In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 4
crista-s spune:
Cartea imi pare tare trista , mai citesc o pagina iar o las.. sunt tot la inceput si nu vad cum as putea trece de el . Imi e rusine sa recunsc dar miine o duc inapoi ca nu se mai poate , ma gindesc ca e starea mea sufleteasca de asa maniera nu stiu ce sa zic dar nu am puterea sa o termin.. Acum as vrea ceva vesel, romantic, ceva de 2 lei dar care sa ma faca sa rid.. e ex. ma duc sa vad prova del cuoco usurel si fara pretentii asa mai ca pt mintisoara mea de casnica si daca invat vro' reteta misto va zic si voua . Cred ca e de la vreme , azi sunt nori nasparlii care ma apasa pe unicul neuron ramas activ .
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Of, dar de ce va speriati de o carte trista?... Cri vad ca a renuntat, mai pun sperante in Nico Scriitoarea este Margaret Mazzantini.
Cat despre prezentarea de ieri, va multumesc pt aprecieri si incurajari, dar eu personal nu am merite , programul este creat de societatea pt care lucrez, daca merge mai departe (programul), eu m-as ocupa de problemele care se pot ivi in aplicarea sa.
Un coleg insista cum ca tre' sa mancam o inghetata , dar eu am mancat si ieri, si alaltaieri... of! Mai bine imi iau asa: un pahar cu lapte rece + 2 linguri de granita de cafea, amestecate fireste intre ele.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Cri, merci mult pt. comentariul lingvistic
Banca noastra ofera acces internet gratuit în încinta bancii, au un colt cu fotolii, tv si ziare economice si o cafenea - asta cu plata, dar incl. wc, aspect important pt. si nu numai , plus cont gratuit pt. cei cu venituri lunare de peste 1250 EUR. Numele nu vi-l spun, doar ca nu-i banca nemteasca
Cit despre carti, mi se intimpla si mie sa le duc inapoi la biblio necitite. N-ai cum sa nimeresti mereu ceva ce-ti va si place. Cri, ai citit ceva de Andrei Kurkov? Cartea lui de mare succes, nu stiu cum s-a tradus exact titlul, dar e vorba de cea cu pinguinul, sunt aproape sigura ca ti-ar place.
E.
crini spune:
Cri, vreau o perie de-aia care intinde- intoarce parul. Mai ales pentru breton, care e tare ravasit. Fa o poza la a ta si pune-o aici. E cu fire de par sau de metal? Cu corp de lemn sau metalic?
crista-s spune:
Nico am facut poze si am trimis pe email
are miner de palstic, corp de metal si firele ca de metal si ele ac sunt taricele .. are gaurele pe corpul ala tubular si e buna ca se incalzeste cu feonu' pe toata suprafata ...
are fix 3 cm diametru .. ca am masurat-o cu subleru' hahh si e buna pt par de lungime medie ( pina la umeri sau chiar mai lung daca e tuns in scari.. ) ideala pt breton ...
face toti banii crede-ma ..
Enn n-am auzit de Kurkov asta, imi place ca i se termina numele in ov ca al meu hahah
Eu ma pun pe citit Promessi Sposi ca o am in casa si vreau sa vad dc sunt in stare . cred ca o sa fie greu cu toate arhaismele alea dar incerc .. macar nu ma stresez pt ca tb sa o duc inapoi in timp haha
Cristina
una.. alta...
Tizabela spune:
Buna fetelor ufaaaa,dar mult am mai avut de citit dupa o saptamana lispa!!!
Si acum sa dau raportul la ceea ce am facut saptamana asta de "vacanta" care am dedicat-o organizari nuntii mergand in Romanica.
Am facut invitatile pentru Romania dupa modelul pe care-l dadusem aici si mi-au iesit superbe(pozele sunt in album) marturiile dupa ce le cumparasem de aici le-am dus acasa si sormea cum e tare priceputa mi le-a facut de imi plac la nebunie
Am facut contract cu muzica mi-au cerut 1000 de euro 2 camere la hotel,transportul 100 euro (Iasi-Roman),si 4 meniuri deci undeva pe la 1350 de euro...Dana ce zici e mult sau asta e pretul normal tie cat ti-au cerut???
Am stabilit meniul la restaurant si este de 40 de euro persoana (asta daca nu cumva unu se gandeste sa faca bisul tocmai la superalcool si el ma costa 10 euro 100 de grame)
Am facut contractul pt filmare si poze si astia m-au "chelit" de 700 de euro pentru filmare cu 4 camere simultane videoproiectie pe ecran de nu stiu cat diametru si 400 de poze digitale pe CD ca daca le scot pe hartie sunt alti banii
Si cam asta am facut eu in alea sase zile cat am fost prin Romanica unde este foarte cald si tare mult imi doresc sa am si eu o zi insorita si far de ploaie la nunta!!!
Va pupic dulce pe toate si bun venit celor noi!!!
P.S Dana pupici de la mami mi-a zis si iti multumeste pentru salut!!!
fotoIZA
danangie spune:
Buna seara fetelor!
Scuzati-ma ca nu am reusit sa intru mai repede. Deci, fetitza s-a nascut ieri intre 11,15 - 11,30. Nu stie exact cumnata cand au scos-o. Se chiama: ADINA GEORGIANA. La nastere cantarea 3,220 Kg. E foarte frumoasa. E mai putin plangacioasa fata de SOFIA. Si mananca foarte mult. Ea, cumnata mea e bine. Are dureri...na cezariana. Astia de la spital nu prea o ajuta cu antidolorifice. Ii fac un Toradol, care este un antiinflamator, dar extrem de lejer pentru un taglio cezario. Si ieri cand am ajuns la spital( h: 17,00), cumnata murea de durere. Si astia nu o credeau.....mah....Asa cum aveam la mine o folie cu Novocalmin.......i le-am dat ei si au ajutat-o foarte mult. Au avut efect si i-a mai trecut durerea. Operatia a mers destul de bine. A donat sange din cordonul ombilical pentru copiii cu leucemie. Au avut un pic de probleme cand au cusut-o, ca tot sangera si nu-si dadeau seama de unde vine. Pana la urma au gasit si era una din arteriile principale. In rest, e totul bine. Azi s-a ridicat din pat, si in seara aceasta a si mancat. Deci, in final....mama si copil sunt bine!
IZA multumesc de pupici, de asemenea. Cat despre preturi..........hm. un bel po'. Eu tre' sa platesc la muzica 25 milioane de lei, care vin cam 730 de euro. Cat despre mancare au zis ca nu au pretentii sa aiba menu de la restaurant. Au zis sa le pregatim noi acasa ceva. Si asa vom face.
La filmat, la fel mi se pare ca dai mult si putin de facut. In sensul ca eu dau 20 de milioane de lei ( cam 580 euro) si imi fac urmatoarele: filmare cu o singura camera , un dvd animat cu text si menu, 5 videoclipuri pe un dvd cu momente diverse de la nunta, album foto digital cu 200 de foto, 40 de foto mixate cu fundaluri diferite, un album foto format A 3 cu 15 foto cu montaje plus 11 foto A 3 simple, montaj video, casetele cu filmarile dar brutul(cum ar fi negativele de la poze), 4 dvd cu filmate intr-o carcasa speciala, dvd cu presentarea nuntii pe scurt fara prea multe detalii. Cam atat.
Eu pe menu dau cam 34 de euro.( 1.200.000 lei)
Si eu abia astept sa plec acasa. Iunie va fi o luna extrem de plina la munca. Voi face aproape 200 de ore si ma bucur ca asa va zbura timpul.
CRINI bine te-ai intors. Sunt multe fetele care nu mai intra dar sigur au problemele lor. Dar ne bucuram mult cand revin. Cat despre magazine romanesti la Milano chiar nu stiu. Of...v-am starnit pe toate. Cred ca nu am fost intreaga la minte ca v-am vorbit de acest magazin.
Ciao
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Aaaa CRI am uitat: felicitari pentru cele 4 stelutze.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Angi sa va traiasca micutza papusica ...Mie imi place numele Adina si e mai rarutz intilnit, nu chiar pe toate drumurile cum e Cristina ... .
Vecinul meu de deasupra - bebelul nou nascut- azi noapte pe la 2 a plins putin, banuiesc ca l-a schimbat sau l-a hranit si dupa vreo 10 min era o liniste de muzeu ... Mai frate copii astia italieni sunt asa tacuti de fel?? Ca eu nu imi tineam limba in gura toata noaptea cind eram ca el.. si citi copii cunosc eu toti plingeau noaptea ... Bunica-mea zicea ca dc un bebe mic plinge isi cheama soarta, si cu cit e mai departe -soarta- cu atit urla mai mult .. eu a tb sa urlu sa ma auda de la Buc pina in Italia , ma gindesc ca asta asa tacut se va insura cu vreo vecina de bloc .
Iza .. vacantza scurta dar plina !! te.ai dus acasica "punct ochit - punct lovit ".. dar macar stai mai linistita acum. M-am uitat la poze... Super pantofiorii, si sunt decoltati destul de mult ca sa nu te stringa daca stai mult in picioare . Iar "strugureii de Murano" sunt chiar deosebiti ..
Fetelor la voi meniul ( cind vorbiti de pret .. ) include si tortul si chiria pt sala .. sau aia va fii alta cheltuiala ? Ca daca e asa iesiti destul de bine.
Ce ploaie a fost ieri , credeam ca " s-a rupt cerul ", cadea perpendicular si era deasa ca aproape nu se vedea blocul vecin. Plus fulgere si tunete, a cazut si curentul pt 1 fractiune de secunda. Iar eu parca ma nasteam din nou dupa asta, toata dimineata era sa mor prin casa de ameteli si dureri de cap si cind in sfirsit a inceput sa ploua parca se ridica ceata de pe "creierasul" meu.
Azi e frumos afara . Ce bine!
Cristina
una.. alta...
iriale spune:
Buna dimineata...
Dana, felicitari pt Adina! Sa va traiasca, sa fie fericita si sanatoasa si... asteptam poze.
Cri, asa zici ca e cu soarta? Simpatica chestie... Eu nu stiu daca si cat plangeam (oi fi urlat si eu tot ca tine, sa ma auda asta in Sicilia), mah...
Si aici cerul e mai acoperit, aseara era un vant ingrozitor, dar nu ploua si chiar sper sa nu se intample. Cum sper ca la Genova sa fie vreme frumoasa. Chiar, ma duc sa ma uit la prognoza meteo.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.