Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Onutz spune:
Buna, tuturor!
Am terminat cu varuiala! Nici nu se poate povesti ce bine ma simt, acum ca mi-am luat asta de pe cap. L-am pus pe picioare si pe Matei, dar nu-l mai duc la cresa. Se imbolnaveste prea des.
Mihaela amaliate invidiez pt. chestia cu olita. Fetitele sunt mai rapide la controlul sfincterian. Haiducul meu inca mai foloseste 2-3 pe zi si, daca-l las fara pampers, face treaba mare de 4-5 pe zi. Ii place mai mult sa se murdareasca in hainute.
raresionut bine ai venit intre noi! Spune-ne ceva mai multe despre tine....
geba2001 sa ne spui si noua daca gasesti ceva dragut de imbracat si de incaltat.
Multi
Onutz 26+ si lui Matei
fannna2003 spune:
hei vecinele?!?!?!...vad ca v-ati cam inmuiat...hai repede adunarea...ceai,cafea,apa plata cu lamaie,pepsi...ce vreti dai intrati-va in normal ca scot biciul
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
criss1902 spune:
Caldura mare, nu-i asa? Mai puteti?
Eu acum am intrat in casa si am crezut ca ma topesc ....Dar nu ma plang prea tare, imi aduc aminte de ceva timp in urma cand era tare frig si asteptam vremea calda...Am sa profit de invitatie si am sa beau un
Noi mare lucru nu am mai facut, dimineata am iesit in oras, ne-am mai cumparat ceva haine de vara . Acum sa pregatesc de mancare si apoi la somnic.
Ar merge tare bine o baie adevarata, la rau sau mai bine la mare dar pana atunci ne multumim si cu un dus.
Toate cele bune si
fannna2003 spune:
cam asa e...cand a fost frig ne plangeam...acum ne plangem...cum o fi mai bine?...cred ca acum dar sa ai posibilitatea sa fi intr-o piscina...moamaaaa...ce fain ar fi...dar pana la piscina ma multumesc cu ce am...
ce v-ati cumparat frumos??
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
fannna2003 spune:
buna vecinele...
hai ca vorbesc singura pe aici...chiar nu mai intra nimeni???
mihaela amalia spune:
Eu am reusit sa mai intru, si asta din cauza ca mandra mea, ca de altfel......
Am venit si cu o veste buna (pentru mine)...sapt care vine plecam la .yupiiii, abia astept, parca as fi un copil asa de nerabdatoare sunt...
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
fannna2003 spune:
fericito...asteptam poze
raresionut spune:
Sunt putin invidioasa pe tine Mihaela, dar cunosc sentimentul si este normal sa te simti asa.Noi ,mai avem de asteptat o luna . Iti urez sa ai vreme buna ca sa te poti bucura din plin de acest concediu.Distractie placuta!!!!!!
mihaela amalia spune:
Multumesc mult vecinele...mai am de asteptat pana marti seara
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Mihaela - distractie placuta! Hai ca nu mai ai mult de asteptat...Unde mergeti mai exact?Aveti bilet? Amalia a mai fost la mare?
Ana e plecata la verisoarele ei; azi este sarbatoare asa ca imi permit sa mai lenevesc un pic ...dar nu prea mult...
O zi linistita