Clubul nurorilor (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la multi ani alina!!!!!!!!!!!!!

sa fii fericita si sanataoasa si celellate vor veni de la sine !
sa faci poze sa-ti vedem tortu` produs de propriile-ti maini!

numai bine!
distractie placuta!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

fetele, ce ma rasfatati voi pe mine cu urarile astea frumoase...

Clauf, buna idee, m-am gandit si eu. Chiar la rochie nu prea am ce sa-i fac, i-am pus anul trecut strasuri pe bretelutze, insa am o esarfa foarte frumoasa din voal, cu ciucurei, care merge de minune cu rochitza. Acu... sper sa nu mai tina minte vecinele chiar exact si precis cu ce rochie am fost eu anul trecut la nunta...

Fetelor, sunt asa de . Am sunat si mi-au iesit si rezultatele la analize si sunt OK... A, si nu v-am zis ce am primit de la mama: imi plateste ea rochitza de miresuca... Astazi o sa ies si sa ma plimb in pauza de masa, ca ... nu prea ma trage atza la lucru... stim noi de ce...

Marina, multumim pentru capitolul nou!

Andreea, spor la referate si invatat. Si nu te mai stresa cu hainele, iti zic eu ca alea erau pentru gravide in luna 2 sau 3. Si hai sa te distrez: maica-mea avea o colega in faculta, slaba slaba si inalta. Dupa ce s-a casatorit mama si s-a mutat la Bucuresti, ii scria o alta colega: "o mai stii pe X-uleasca, s-a maritat si acum e gravida, arata ca o rama care a inghtit un sambure". Asa ca, sa nu te mai aud, e normal sa fii mai rotunjoara, asa le sta si bine la burtici.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Dana,suntem bine,multumesc!Eu sunt ocupata mai tot timpul cu copiii,de cand s-a incalzit stam mai mult afara...!M-am mai apucat si de o mica "afacere",daca vrei,vorbim pe PM!Acritura e tot asa,neschimbata,vine,pleaca...nu o intreaba nimeni ce traseu are...acum nu a venit de trei zile,probabil vine deseara sau maine!
Andreea,stai linistita,iubita,nu mai plange ca esti grasa,vei slabi cand se va naste pitica...te inteleg ca iti este greu dar gandeste pozitiv,vei fi o mamica fericita si asta e tot ce conteaza mai mult!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

alina
du-te cu cea de la cumnata! ca nu ti-a vauzt-o nimeni si va fi ok.

ce stii de masina?
pupici si distractie placuta la servici cu colegii! poate tragetzi chiulu` azi in zi de srabatoare...

andreea, nu et necaji..nici la "marele" cluj, nu sunt magazine pt gravidutze! e normal sa ai burtica ..d.e nu aveai, sigur te stresaiu: d ece eu nu am burtica? oare e ceva neanregula? asa ca fii fericita si nu te gandi decat ce bine ca e bebelica sanatoasa si energica!

pupici tuturor fetelor!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, nu te mai stresa cu hainele, ca in trei luni nu o sa mai ai nevoie de ele.

Ce m-am amuzat! am citit repede si concluzia: dupa astea 3 luni, Andreea noastra umbla goala! apoi mi-am dat seama k la anumite haine te referi, nu la toate!

AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

daca tot vine vara..ce mai conteaza...

Mergi la inceput

n-aveti un nr de telefon de la judektoria sect 1? k eu am 4: 1-casa partic, 1-faz si 2-deranjate temporar! si eu tb s-o sun pe tanti draguta, sa-mi spuna cand e gata hotararea!... altfel, cred k dau o fuga maine pe acolo...

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza
sper sa nu mai tina minte vecinele chiar exact si precis cu ce rochie am fost eu anul trecut la nunta...

probabil k vor tine minte, k sunt femei... dar, ia gandeste-te! chiar conteaza parerea vecinelor? dak rochitele tale sunt mai frumoase si te simti bine in ele, alege una si mergi la nunta linistita! eventual, cu ideea k vecinele mor de oftik !!!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aly,si eu sunt de aceeasi parere,imbraca ce-ti place si te simti bine,chiar nu conteaza ce zic vecinele...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

chiar asa ,Razuco mi-a placut ce ai zis. nu conteaza parerea vecinelor chiar daca sa zicem ca isi aduc aminte de rochita pe care ai mai purtat-o,ar trebui sa te doara undeva....important e sa te simti tu bine si sa fii cea mai fericita si cea mai frumoasa,Alynutzo. te pupic si asteptam poze si sa ai o zi ca in povesti sambata ...off parca ma apuca emotiile cand va aud ca va maritati acuma in weekend..

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput