Mamici casnice (48)
Raspunsuri - Pagina 11
symaco spune:
daniela,mama ei de treaba ca nu am mai apucat sa va citesc asa ca strigarile tale nu le auzii!am uitat complet de tamaioasa!
lasa ca nu-i bai,poate data viitoare sunt pe faza!
abia de mai imi gasesc capu de trebi,pe sybille sa o multumesc,nici pe ceea mica sa nu o neglijez.deschid pc-ul si imi dau seama ca am asa multe de facut si tre sa profit daca Carla doarme sau e linistita,asa ca il inchid la loc!
m-am pus si pe treaba cu datul jos de kg ca deja inchid ochii cand trec prin fata oglinzii°!...m-am gandit sa-mi iau ramas bun de la dc pt o perioada de cateva luni,dar tot mai trag sperante ca mai pot intra macar la cateva zile!
andora spune:
Miha, da am nevoie mare de tot, ca m-a distrus sarcina si pe urma ioc dentist. Hai ca se vede ca abcesul ala a fost sus si a afectat creierasul pesemne de nu ma iesprim coerent.
Eu sunt fericita ca a sunat postasul la interfon si astept sa si urce... si poate iau indemnizatia restanta.... su macar pe-aia din aprilie... tineti-mi pumnii... dar vaz ca nu mai ajunge
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Corina,lasa ca o sa creasca si Carla mare repede,repejor si o sa stai cu noi la palavre.
Andora,ai rabdare ca acus ajunge.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
LA MULTI ANI,ALEXA!!!!!!!!
buna dimineata,doamne cat ati mai putut scrie.ma duc sa citesc din urma.am gatit si am spalat la baie,in 2 zile iar e plin de praf,parca muncesc in zadar.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by osna
am gatit si am spalat la baie
Nu stiam eu de ce iti iese mancarea asa de buna :)
Cum e Andreea a venit postasu cu banii?
Mai noi avem un postas cavaler si chipes
Si ii place sa stea la povesti si sa faca glume
Corina las' ca-i bine si o data la cateva zile, mai creste Carla si te revansezi:) Da de ce ati invatat-o mama in brate si leganata, cine face "conditie fizica" cu ea?
Miha noi suntem cu hinta, nu cu topoganul:) Se da a mea pe leagan de ma ametesc eu uitandu-ma. Si intotdeauna plange cand o iau.
Las ca am vazut si tatici pe topogan, asa ca nu-ti fa griji:)
Mai cu cladura asta m-am molesit de tot. Am fost in parc si er sa adorm pe banca, noroc ca era maica-mea prin preajma sa fuga dupa Sara:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia o ai pe maica-ta ajutor de nedejde deci.,da' lasa ca nici eu nu sunt mai prejos.. pana vine soata mea sta sora mea cu mine si are cine alerga dupa copil.. nu vezi ce activitate am pe aici?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
LA MULTI ANI ALEXA!
CUSCRA merci de cafea. da o tzigara nu-mi dai?
bey , da pe unde suntetzi? acuma cand am si eu timp de butonat , voi ati disparut.
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
osna spune:
dupa ce am terminat de gatit m-am apucat de spalat faiantele mai,ce sa-i fac eu daca limba romana asta suna in mai multe feluri
aruncati si la mine o cafea ca nu am apucat sa beau azi
impreuna spune:
Pai cum adica Bianca, noi suntem "nimeni" pe aici? NU vezi ce activitate?
Dana azi e ultima zi ca maine pleaca maica-mea, la Felix:) Si poate luni vine dupa noi sa mergem la Arad la bunici, cand ii zic sotului tre sa ma pregatesc bine sa-l conving
Svetlana am inteles io, da am vurut sa rad un pic de tine
Si zici ca era sa mergi azi la control in loc de maine?:)
Las' ca eu am patit-o, m-am dus la dr si am incurcat zilele, credeam ca e de dimineata dar era dup-amiaza. Si m-am ofticat ca nu e la cabinet si nici nu anunta ca lipseste si am vrut sa-i las un bilet, da n-am gasit pix Ma faceam de toata cacaoa :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
flavia eu m-as fi dus,iti dai seama,ma trezeam cu noaptea in cap...si dr avea program de dupa amiaza