Scandinavii stiu DC... (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bunineata copchii !!!

Am incarcat si eu neste poze (facute de Toma si prelucrate un pic de mine) la locul indicat, pe pagina a doua.
Asaaaaaaa, in primul rand tre' sa zic ca intalnirea fu' cam scurta si cu efectivu' cam restrans da' sper sa fie un inceput si ... sa nu asteptam, neaparat, sa mai vina careva de peste mari si tari ca sa ne adunam la o bere sau, ma rog, mai multe !
In al doilea rand ... aveti mare atensao ce si cu cine vorbiti p'acilica ca lumea-i taaaaaaaaaaaaare mica ; eu si Ileana ne stim de pe vremea cand Tudor era in burta ei si Toma in a Ralucai !
Da, da ne stim de cinci ani jumate' da' abia aseara ne-am dat seama !
In al treilea rand, Toma (desi nu vroia sa vina) s-a simtit minunat. A avut o idila cu Sofia si s-a imprietenit cu Tudor !
Concluzie : mai vreau si, prin urmare, o sa vin, din nou, mai des in poiana.

va pupez pe toti si urez toate cele sarbatoritilor pe care i-am ratat
un ratacitor,
ps.Incerc sa ma pun la curent cu actualitatile si mai viu
pps.Urmatoarea intalnire o facem fara copii ca sa putem sa vorbim. Bine ?!

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Woooooaw, super poze Iar cupii niste dragalasi...toti. Nu zic, ca si ai batrini is la fel de dragalasi, itindu-se ei de dupa pahare si beri goale de Silva
tata lu Toma, esti un cavaler, ce mai!! ..si despre coafura asta...n-am cuvinte
Si ce ochi albastri
Sa traiti
Cl, pai ii frumos sa tragi numa' cu ochiu??? aaaa???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Da dom’le ne intilniram… Si-o fost taaaare frumos, da’ cam scurt din motive de program de kinderi. Tatadetoma are dreptate, tb intilneala fara cupii, ca altfel n-ai parte de 2 minute legate la o masa savurind o bautura…

In primul rind vreau sa va spun ca m-am indragostit de Alexandra! Am si io copil cu ochi albastri da’ Alexandra e prea de tot! E absolut superba!

Asaaaa… Ne-am intilnit la magazinul Adam, cu ceva intirziere ca deh asa-i cu copii mici, “s-o iau pe Sofia, sa n-o iau…” (Sabina), “acum de-abia plec de-acasa” (Witchie), “nu vreauuuuu sa merg” (Tomita a lui Vlad), etc. Cind ne-am intilnit Gepeta dormea boiereste in carut cu basmaua pe fata , i se rupea de noi toti sa v-o zic p'aia dreapta… Am facut cunostinta cu Alain (mi-a placut ca vb romaneste! ), cu mama lui si cu un prieten de-al lor si ne-am hotarit (surprinzator de repede ) in ce parte a Cismigiului sa mergem. Vremea a tinut cu noi, a fost cam vint (de fapt, daca stau bine sa ma gindesc ne-a cam deranjat freza…), noros, da’ n-a plouat si temperatura a fost numa’ buna de bautura. Care bautura n-a fost asa multa… si numa’ asa niste berici pe ici pe colo, doru cu pepsi, io cu sucurile mele ma batui cu copiii pe prigat…, noroc cu baietii si cu Sabinelu ca salvara onoarea scandinava cu citeva brune si-o blonda…

Ma bucur c-am reusit sa vorbesc cu doru, care e o scumpa, mi-a placut tare. Iar Alain a super tatic, daca l-ati fi vazut ce se hirjonea cu aia mica! Si facea ca toate animalele numa’ s-o faca sa rida… Taaaare cuminte a fost Gepeta, nu ne-a certat de loc, de fapt nici n-a “vorbit” prea mult, doar a stat si ne-a studiat… ca la zoo cred…

Sa va zic de copii acum, ca de ai mari s’teti satui cred: Irinuca de Witchie e super fetita, neastimparata… mama mama, a tinut-o pe biata Anda “pe dupa gard” (cum zice ea) cam tot timpul. Noi stateam la masa si sporovaiam si ea la groapa cu nisip… Toma s-a facut un cavaler pe cinste (miine poimiine face 5 ani!) – a venit la intilnire pe role (sa impresioneze fetele… ). Tudor de Ileana mi-a placut taaare mult – s-a jucat mai tot timpul cu Toma si a cam ignorat-o pe Sofia. Care Sofia nu prea a asteptat sa fie bagata in seama, a facut suficienta galagie ca sa fie remarcata! Tunsoarea ei m-a dat pe spate… si stiti povestile alea spuse de Sabina p’acilea ca o bate si c-o cearta, etc… ei bine sint adevarate… Da’ eu zic ca mai bine asa: las’ sa dea ea la altii decit sa primeasca…

Si-am vorbit, si-am tipat dupa copii, am ris…, l-am pomenit pe xeno (cre’ c-o fi sughitat saracu’ tot timpul…) si pe tzuni, pe care in treacat fie spus am “fugarit-o” cu telefonul vreo ora si ceva, da’ fara succes (n-a putut s-ajunga). Nu-i nimic, poate data viitoare… si facem cum zise mama Rayu si cu tatadetoma - far’ copii.

Am stat cam 2 ore, mult prea putin pt cit aveam noi de povestit, dar ne-am promis c-o sa repetam figura cit de curind.

Am o poza de-a lui Vlad care se incadreaza la “the best of the best”. Va dau de veste diseara cind reusesc s-o urc pe net. taticdetoma, sper ca nu vrei copirait?

Pupici la toti si mi-a facut mare placere ca ne-am vazut!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen, pune mai multe odata, exista optiunea:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ce pui scandinavi!
M-am indragostit:Tomitza,Sofia,Gepeta,Irinuca,Tudor,sinteti grozavi,va pupa pe toti mamaRayu si abia astept sa o introduc pe Bubu in gashca!!Carmen,mi-e dor sa o vad si pe Ana ,cea indragostita de barbate-miu!
Si parintii de pui scandinavi,a fost o placere sa va vaz adunati cu berile alea!
P.S.-Bubu s-a conversat cu itsme la telefon,am o vaga banuiala ca itsmiutza a indemnat-o sa o tina tot asa,adica sa continue sa faca prostii
P.S.2-cl,bine ai venit!

Mergi la inceput

Claudia, sa nu care cumva sa te prind ca abandonezi!!!!

PS Sa stiti ca Sofia e rea doar cu mine, pe copii ii adora:)

e adevarat ca l-a cam impins pe Toma ,ca era pe role si se misca usor, dar el nu s-a suparat;-), ba din contra as zice.
fain baiat:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sa va explic si ce s-a intamplat dincolo de gard:))
Irina a fost cuminte s-a jucat cu formele ei de nisip o vreme si pe urma a inceput sa escaladeze gardul, voia sa ajunga la Gepeta. A tot incercat sa o incalte, fara succes insa pentru ca bebelusul nu simtea nevoia sa aiba si pantofiori in picioare si indoia degetelele ori de cate ori se apropia mana cu pantofiorul.
Tudor m-a servit cu o inghetata (intr-un cornet de hartie a pus nisip, in nisip a infipt un bat - "asta este o scobitoare jumatate din vanilie si jumatate din ciocolata, asa se serveste la noi", apoi intr-un paharel de danonino mi-a facut o cafea - "auzi dar n-ai prefera sa fie lichida cafeaua asta?" "ba as vrea dar n-avem lichide pe-aici" "atunci o fac fara lichid, asa se serveste la noi") si in cele din urma si cu prajituri (ati ghicit, tot din nisip). Cand Sofia a acceptat sa se joace cu ei, toata atentia s-a mutat de la mine spre ea si eu am iesit din scena - oricum deja Irina mea se cocota pe scaunele de la alte mese si era in pericolul de a ateriza in cap in orice secunda.

Toma a fost mai tacut, ma trecuse pe ignore de la inceputul intalnirii asa ca nu va pot oferi detalii picante.

Iaca, avurati si Minority Report:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)

Mergi la inceput

ah, Witchie, zi si mie cum s-a indreptat atentia spre Sofia, ca eu de unde stateam n-am avut vedere buna:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Claudia, Catalina multumesc mult si voua ptr urari.
Doamne ajuta sa fie bine!

misto pozele, superbi copiii!!! sa va traiasca! si intilniri placute, la ore tirzii si racoroase de seara!

aici, beep (dc e vorba s-o parafrazam pe Boubou) dar asa e la Olanda. traim printre ape. clima glorioasa.

Catalina, ia povesteste cum e inapoi in Ro? termini anul asta rezidentiatul? deja trebuie sa dai examenul pe post? multa bafta in ce faci!

Mergi la inceput