Clubul nurorilor (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72
si soacra-mea avea obiceiul sa ne caute prin lucruri dar nu recunostea nici in ruptul capului pana intr-o zi cand i-am zis hotarata ca mi-a umblat prin sertarul cu bijuterii,ea NU si Nu,eu stiind sigur casetutza unde-mi puneam inelele(am gasit bratara in locul lor),i-am zis ca avem camera de supraveghere conectata la calculator si a "vazut" tot ce s-a facut prin casa...[;)De atunci ea e convinsa ca webcam-ul este de supravegheat incaperea,hihihi!!!

Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Capitol nou

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami, super cool faza cu webcam-ul... Bine ca nu se stie la computere si a picat in plasa... Foarte bine i-ai facut, sa invete minte sa nu iti mai umble prin lucruri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Alynutza nu-i graba cu intalneala, cand gasim toate timp liber e ok.
Rox tu ce zici?
Pe C> l-au retrogradat, nu mai e sef, e Valentin acum seful lui ca s-au unit echipele. Iti dai seama ca nu-i convine, e ranit in orgoliu:) Mircea a scapat de el, nu l-au mai chemat la interviu la ei la firma:)

Marina explica-i femeii ca nu iti face un bine cu ordinea ei si sper sa inteleaga de vorba buna. Si pe mine ma dispera chestiile astea, soacra-mea stie ca nu-mi place si nu mai indrazneste sa se bage:) Dar la inceput...

Fetelor stiti ca v-am povestit luna trecuta despre "mister" care a venit sa se trateze pt infertilitate...
A plecat, toate bune si frumoase. M-a mai sunat da asa fara motiv, povesteam putin si gata. Acu' noi mergem in concediu in Grecia si s-ar putea sa ne intalnim (cel putin asa zicea el:), acu asta mi-ar mai lipsi, sa ne facem concediul impreuna:) Cu sora lui ma intalnesc sigur, daca nu ajungem noi la ea, vine ea sa stea cateva zile cu noi.

Stiti cumva daca e departe Filiatra de Riviera Olimpica? Roxana ma bazez pe tine

Flavia (sotie si mamica fericita)

eu nu pot azi si maine sa ne vedem....;daca o lasam pe vineri e ok. as putea.
cat despe filiatra...habar nu am unde este....; e o statiune, un oras?
sorry..nu te pot ajuta. incerc sa ma uit pe un sony map...sau pe loxenne. daca gasesc, iti scriu
pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Of, tocmai m-a sunat iubi, cica a primit ofeta de CASCO de la Aliantz 13 mil . Mai aveam una de la Generali, la 7 mil, dar de astia nu i-a placut lui. La Aliantz mi se pare totusi prea mult...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

sunt cred cei mais cumpi sau printre cei mai scumpi...dra si pe masura de fair play. iti deconteaza imediat paguba...si dupa aia isi recupereaza banii de la service-ul respectiv. noi am avut alianz la bucurestiu, cat locuiam...si au fost meseriashi.

ii recomand...in ciuda bcr asigurari care-s niste nashpareltzi. ne-au facut nsite faze...de toata greatza.
sa nu-ti treaca prin cap sa iti faci casco, vreodata, la bcr asig.

pupi
succes

roxi foto

Mergi la inceput