Mamici de mai-iunie 2006(88)
Raspunsuri - Pagina 14
marrycalu spune:
Angelica multumesc,da sa schimbat foarte mult Robert,are doar o pata rosie la spate pe ceafa,dar a zis pediatra ca asa sunt la uni copii pana la 6 luni,tu esti o mamica tanara si frumoasa cu trei ingerasi scumpi foc,sunteti o familie reusita.Sa-ti traiasca.
Marilena cu
Robert 17 zile
marrycalu spune:
Fetele care au nascut cu cate kg.ati ramas?
Eu am dat 6 kg.la nastere si inca 4 kg.de la nastere si mai am 6-7 kg.de dat jos,dar cred ca fara efort nu se vor duce
Steluta spune:
FELICITARI, ADRIELLA!!! SA-TI TRAIASCA BEBELE!!!
Noi maine ajungem la dr. T sa ne explice ce si cum cu rezultatele de la analize. Si daca tot stau in patut atata, m-am gandit sa-mi pun cateva poze cu burtica pe web. Macar pana apare bebelina
...
POZE
Steluta
36s (FIX).
marrycalu spune:
Ce dea bebelusi frumosi,am avut putin timp liber si mam uitat la poze,sunt toti niste ingerasi scumpi,sa va traiasca.Noi maine il botezam pe Robert,vrem sa fie increstinat sa iesim mai linistiti afara,si asa e mai bine stiu eu,sunt emotionata mai ales ca eu nu voi merge la biserica ca nu am 40 zile de la nastere.Sper sa fie bine,trebuie de fapt.
Marilena si
Robert a 17-a zi
marrycalu spune:
Am gresit,nu e a-17-a zi,e a-24-a zi de viata a lui Robert
Marilena si
Robert a 24 a zi
VoichiV spune:
Adriella, felicitari, refacere rapida si mult laptic

Radu-Octavian, bine ai venit pe lume. Sa cresti mare si sanatos
VoichiV
38+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
Diana79 spune:
ADRIELLA sa-ti traiasca bebelushul. Refacere usoara si te asteptam cu drag acasa.

Virgi e scumpa rau fata ta. Abia astept sa-mi vad si eu printzesa.
. Misto conditzii in spital, super.
Shoricutza tu ce mai faci? Nu ai mai intrat demult e totul ok? Ce face bebe Ana?
Va pup pe toate o sa revin mai incolo pt ca iesim in oras sa luam micul dejun.![]()
Diana 37+ cu
Nicole Evelyn
iulyp spune:
Octavian Radu bine ai venit pe lume
. Adriella refacere rapida si mult laptik.
Steluta e frumusika fok burtika ta. Ce a mai crescut de la o saptamana la alta, mai ales de la 34 la 36, se vede clar diferentza.
Acush acush ne vine si noua soroku si ne despartim de burtika.
Aura(36+) mamica Nicoletei
POZE
gabi25 spune:
Salutare fetele.
Noi am iesit duminica din maternitate dar nu prea am avut chef de calculator....nu am mai apucat nici sa citesc din urma si de aceea urez FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!
La mine daca vreti sa modificati datele: DARIA-MARIA s-a nascut pe 17 mai la ora 22.40, Apgar 9, 3,550 kg, 51cm. Am nascut normal, fara rupturi, cu dilatatie 6 (mii de multumiri moasei pentru asta
) dupa un travaliu de 26 de ore. A fost greu....dar a trecut si de fericire nici nu am dormit in noaptea aia. Micuta a avut circulara de cordon, dar tot multumita moasei, care e si asistenta sefa, a iesit domnisoara fara probleme pentru ca in timp ce iesea ea a invartit-o usor.....era rozalie toata.
Eun copil de nota 10, mananca si doarme....plange doar cand o schimb....tot de foame ![]()
Rares e innebunit dupa ea....o sa vedeti in pozele pe care incerc sa le pun in contul comun.
9z
Evolutie Daria
Poze