Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luanaaaa o sa fie si mai si decat ce vrei tu sa zici acolo.

Catxo sa-ti traiasca frumushica si sa iti aduca multe bucurii alaturi de cealalta frumushika . Pai cine vroiai sa te intreaca la prima fata cu greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere? A avut niste supermasuratori.

Carmina chiar ma gandeam la tine ce mai faci de nu mai dai nici un semn de viata. Frumushele foc pozicile, adik protagonistul. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Andreea, mai am ceva timp. In primele zile eram nauca, acum incep sa se aseze lucrurile. oricum, ma uit crucis, in continuare, la mamele cu mai multi copii, nu reusesc in ruptul capului sa le pricep! Nu ca nu le-as admira, ba chiar mai mult decat inainte, da e o admiratie amestecata cu putina teama, ca la niste fiinte ciudate, al caror cod de functionare ma depaseste!! eu ma declar fericita daca ma (ne) voi (vom) descurca cu Hora, al doilea stiu sigur ca nu mai incape. Numai imaginandu-mi situatia actuala PLUS un copacel de doi ani, plin de personalitate si dornic de atentie si mi se face usor rau... Nu stiu cum faceti fata, fetelor eroine!!

asa. ultima care m-a vazut cu burtica a fost Voichita, ne-am intalnit intamplator la medicover, taman in ziua in care mi-au dat aia nu stiu ce microb la recoltare, de mi s-a si rupt apa de la el (concluzia lui Nayel). Asa ca, Voichita, pot spune ca am fost la un fel de "inducere" atunci... Fetelor, daca vreti sa nasteti mai iute, o recoltare de secretie la medicover, dr.grozovici si va garantez reusita.....
n-am scris de asta ca nu voiam sa ma mai enervez, bine ca a iesit bine

Inca odata, va multumesc tuturor pentru aprecieri. E de inteles ca imi creste sufletul cand imi spuneti ca va place frunzulitza mea!!

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Carminabulina sa-ti traiasca bebelusul,e un scump.Si tuturor fetelor,toti bebeii sunt superbi,sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina sa-ti traiasca bebelushul Mihnea. e tare scump. Sa fie sanatos.

CatXO felicitari pt bebelina ta.

Roxana deci se apropie momentul si pt tine nu? Cred ca abia astepti sa-l vezi pe bebe Catalin.

Noi acum intr-o jum de ora mergem iar la doctor sa vedem ce ne mai zice. Oricum nu cred ca ne face ecografie. Asa ca nu stiu cu aprox cat de mare va fi bebelina mea.

Stelutza felicitari pt bebelusul cel grasun. Ai grija de tine.

Irinel,26 octombrie, Virgi, CamiM, Amonar si la toate fetele multzi pupici. Scuze ca nu enumar toate numele dar ne grabim sa mergem la medic

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

FELICITARI , fetelor pentru bebelusii minunati pe care i-ati adus pe lume. Nu mai stau sa va insir pe toate .Sunt atat de frumosi incat ma fac sa astept mai cu nerabdare venirea bebelusului meu . Nici noi nu mai avem mult. Maine incheiem 36 sapt.
Sa fie sanatosi si sa va aduca numai FERICIRE si IMPLIINIRE !!!!!!!!

NUMAI BINE TUTUROR si sa nu uitam de cele cere urmeaza pe listuta...NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana nu ne-am mai vorbit demult. Asa e nu mai am mult. Deja am ceva contractii dar nu sunt regulate....asa ca mai dureaza probabil cateva zile. Oricum nu mai conteaza. Sa stii ca nici eu nu voi stii greutatea lui Cata. Ultima eco am facut sapt trecuta - luni si de atunci..nimic. Mai conteaza?? Copii sanatosi sa avem! Abia astept sa scrii si tu ce ti-a zis dr!

Carmina - bine ai revenit. Mihnea al tau mosteneste pe Fat-Frumos...zau asa. Chipes nevoie mare! Daca as fi avut fata...poate intram in alte discutii....

Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Steluta, cu placere!
Bulinuto, cand mai intri pe aici sa schimbi semnatura; tickerul acela nu mai e valabil...

Lacri 38 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carminutza...scump foc Mihnea mic...mi se pare ca seaman cu tine

Piticutza mea are de vo 2 zile un program de m-a terminat...se trezeste cu foamea in gat...papa 10 min ...motzaie 5-10,timp in care n-o pot trezi cu nimik...pur si simplu e topita...se trezeste...se schimonoseste putin ca o chinuie burtik...face kk...mai suge vo 10 min.,mai atzipeste 10...apoi are putin chef de joaca...dupa care se enerveaza ca e murdara si vrea schimbata...o schimb,da cam da pe afara ca deh...e cu burta plina...apoi iar vrea sa suga si cu chiu cu vai adoarme...toate astea dureaza circa 1,5-2 ore...si de dormit apoi...nu mai mult de 2 ore ca-i e foame iar.

Ma bucur in schimb ca s-a imprietenit si cu tzatza cealalta...interesu' ce sa-i faci...nu-i mai ajunge doar una,numai ca asta din care nu voia da mai putin laptic decat cealalta si e si ceva mai micutza.Sa nu radetzi de mine...da am si io o nedumerire...mai creste s-o ajunga din urma pe cealalta...sau o sa raman asa...asimetrica?

Ama...tu ce mai faci?cum te mai descurci cu bebe mic...ati plecat la buzau?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana sunt super fericita. Am facut ecograf si fata mea are 2.700 gr. Sunt f multumita. Mai ales ca este sanatoasa. tati al ei este f fericit ca i-a vazut fatza si cica seamana cu el la nas.
Ai dreptate nu am mai vorbit de ceva timp. Dar lasa ca mai bine pt tine, ca poate dormi si tu.

LAcri daca vrei sa ne pui si pe noi pe listutza la 37 de sapt si 4 zile avem 2.700gr.
Multumim mult. Noi o sa mergem la film azi. Asa ca ne auzim mai incolo.

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Diana, felicitari pt. vestile bune de la dr.

Carmina, tare frumushel flacaul tau! Sa-ti traiasca!

Luana, imi pare rau de patzania ta de la medicover dar eu mi-am recoltat de acolo cam cu o saptamana inainte sa ne vedem si uite-ma. tot pe baricade...

VoichiV38+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput