Scandinavii stiu DC... (117)
Raspunsuri - Pagina 16
iileana spune:
Pareri Tudor:
- Toma e cel mai bun prieten al meu! (cine stie ce relatii or fi stabilit intre ei la precedenta lor intilnire, pe vremea cind erau locatari ai burticilor mamelor lor...)
- Cum asa? Te intilnesti cu niste oameni pe care nu-i cunosti? Cum ai vorbit cu ei?
- Si cu doamna cu parul rosu ai vorbit sa te intilnesti? (Doruletz-ul)
- Bebelusul ei e frumos ca o papusa! Sigur nu-i papusa?
- Sofia? Care Sofia? (R: cum care, fetita Sabinei, cea cu ochelari!) Doamna cea tinara? Pai cum are copil deja?
- Irina e tot bebelus?
Concluzie Tudor:
- Ne-am distrat grozav, nu-i asa? Sa vorbesti cu ei sa ne intilnim si miine!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Witchie spune:
Pai ce sa zic... Sofia s-a asezat pe nisip, ignorand-o complet pe Irina (nici Tudor si nici Toma n-au fost interesati de micuta mea - e normal, joaca in ligi diferite). Tudor si Toma au percutat imediat - Tudor a servit-o pe sofia cu 2 prajiturele de nisip, Toma isi facea si el de lucru pe langa Sofia. Sofia cam statea cu spatele la toata lumea dar a ridicat capul si a acceptat prajiturica de nisip. Acuma, nu ma prea pricep eu la cum se joaca astia mici mai mari decat a mea dar vad ca se cam respecta modelul "ne jucam unul langa altul" si nu "unul cu altul". Pe urma Irina s-a indreptat spre gard si basta...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)
Witchie spune:
Irina e copilush... nu mai e bebelush
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)
Sabina spune:
la varste apropiate se joaca mai mult unu langa altul, asa e.
Noi avem prieteni care au copii un pic mai mari...cu ei interactioneaza Sofia f bine, pt ca ei fac totul pt ea:), si ea ii asculta asijderea.plus ca donsoara mea a fost mai retrasa intotdeauna, la vartsa iriniei nu s-ar fi jucat asa linistita si frumos, ar fi frut numai si numai cu mine:D
Iileana, mortal Tudor!!!
;-))
Pupa-l si multumeste-i de compliment din partea mea:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
bombi spune:
118
PS. Da' repede ati mai umplut ultima pagina
PS2. Sabina, si mie in Mozilla mi se insereaza formatarile la sfirsit, si nu in locul unde e cursorul