si ce harnic este!!! In poza cu halatul de prosop seamana cu tine, in altele seamana cu sotul tau.
Mi-au placut tare mult cea cu costumul si in vana cu ratusca in gura.
Sta in picioareee! Bravo lui, gata de acuma e baiat mare.
Va pupam pe amandoi
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Dianami spune:
Katink, calatorie usoara spre meleagurile romanesti si vacanta placuta! Sa ne revedem cu bine!
Petrecere frumoasa duminica si asteptam poze cu mandra crestina !
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
MONAI spune:
Peca, Niko e un scump si jumatate, tare bine mi-a picat sa vad si pozele voastre. Preferata mea e cea in care scoate limba, acolo parca e un tip cu personalitate.
Katink, drum bun si sa aveti distractie faina in Romanica.
, mergem cu tutu-ul personal. Vom calatori noaptea mai mult, sa nu exasperam mandra si ne vom opri si la dus si la intors in Ungaria, probabil. Din cate am inteles de la sot trecem pe langa Balaton.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
La multe luni, Niko Vlad! (peca)
La multe luni, Victoria Hristina! (hristina)
la multe luni, Alexandru Marian! (BB23)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Ella, eu am dat o declaratie pe propria raspundere pt. refuzarea vaccinului, este suficienta.
Monai, vacanta placuta va urez de pe acum! Cred ca o sa fie super! Faceti baie in Balaton ?
Acum fugim in parc, revin mai pe seara, dupa ce vad si noile poze cu frumosii nostri .
Va pupam pe toti!
MONAI spune:
Iata-ma-s consacrata senioara.
Fetele, va mai amintiti prajitura musuroi de cartita pe care a facut-o Anis pe cand asteptam sa nastem? De cand difuzeaza iar reclama ma tot gandesc la vremurile alea si ma apuca nostalgia si...o pofta.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
peca spune:
multumim de aprecieri ... da monai....si ce personalitate are....ca ma omoara uneori ...
pentru toti cei care se pregatesc de drum ....DRUM BUN! si vacanta placuta!
peca si niko(23 iulie '05)
_
Ella2000 spune:
Peca... nota 10 , ce baietel frumos si ... hotarat! asa or fi, probabil, toti leii! mai ales cei noi! ca noi!
Cuscra, daca azi nu rad, maine rad de doau.. zeci ori! asa sunt eu! ma bucur ca au placut indragostitii! as vrea si eu sa mai bag man intr-un scutec... pardon! oricum bag... dar a inteles cuscru mai bine... mey trimite tu mess si imi schimb parola si tot ce trebuie daca e cazul...
azi scriu declaratia si maine... sa vad...
ella2000