In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 5
crista-s spune:
Da mai Iri asa zicea bunica mea. Exemplul pt ea a fost fii-su care cica a urlat non stop 1 an de zile ( dehhh s-a insurat in america ). Eu o intrebam mereu in ultima vreme cit am plins si imi zicea mai in gluma mai in serios "cred ca ajungi si tu pina la granita!" .
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Felicitari, Danangie, sa-ti creasca mare, frumoasa si sanatoasa nepotica! Iar cumnatei tale refacere rapida!
Cri, sa stii ca si Morcoveata a fost tare linistit. Īl īntrebau vecinele pe sotul cīnd ne īntoarcem de la spital, iar noi de-o saptamīna eram deja acasa. Pentru noi e semn bun, nu va merge departe...
Wow, Iza, ce operativa ai fost! Va merge sigur si la nunta totul ca pe roate!
Iri, granita e un fel īnghe?
Si sa va mai povestesc ceva frumos: ieri s-a oferit sora-mea sa-si pazeasca nepotul - in schimbul unui DVD cu Sex and the City - si am fost cu sotul seara la un restaurant argentinian. Mi-a placut tare mult, un local mic, cu poze īngalbenite pe pereti, o fata frumoasa, care cīnta tangouri acompaniata de chitara, chelnerul, un domn bine, fredonīnd melodiile cu privirea pierduta - o atmosfera calda si linistita, parca eram īn concediu, nu īn Frankfurt. Am īnteles ca la ore mai īnaintate se si dansa, dar cum noi suntem treziti mai nou la 5:55 (!), nu era chip sa stam mai mult de 22:00.
de sub
E.
crista-s spune:
Enn, ce romantic !!!
Cristina
una.. alta...
crini spune:
Cri, am primit pozele, multumesc, cred ca asa imi voi lua si eu, ca sa se usuce repede parul.
Iri, cred ca n-am fost pe faza, urmeaza sa vii la Genova?
Dana, sa va traiasca nepotica, sa va bucurati de ea. Incep sa am o parere din ce in ce mai proasta despre sistemul sanitar italian. Nu stiu daca si in Ro e la fel, dar pe aici auzi o multime de situatii cu medici incompetenti, care nu reusesc sa diagnosticheze pacientul in timp, nu-si dau seama cand e cazul sa intervina.
Enn, felicitari pentru cina romantica, face bine la sentimentul de cuplu. Si noi am iesit duminica seara la film, singurei, adica fara copii, impreuna cu un alt cuplu. Am vazut Codice Da Vinci. M-am bucurat mult, nu doar pentru film, dar mai ales pentru atmosfera, ne-am plimbat, am mancat o inghetata, am palavragit cu prietenii. E important sa ai momente de relax in doi.
crini spune:
Cri, Promessi Sposi e foarte frumoasa, eu am citit cam jumatate, dupa aceea am lasat-o, ca ajunsesem la o parte mai plictisitoare, dar imi pare rau. Quas-quasi o reiau. Are multe referiri istorice si alea sunt cam greoaiee pentru mine, dar povestea e delicata, moralista, are tot felul de intorsaturi de situatii, merita citita.
iriale spune:
Ce frumos, Enn... in timp ce eu la . E corect asa?
Si complimente sorei tale pt alegere filmului, pe care eu il ador .
Nico, maine si poimaine sunt, da, la Genova.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Nico si mai e si romantica ( Promessi).. exact ce imi trebuie mie acum . Vezi ca ti-am trimis mail si cu bigudelele mele preferate ( le-am carat din Ro ... dar se gasesc si aici eu le-am vzut odata la MOP unde erau ieftine -ieftine dar cred ca se gasesc si in alte magazine ... poate in alea Acqua e sapone...)
Petro unde umbli ?? nu te nimeresc deloc ... poate azi cine stie ca stau pe aici pina tirziu ...
Fetele gospodinele, voi va amintiti cind am pus eu cartea de praji ardelenesti scanata la poze ...careva dintre voi a salvat pozele ?? ca as vrea sa le mai trimit cuiva tot de aici de pe DC si pe mine m-a lovit curatenia iar sapt trecuta am sters pozele din album.. daca le aveti voi scanate poate imi dati un mail ca sa nu le mai scanez eu inca odata ..
Cristina
una.. alta...
Laura T spune:
Crista, salvarea mea, maine seara sunt deja la Roma, si tot mai am o intrebare: oare la San Pietro la Vatican ne putem imbraca in pantaloni scurti (ne lasa sa intram si sa vizitam asa?), sau trebuie musai lungi? Dar bluzita gen maieu? Cum o fi vremea la Roma, stiti?
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
crista-s spune:
offffff .. Lauricoo nu stiu dar parca nu-mi amintesc sa zica cineva ceva de pant scurti ... n.ai unii 3/4 .. eu am fost iarna din pacate si deci nu era cazul de izmenutze scurte ( asta ca sa nu zic ca nu imi permite celulita si suncile decit pe plaja pant scurti ).
Auzi n.ai o fusta de cirpa cu elastic in talie sa o pui pe tine la intrare ( o tii in geanta si o scoti la momentul intrarii .. eu asa am vazut niste doamne in Grecia .. cum tb sa intre in biserici puneau fusta aia pe ele peste izmenutze.. ).
Deci m-am bagat pe webshot si am cautat poze cu piata sau cu san pietro .. in toate lumea e cu pant 3/4 maxim sau fuste pina la genunchi.. cu bluze fara mineci dar nu am vazut stil maieu cu bretele .. Oricum in biserica e racoare ...Barbatii toti in pant lungi
De cald e cald cu siguranta .. e vara deja .. poate asa sa mai dea vreo ploaie dar nu e mare chestie. Deci nu sunt calņdurile alea de vara .. toropitoare .. e super ok vremea..
Cristina
una.. alta...
iriale spune:
Laura, e scris peste tot acolo, nu ai voie cu pantaloni sau fusta prea scurti/scurta si daca nu ma insela memoria,nici cu maieu. Si nu doar la Vatican, in biserici in general.
Vacanta frumoasa!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.