Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 9
fannna2003 spune:
geta...sper sa-ti gasesti tot ce vrei(dupa pofta inimii)...esti nasica de august...super asteptam poze de la nunta si noutati cu ceea ce-ti cumperi
raresionut sunt de acord cu tine(referitor la incalzirea globala)...pacat ca nu toti care au anticipat asta nu au luat si masuri...asteptam amanunte despre tine.
cristina sper sa-i treaca bubitele ANEI si sa o poti scoate afara
mihaela ce mai zici? ti-a trecut raceala? pupici mandrei tale
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
geba2001 spune:
Salutare, vecinele mele dragi!
Azi si maine sunt niste targuri in Bacau: la Muzeul de Istorie e targ de nunti si de bijuterii, iar la Casa de cultura e targ de confectii, incaltaminte, accesorii - sper sa fie si cu vanzare. Programul e 10-20 parca.
Sper sa ajung si eu sa vad ce se mai fabrica, ce se mai poarta... poate gasesc ceva sa imi placa.
Va pup si sa aveti o zi excelenta, azi, de Sanziene!
Geta
raresionut spune:
Buna fetelor!Se pare ca sunteti foarte ocupate pentru ca nu pre am vazut mesajele voastre in ultimele 24 de ore sau ce inclin sa cred este faptul ca a venit weekendul, vremea e frumoasa si atunci profitati.....foarte bine.
Geba 2001, mersi mult pentru anunt, chiar nu aveam nimic in program si oricum trbuie sa-i caut luiceva de incaltat. Distactie placuta la acest sfarsit de saptamana! Va pupama.
mihaela amalia spune:
Multam' fetele ca va faceti griji pentru mine.De abia de azi dimineata ma simt mai bine...gatul asta m-a dat peste cap
sa trec si noii veniti
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
mihaela amalia spune:
Revin cu o mica lauda de vre-o 4 zile am scapat de pampers (ziua deocamdata)
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
geba2001 spune:
Mihaela, ma bcur ca te simti mai ine si Doamne ajuta sa iti revii complet cat mai repede. Si felicitari pt copilul mare si cuminte e care il ai!
O zi buna in continuare,
Geta
raresionut spune:
Buna fetelor!
Ce mamica fericita trebuie sa fii mihaela amlia, dar mai ales mandra! Ma bucur ca te simti mai bine. Am vazut ca m-ai trecut in lista, dar se pare ca nu ma incadrez conform celorlalte colege, asadar sa ne prezentam: mamica: Alina(17.04.1978) si bebita: Rares(26.04.2005).Pupici...
mihaela amalia spune:
bine ai venit alaturi de nai Alina si sa-ti traiasca ficiorasul
Intr-adevar sunt tare fericita ca am reusit sa o "comving" sa faca la olita.Eram ingrozita numai la gandul ca nu voi reusi prea curand la pampers, dar mai ales ca vine caldura si se va coace in el.Dar... victorie, am invins cu putina perseverenta si ambintie, dar mai ales nervi intinsi la maxim...Chiar acuma ma gandeam ca am o prietena care are fata cu 6 luni mai mare decat a mea si tot cu pampers umbla si are aproape 2 ani si 3 luni ...
Manca-o-ar mama pe ea de desteapta
Gata cu laudele ca deja ...
Multi -ici
raresionut spune:
Multumesc pentru trecerea la lista, acum chiar ma simt de-a voastra. Am o rugaminte, mihaela amalia, te rog sa-mi spui cum ai procedat cu olita, deoarece noi la 1 an si 2 luni nici nu vrem sa stam pe obiect, plus ca am schimbat vreo 3 modele. Este incapatanat si daca insist pange. Am nevoie de sfatul vostru. Mersi ,inca odata.
mihaela amalia spune:
Eu una, am luat-o din timp. Cam depe la 8 luni "a facut cunostinta" cu olita (pentru treburi "grele"), iar dupa 1 an am inceput sa o mai pun imediat dupa ce se trezea, si cand mai aveam eu chef .Dar prea mult nu am stresat-o.A avut si perioade cand plangea daca o asezam pe olita si tunci evitam sa o mai pun 2-3 zile pentru a nu "prinde ura pe olita".Dupa care o luam iar de la capat.
Greul a venit dupa un an si 6 luni am spus stop pampers.Dimineta dupa ce dadeam pampersul de noapte jos, puneam chilotei in loc de alt pampers.
La inceput a fost de groaza, o schimbam f des, dar incetul cu incetul s-a redus.Au mai fost si zile in care nu ma simteam instare sa am grija sa o pun la olita, sau mai stiu eu ce alte situatii care ma faceau sa ii pun pamersul...Dar totul facut treptat si fara stes a dat rezultate...
Aaaaa si cel mai important cand reusea sa faca la olita ii aratam ca e ceva acolo facut de ea si maiapoi o laudam jum de ora, ca sa se simta importanta
Daca mai ai intrebari, le astept...
Multa bafta, dar mai ales rabdare.Acuma important e sa il faci sa accepte olita, nu neaparat sa si faca...Urmareste-l cand trebuie sa faca treburi grele