In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buona sera de la München!

Fetele mele,
Pe-aici nebuneala mare .Miine incepe campionatul mondial de fotbal si e incredibil cita reclama peste tot!Cred ca nu exista articol de imbracaminte sau aliment sa nu aiba de-a face cu fotbalul,de la tricouri pina la carnaciori in forma de minge.
Miine aici e deschiderea si cred ca o sa mergem si noi in centru sa vedem spectacolul pe televizoarele uriase montate peste tot.Sper sa avem loc si sa nu ne blocam pe undeva !
Viorela,unde faci germana,la VHS?Hai ca o votez si eu pe Tina.

Iri ,su eu tin cu italienii.Din pacate,prognosticurile pt ei nu-s prea favorabile din cauza problemelor lor recente:fente,blaturi,bani,mafie,etc.Sotul meu tine un pic cu Germania(cred eu ca doar un pic...el zice ca nu tine cu ei,is cam aroganti si nu prea mai joaca un fotbal calitativ)si mai mult tine cu Olanda si Anglia.

Enn ,simpatic Morcoveata.De ce va mutati la Arcor,cum e abonamentul?Si eu vroiam acum un an dar am skimbat abonamentul tot la Telekom,era un angebot si platim muuult mai putin.

Cristina ,
Tu faci dulciuri cu rabarber?Eu am intentionat in fiecare an dar azi am cumparat un smoc si chiar miine o sa fac o prajitura.Dar...nu stiu,cum trebuie curatat?Asa ca pe morcovi?

Seara frumoasa va doresc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Si iata ca m-am intors. Au fost magnifice aceste 2 zile la mare. Scuzati-mi entuziasmul fetelor din Germania. A fost incredibil re frumos si relaxant. Si pentru prima data in viata mea, am mancat spaghetti alle vongole, frito di calamari si caracatite. La indelungi insistente din partea cumnatei mele, eu cu Alin am cedat si am mancat. Spaghetele au fost bunicele. In sensul ca mestecam la vongolele alea si parca erau cauciuc. Calamarii mi s-au parut foarte greoi. Poate pentru ca erau prajiti. Caracatitele alea....au mai mers. Vai acu' ca ma gandesc mai bine ce-am mancat parca-mi vina sa Comunque....a fost frumos. Si mi-a parut rau ca m-am intors. Asta e. Alla prossima.

CRI emisiunea aia am vazut-o si la Le Iene dar si la Lucignolo. De fapt, la Lucignolo a aratat mult mai multe chestii si mi s-a parut dezgustator.

IRI despre ce e cartea? Mie-mi plac politistele si cele de dragoste.

Va salut fetelor, si va doresc o sera buna. Ma duc sa fac dus.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Iaca sunt prima azi care va saluta. Cel putin pana trimit mesajul. Va doresc un week-end placut.Pupici

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor mie imi venea sa ma bat singura azi dimineata( oare exista un emoticon sado-masoo ca de el am nevoie..). Mizeria asta de internet nu se conecta iar eu sufeream ca un ciine ( vai de mine .. dupa rindurile astea depresive cred ca o sa ajung sa ma citesc pe la ZZ sau de la forum adunate ). E groaznic sa fii dependent de calculator .. oare ce o sa ma fac in vacanta ... ?

Alina n-am facut rubarba niciodata dar am mincat la Sibiu acum citiva ani. E tare buna.. aici n.am vazut probabil ca o creste pe unde e mai frig.. Dar sunt multe lucruri ( fructe/ legume/ verdeturi ) care aici nu exista . Incepind cu visinele iar eu sunt , de fapt eram dependenta de ele...apoi mararul pe care acum il cresc in balcon, gutuile astea cam greu de plantat ... Si mai sunt pe lista ... Deci sa revenim la oile -rubarba- noastra ... se curata ca pe telina aia bete , ca morcovul si parca se si oparea . Nu imi amintesc bine ..

Angi ma bucur ca te-ai distrat . Bravo .. cit despre ce ai mincat ma mir ca nu iti plac eu sunt moarta dupa scoicutze,calamari si orice fructe de mare ... Mie imi place in general pestele .. culmea imi place cum miroase in pescarie, la cherhana .. as putea sta acolo sa adulmec mirosurile alea imputite non stop .... cred ca am fost pisica intr-o alta viata .

week end placut si daca mai pot mai intru eu pe aici pina luni...
paaaaaaaaaaaaaaa

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Revin si eu dupa 3 zile luuungi fara internet... Acum, ca sa nu ne bucuram prea tare, s-a stricat mobilul. Baietii l-au dus la reparat si eu profit sa ma plimb un pic pe net.

Danangie, unde ati fost la mare? Tot la Varezze? Eu nu ma supar daca povestesti, dimpotriva, ma bucur ca l'estate esiste
De altfel s-a īncalzit vremea si la noi, odata cu nebunia CM. Bubuie muzica pīna pe la 3 noaptea, plus elicopterele, salvarile, pompierii si politia, zici ca stam sub stare de asediu. Dar mai sunt si momente vesele: azi dimineata ieseau dintr-o masina parcata la noi sub geam nu mai putin de 7 suporteri sudamericani adormiti si pierduti īn spatiu, spre amuzamentul lui fiu-meu, postat īn geam sa urmareasca veveritele

Multumesc pt. complimentele la adresa lui Morcoveata - nu stie nimeni exact cīta spaniola a prins, educatoarele n-au reusit sa identifice decīt "finito!"

Un weekend placut va doresc si Iri, daca arata cumva cu ocazia meciului Anglia- Paraguay (parca...) la tv ecranele uriase montate pe Main cu un bloc īn culori pastelate īn spate (nu cel decorat cu stegulete, ci cel de pe partea opusa) sa stii c-acolo stam noi.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata,
Am intrat fuguta sa va scriu inainte sa plec la cumparaturi, ca dupa-aia nu stiu cand mai am timp sa intru. Dupa amiaza suntem invitati la ziua de nastere a unui coleg de-al Theodorei si maine la fel. Va pup si fug sa iau cadouri si ce ne mai trebuie prin casa.
La noi la supermercato se gaseste ceai si de tei si de musetel.
Paaaaa

Mergi la inceput

Buna fetele,

CRI da mai e tare greu fara internet si mai ales fara DC. Si eu atunci in ianuarie cand m-am mutat parca eram fara chiloti....asa simteam lipsa. Eu de cand am ajuns in Italia le-am vazut negatite si aratau tare straniu si putauuuuuuuu. Probabil ca daca nu le vedeam crude , aveam alta impresie despre fructele de mare. Mie in general imi place pestele dar nu orisicare. Aici mananc destul de des: salmone, platessa, merluzzo, alice. Atat. In Romania mananc tot tipul de peste.

ENN da am fost tot la VARAZZE. A fost atat de frumos. In cursul saptamanii nu e nebunie. E lejer. Am mancat pe malul marii la o terasa. A fost cool!!!!! Saptamana viitoare Joi daca reusesc sa scot masina de la mecanic ma duc iar. Miercuri cand ies de la munca dimineata(ca voi face noapte marti), ma duc la acquafan. Parc de ala de apa cu tobogane, etc. Trebuie sa-mi mentin bronzul pentru la nunta.Si aici la noi ieri era nebunie. E incerdibil in spital ce atmosfera era. Toti pacientii isi ocupasera deja locurile in sala TV.Pe urma au inceput sa faca scandal ca de c enu ajunge mancarea mai repede ca ei vor sa se duca la meci. Asa ca eu cu o colega de-a mea ne-am pus sa o ajutam pe tipa de la bucatarie sa distribuie mancarea la pacienti. O distractie!! Asa am multumit pe toti. In magazine aici am vazut ca e plin de bere si chipsuri in oferte, steaguri , palarii, si tot felul de nebunii cu Italia. Apropo..........ma bateti daca spun ca eu nu tin cu Italia??Spania sau Anglia sunt preferitele.

CRINI numai in patroane o tii. Dar tu nu te plictisesti sa astepti pe bb sa termine distractia?

PETRO ce mai faci? Mereu ma munca? Dupa distractie si un pic de munca nu?

IZA buna ce mai faci? Esti pe fir? As vrea sa te intreb ceva....de fapt, ar trebui sa o intreb pe mama ta. In 2 saptamani ar reusi sa-mi faca o rochita pentru o fetita de 7 ani? Nepoatei mele. Mama ta o vazuse atunci, si culmea ca intrebase pe Giulia: tu nu vrei sa-ti facem o rochitica? Dar nu mi-a venit in cap. Si sormea m-a trimis in quel paese. Ca nu am luat si pentru Giulia masuri pentru o rochitica. Daca vezi mesajul astepti sa-mi raspunzi. Grazie..........Azi -noapte te-am visat pe tine si pe mama ta. Ca am venit sa-mi iau rochia si tu o faceai pe modelul sa-mi arati rochia.

Va salut. Ma duc sa fac de hasu si pe urma la munci.Paaaaaaaaa

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Oh, Danangie, ce frumos trebuie sa fie....Spuneai de cumnata- mergeti si cu Adinuta mica la mare?
De altfel eu n-am mīncat nici peste, nevorbind de fructe de mare, pīna nu m-am lasat convinsa de niste prieteni ciprioti, tot la o terasa la mare

Īn rest e o circulatie pe-aici de zici ca-i defilare de 23 august - si plin de "nene īn pielea goala", adica suporteri britanici īn short si īnfasurati īn steaguri.

Cri, Alina - bunica mea avea rubarba īn gradina si facea compot si prajitura. O īntreb pe mama, poate mai tine minte cum se procedeaza.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor trebuie sa ma laud : pentru ca azi e Simbata mortilor si se maninca placinte si ca sa fiu in ton cu radacinile balcanice am facut o sarailie. Am rupt gura tirgului cu ea.. a lins al meu si farfuria si lingurita si a cerut si "repetir" adica... MARE SUCCES!! Tin sa precizez ca am facut singurica foile insa m-am smecherit si le-am intins cu masina pt paste... pina acum i-am tot facut strudel cu mere tot cu foi asa subtiri ( "d-alea de citesti ziarul prin ele de transparente ce sunt " asa cum le facea bunica dar intinse cu sucitorul si cum asta de aici nu e chiar vergea subtire si lunga ma cam chinuiam .. ).

Cu asta ma laud eu simbata ... am luat-o cu capu' e clar

In rest se face tot mai cald pe zi ce trece.. offfff era mai bine mai racorica insa asta e .. al meu vad ca a inceput sa "scobeasca" prin debara, se uita pe la genti de voiaj, minuni pt vacanta .. e modul lui de a simti vacanta aproape .. cred...

Curind o sa incep si eu sa merg la riu sa prin un pic de culoare, ca sa nu ajung la mare alba ca o telemea ...

odihna placuta astea 2 zile .. profitati din plin!

ianuitati aici ceva "referitor" la www.resursadefun.ro/gi34_gripa-la-pasarica.htm" target="_blank">gripa aviara

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

ENN am fost la mare cu , cumnata mica.....nu cu cea mare(mama Adinei).

CRI ce pacat ca nu am stiut de aceasta sambata...........as fi dat si eu de pomana. Anunta-ma si pe mine data viitoare cu o zi doua inainte ....asa fac si eu ceva sa dau de pomana. Si asa tre' sa ma pregatesc sa dau de pomana ca pe 17 se implineste 1 an de cand bunicul meu nu mai e printre noi....ce straniu...

POZELE MELE

Mergi la inceput