Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 12
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Si incepe o voce masculina cu urari de LMA si eu nici poveste sa-mi dau seama cine e, la un moment dat mi s-a parut ca-i fostu' ... pana intr-un final cand ma prind ca-i unchiu-meu, fratele mamii...
da' ce-ti zicea de ai crezut k...?....
Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !
Foto
Alynutza spune:
Pai, nimic deosebit, adica urari fericire si tot restul... cred ca tonul a fost de vina...
Fla, bitz me, poate n-ai de ce sa-ti faci griji, tu esti oricum "sotie si mamica fericita" asa ca...
Alynutza spune:
Of, tocmai m-a sunat iubi, cica a primit ofeta de CASCO de la Aliantz 13 mil . Mai aveam una de la Generali, la 7 mil, dar de astia nu i-a placut lui. La Aliantz mi se pare totusi prea mult...
impreuna spune:
Alynutza asa-i, da se mai gandeste omu
Raza mi se pare mie sau tu ai lipsit la capitolul cu "spovedania"?
cami, cherry, lavi pe unde sunteti? :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Asa-i Fla, se gandeste... Cum ma gandesc si eu ca verisoara mea (pe care voiam s-o pun nasha, dar mi-a facut o faza naspa si am rugat pe altcineva) acum s-a suparat ca n-am chemat-o sa ne nashasca si de ziua mea, pentru prima data, mi-a trimis un e-mail, nu tu telefon, nu nimic... Ne gandim si noi la una si la alta, ne dam cu presupusul, ca de, daca omul nu zice nimic si nici noi nu putem intreba de-a dreptul... Uitai sa-ti spun ca-mi place poza ce ti-ai pus-o pe mess...
Chiar, nici eu nu tin minte sa se fi "spovedit" Raza...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
m-ai prins!
Foto
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by impreuna
m-ai prins!
Foto
Niciodata nu e prea tarziu
Mersi Alynutza, ar trebui sa-i fac un update ca Sara a crescut:)
Daca ai chef de povesti spune, ca eu nu te deranjez ca stiu k muncesti de zor
O faza de asta ca s verisoara ta mi-a facut si mie o prietena, dar am trecut cu vederea si am incercat sa ramanem in relatii bune chiar daca nu la fel de apropiate ca si inainte. Macar ne-am dat seama cu ce "personalitati" avem de a face
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
vicky, dak te mai pot ajuta, sa-mi spui! si acum, misca-ti... degetele pe forum!
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mai aveam una de la Generali, la 7 mil, dar de astia nu i-a placut lui.
e un subiect, dar nu merge cautarea acum.. acolo am spus parerea sotului despre fiecare firma; crede-ma, alegeti Generali!
Foto
Alynutza spune:
Raza, stii tu ca sunt ok? Ca acu' imi zicea Fla ca n-au vrut sa plateasca pagubele de accident ale unei tipe... Zi-mi ceva sa ma linistesc, ca deja iubi le-a zis astora de la Generali sa demareze procedurile ca ne asiguram la ei...