Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 14
impreuna spune:
Moama ce bne am dormit dupa ce m-am "intretinut" cu fetele pe mess:)
Anca bine ca ati rezolvat cu teava, chestiile astea sunt inevitabile:) Eu am patit-o o data fiind singura acasa cu copil mic, si curgea apa ca la fantana arteziana, nu stiam ce sa fac mai intai...
Marina sa iasa bine analizele si sa va apucati de treaba :)
Fetelor cu asigurarile nush ce sa zic, pana la urma cred ca toate au cate o buba:)
Eu daca mi-as face CASCO as face la Aviva (la ei am si de viata).
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
marinar sau mariMar...sigur k analizele vor iesi bine, nici sa nu gandesti altceva!
Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !
Foto
voicu_bebi spune:
asa e,Flavia,nu stii ce sa faci mai intai...parca eram blocata..bine ca am trecut si peste asta..daca nu era iubi nu stiu ce faceam...luam apa dar nu terminam repede
marina,stai linistita ca analizele vor iesi bine!sunt sigura! pupici
Nunta noastra:19 august
camelia72 spune:
Salut,fetelor!
Sa nu ma dati disparuta,azi am avut muuult de umblat dar s-a meritat!Am culcat mafiotu' iar acum am terminat de citit din urma ca sunteti tare harnicutze!
Fetelooor,si soacra-mea avea obiceiul sa ne caute prin lucruri dar nu recunostea nici in ruptul capului pana intr-o zi cand i-am zis hotarata ca mi-a umblat prin sertarul cu bijuterii,ea NU si Nu,eu stiind sigur casetutza unde-mi puneam inelele(am gasit bratara in locul lor),i-am zis ca avem camera de supraveghere conectata la calculator si a "vazut" tot ce s-a facut prin casa......atunci nu mai stia ce sa zica...ca a vrut sa vada daca bratara mea e mai lata ca a ei,bla,bla...dar de ce a trebuit sa minta la inceput!De atunci ea e convinsa ca webcam-ul este de supravegheat incaperea,hihihi!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
sper mai fetelor sa iasa bine. oricum eu am spor la , iar cand o sa fie toate analizele ok sper sa apara si rodul "munci".
am citi pe aici povestile fetelor care au probleme muuuult mai mari, nasa ca nu ma vait. STIU ca o sa fie totul bine.
marina
pozici
impreuna spune:
Fetelor, dati si voi o parere: ca vrem sa ne luam locuinta (casa am cam exclus ca e terenul scump) sa ne luam langa socrii sau mai departe? Ei stau f aproape de centru, mie parca mi-ar place o zona mai la marginea orasului, cu verdeata si liniste, dar intr-un fel si aici aproape de ei sa ii am langa mine de cate ori am nevoie, in special pt Sara.
Cum ar fi mai bine?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Fla, ce bine iti merge... si eu as trage un pui de somn... ca sunt rupta.. dar mai am de asteptat pana diseara... Apropo de ce am vorbit pe mess, am disparut asa ca m-a sunat chiar varu-meu (sotzul verisoarei de care iti ziceam, de fapt el e var cu mine, ea e sotzia lui, deci noi suntem verisoare prin alianta) sa-mi zica LMA si cand i-am zis ca de fapt a fost ieri... cica ei asa aveau notat ca-n 24... dar in nici un an nu au gresit pana acum... Asigurarea de viata iubi o are la AIG Life.
Alynutza spune:
O zona mai linistita gasesti in Gheorgheni, capatul lui 3, are si verdeatza, doar ca blocurile sunt mai vechi. Daca vreti bloc nou, vedeti ce s-a mai construit prin Andrei Muresanu ( asa poate o sa fi si mai aproape de mine), ca Bunaziua nu prea imi pare apropiat de descrierea ta. Cat despre socrii, eu zic ca nu-i bine sa mergeti prea departe de ei, mai ales ca-s de treaba si va ajuta.
camelia72 spune:
Fla,eu daca ar trebui sa aleg in locul tau,mi-as lua locuinta pe langa socri,mai ales ca ai tai sunt tare de treaba si va ajuta cu Sara...ai sa vezi cata nevoie vei avea de un sprijin cu copilul...de dus sau luat de la gradi,apoi cu scoala...e bine sa ai pe cineva de incredere aproape!Mama mea vine saraca de la capatul orasului iar iarna ajunge inghetata...tare mi-as fi dorit sa locuim aproape!Acum,tu faci cum crezi ca te avantajeaza,eu mi-am spus parerea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE