In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 3
iriale spune:
E greu Nico, tu gandeste-te ca Ale nici in carut nu statea, cand mergeam cu el la supermarket. Mai nou, merg singura cand trebuie sa cumpar de mancare
si asa termin repede. Cat despre celelalte magazine, stiu sigur ca tre' sa-i cumpar musai si lui ceva, dar oricum e complicat. Concluzia: si in acest caz, daca pot, merg singura ![]()
![]()
Ti-am fost oare de folos?
Cri, dar slapii nu sunt aia de plaja? eu ziceam infradito de mers pe strada, cu fustite etc...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Fetelor, va multumesc pt. sprijinul neconditionat 
Si, Crini, ce surpriza placuta, bine ai revenit! Daca ai timp, sa ne mai povestesti ce-ai mai facut, ce mai fac copiii... Īn concediu ati reusit sa mergeti?
Iri, īmi dau seama cum trebuie sa te fi simtit... Eu am lucrat aproape 5 ani la teza de doctorat, singura, acasa si nici nu mai stiu de cīte ori am vrut sa renunt din lipsa de motivatie. Noul job īmi place ca-s mereu bucatele mici de facut si-ti da impresia c-ai terminat o treaba, īnainte de a te apuca de urmatoarea.
Danangie, ma gīndesc la voi si tin pumnii sa fie totul bine.
Si īn rest va doresc tuturor spor la cautat sandale![]()

E.
crista-s spune:
Iri tu zici "eu ziceam infradito de mers pe strada, cu fustite etc..." .. adica aia de piele mai dichisiti nu de plastic turnat ca pt piscina
.. tot papuci/slapi sunt dupa parerea mea ... Era sa ma capatuiesc eu ieri cu o pereche ca ma luase "valul cumparaturilor" .. insa erau ca nuca in perete , adica maro inchis ce-i drept si cu niste pietre / margele mai mari turcuaz... Adica n-aveau nici o legatura cu ce imi trebuia mie. Ma si mir ca am avut taria sa ies din magazin
. Cu mina goala nu m.-am intors, mi.am luat un tricou alb subvtirel cu guleras , asa in genul alora barbatesti polo .. dar e de fetitza . Merge la orice negru, maro, blugi, bej, la uni sau la imprimeuri .. sunt tare mindra ( chiar dc e cam largut ca era singura marime si deci n-am avut de unde alege).
Sandale fetelor si aici maro pe toate drumurile, cu talpa groasa si toc inalt ca in anii 70 .. cred ca era chiar de lemn .. nu stiu cum poti merge pe chestiile alea . Sandale negre la Batta peste 50 euroi 3 bretele .. mult pt ce imi trebuie mie, nu sunt scumpe dar comparind ca asta iarna se gaseau ghete la 60 e. sandalele sunt cam exagerate. Nici macar nu e vreo firma de fitze sa intelegi ceva, aratau ca alea de se vind pe Lipscani. Deci mai sapam ca nu arde !
Matusica Angi !! s-a nascut bambinutza ?? Eu azi noapte l-am auzit prima oara e vecinul de deasupra nascut sapt trecuta .. a facut oa-oa de 2 ori si gata . Cred ca e asa mic ca n-are nici glas sa plinga ..Am vazut album/jurnal la un magazin cu cratiti
in bologna .. nu stiu ce cauta acolo .. in fine costa in vitrina 15,50 si in magazin 16,20 e.
.. in fine tot pe acolo . BAnuiesc ca la cartoleria se gasesc mai frumusele , asta nu era prea elegant dar pina la coada cozii merita banii.
Petro ce faci ?? nu ne intilnim deloc .. poate sapt viit cind vei fii acasa dimi ...
La noi ieri n-a plouat .. norocul meu .. dar azi nopate a dat ceva rapaiala ca e uda strada. In plus e tare ciudat afara iar eu din cauza asta am niste vijiieli de capatzina de zile mari, or fii norii astia prea jos??
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Cri, am avut si eu si sotul incaltaminte de la Batta si nu mi s-a parut cine stie ce, s-a distrus repede, intr-o stagiune. Iar la pantofii sotului se ridicasera varfurile, parca erau de claun.
Iar ca preturi ai dreptate ca sunt mari.
As vrea sa ies si eu sa mai vad ce e prin oras, dar ma simt vinovata s-o fac fara copii si cu ei... e o impresa titanica.
Azi mi-am pus pantofiori, ca sunt in fusta, o fusta lunga si creata, stil gipsi.
Mai scriu.
crini spune:
Am vazut ca ati povestit despre Non ti muovere, au fost discutii si cand s-a lansat filmul. Eu n-am citit cartea si n-am vazut nici filmul. Cum e, merita?
Am citit o carte scrisa de o femeie, Primavara - Singrid Undset, care descria trairile unui barbat, dar mi s-a parut nerealista chiar inainte de a sti ca scriitoarea era femeie.
Frumoasa, dar nerealista. Parca povestea cum am vrea noi sa fie barbatii, nu cum sunt. Chiar sunt curioasa daca alta a reusit impersonificarea.
Vreau sa-mi cumpar o perie de par, ca dupa ce ma spal pe cap, daca il las de capul lui se usuca de parc-ar fi coama unui leu.
Ce imi recomandati, de metal sau de par? Mai groasa sau mai subtire?
Enn, da am fost in vacanta la EuroDisney, cu masina. La intoarcere am vizitat cateva castele, cum ne propusesem... a fost foarte frumos. Mi-au placut mult mai mult decat Versailles-ul, pe care il vazusem acum cativa ani. Valea Loirei e un spectacol. Si nu mi s-a parut deloc ca sunt toate la fel, cum e conceptia inradacinata, ca daca vezi unul le-ai vazut pe toate.
Dimpotriva fiecare are specificul lui, unul gradinile, altul mobilele, arhitectura. Si Theodora a fost incantata. La sfarsitul excursiei cand o intreba cineva unde a fost iti insira toate castelele vizitate, dar uitase de Disney. Spune tu!
Hai ca eu acum, daca m-am intors dupa o lunga perioada de tacere am chef de vorba.
Enn, cand nasti?
enn spune:
Buna dimineata!
Crini, ma bucur c-ati avut o vacanta frumoasa. Si cum sa nu-i placa fetei castelele, doar fiecare fetita se viseaza printesa, sau ![]()
Cit despre cumparaturi, si eu evit sa merg cu copilul. Cu toate astea, de obicei ma intorc cu lucruri pt. el, nu pentru mine.
Urmeaza sa nasc pe 12 iulie. Sper sa stea mititica cuminte si sa astepte pīna atunci, ca aici vor fi CM de fotbal si haos total.
Iri, cum e cu proiectul? Ati primit unda verde?
Cri, felicitari pt. bluzita, s-o porti sanatoasa! Mai faci azi o incercare cu sandalele? Sa stii ca eu te admir foarte mult pentru modul in care īti faci mereu mici proiecte si te mobilizezi zilnic. Daca ar fi trebuit sa-mi petrec eu, la fel ca tine, mare parte din timp singura, de mult cadeam īn depresii.
Na, ma īntorc la "vitezomanii afacerilor" - au astia o exprimare 
tuturor,
E.
iriale spune:
Hop si eu la apel...
Cri, deci maro-ul asta ne va innebuni intreaga primavara/vara? Sper ca nu, eu vreau culori vesele.
Nico, incearca, desi stiu cat este de complicat, sa nu te simti vinovata cand faci ceva fara copii, trebuie sa iti gasesti si un minim de timp doar pt tine. Eu am fost la fel, ma simteam vinovata si pt ca mergeam la servici si renuntam la absolut tot restul. Dar nu e bine asa, si de aceea cu timpul am invatat/reusit sa mai fac cate ceva si de una singura sau doar cu prietenele. Sau: cu Teodora, care e mai mare, nu e mai usor? Iti poate da si sfaturi...![]()
Cat despre "Non ti muovere", eu am citit cartea si am vazut filmul. Cartea este sublima, scrisa ingrozitor de bine, cu mintea unui barbat. Perfecta, as zice. Filmul l-am considerat inferior.
Poze din vacanta?
Enn, prezentarea de ieri a decurs bine, se pare ca se dechid usile si inspre acest proiect.
Ca tot ai pomenit de CM... daca joaca Italia - Germania, ce te faci?
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Iri, bravo pt. proiect!
Cit despre CM, pe mine fotbalul nu ma intereseaza. Mai mult ma tem de ambuteiaje, huligani etc.
Si o mica intrebare: cum vi se pare o expresie de genul "bancile folosesc tot felul de metode sa se dea bine pe lānga clienti"? Eu daca scriam asa ceva la compunere īn cls. a V-a, sigur mi se sublinia cu rosu. Dar intr-un magazin economic??
Cri, ce zici? Tu cunosti domeniul, eu numai dau cu presupusul relativ la exprimarea managerilor....
crini spune:
Iri, pana la urma cred ca asa voi face, voi merge cu Theodora si lasam baietii acasa sa ne astepte.
Cine e scriitoarea? E trista rau, sau doar pe alocuri? Ca nu vreau sa-mi daram moralul cu ceva care se termina rau.
Cri, tu ce zici, ca o ai proaspata in minte.
Enn, eu nu stiu daca exprimarea e buna, dar nu mi se pare ca bancile sunt asa. Banca mea e complet indiferenta, nu pare interesata sa ma tina ca si client, nu face nimic pentru mine.
De curiozitate, pe-acolo ce fac, programe de fidelizare, puncte - tessere, sau produse personalizate?
Aici, la Milano, exista magazine alimentare romanesti ca mi-a facut pofta Dana?
crista-s spune:
Enn .. ce sa zic "facce schifo " - expresia binenteles.. Si in plus de cind se dau bancile bine pe linga clienti ?? hahah eu zic ca e cam invers .. nu e cel care are banul unul si acelasi cu cel care detine Puterea ?? Eu cam asa am invatat la scoala - e drpts demult de tot
.
OFFFFF ma mai scris un mesaj aici si vad ca s-a pierdut ce ma enervez .. Era adresat lui Enn care zice ca eu sunt singurica ... gresit !! eu sunt aici de dimi pina la prinz cu voi .. super companie .. daca eram la servici precis aveam in jurul meu pers care nu imi faceau placere insa asa .. eu ma simt super sunt inconjurata de cind ma trezesc numai de prieteni ( voi, familionu' din Ro si nu numai, fostele mele colege de scoala sau servici unele din Ro altele maritate si imprastiate prin lumea larga, mai scriu pe alte forumuri .. mai citesc una alta .. mai rarutz fac si cite ceva prin casa, noroc ca al meu nu e deloc mofturos).. dci cam asa decurge o dimineata pt mine, uneori nu imi ajunge pt cite am e facut si la cite taclale stau
. Apoi vine zmeul zmeilor acasa si stam nas in nas , de multe ori cam asa:
alteori insa
... uneori el ma lasa singura caci planuieste vacante, sau pune filme pe dvd- asta e ultima nebunie a lui dar e mai bine ca altfel eu sunt pisaloaga rau ... recunosc!
Nico despre peria aia care iti trebuie eu n.am intels vrei d.aia tubulara ca la coafor cind iti intoarce parul, sau chiar il intinde ?? sau din aia care seamana cu aia de haine
ca sa te piepteni ?? Daca vrei varianta 1 atunci iti fac poza cu a mea ca sa o vezi ... iar grosimea ei tb sa fie in functie de lungimea parului tau, sau daca vrei sa ii dai volum, sa il intinzi sau sa faci buclisoare
.
Iri bravo ... asta poate sa insemne si o mica promovare pt tine ?? Mi-ar placea sa fie asa .. !!
Despre incaltaminte culori vesele nu exista , nici macar cul untului sau a pielii ... e plin insa de margele, paiete ... parca toata lumea merge la nunta
. Nu era mare dif intre ce se gaseste la piata si ce era prin magazine .. poate doar la pret .. deci cred ca "voi sapa " si prin piata sapt viitoare sau peste 2 sa vad cind imi va veni cheful de iesit din casa iar.
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."