In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

la semnat condica
Tocmai vin de la control si ma duc la cresa, la discutie de evaluare. O sa va spun mai īncolo ce noutati am mai aflat despre fiu-meu
Iri, te invidiez enorm pt. soare si caldura. Eu una ajung sa cred ca vara e un mit....

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn nu pierde speranta .. cica vara asta o sa fie foarte calduroasa..

Nico uite o paginuta cu Balearele, nu ca sa iti cauti hotel, banuiesc ca e mai bine sa il iei de la agentie in pachet cu avionul... ci ca sa iti faci o idee despre diferenta intre insule, plaje .. alea alea.. www.illesbalears.es/visbal/ita/isolebaleari/home.jsp" target="_blank"> aici si gata am terminat cu sfaturile ca am "rotto i c*** abbastanza"

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by crista-s

Enn nu pierde speranta .. cica vara asta o sa fie foarte calduroasa..

Cristina

Buongiorno de la München!
Cristina,
Poate in Italia sa fie vara calduroasa...ce am citit despre vara germana ,cica defapt si de drept prin august o sa fie cu adevarat,deci mai avem de asteptat .
Weekendul a fost de toamna tirzie,ne-am plimbat duminica seara cu bicicletele si am inghetat.
Aici lumea e preocupata la maxim de Campionatul Mondial de Fotbal care incepe vineri,meciul de deshidere e aici,la München.Deja is o gramada de turisti si cica sunt asteptati peste 5 milioane pe toata durata CM.Poate ajunge Brazilia sa joace vreo semifinala pe-aici,sa vad si eu dansatoare de samba,poate atunci ma incalzesc .

Am tot citit de Corsica si suna taaare bine.O sa iau si varianta asta in calcul.

Pet eu stiu campingul ala,nu am locuit acolo dar ne-am tot plimbat prin zona.E fain!

Enn dar ce evaluare se face la cresa?Fiica-mea e in anul intii la gradi'si nu avem chestii din astea .

Dupa amiaza frumoasa va doresc...io cam mor de somn!

Alina

Mergi la inceput

Alina acum am recitit mesajul meu si ma gindesc ca trebuia sa pun "fata zimbareata" in coada lui..... cred ca asa s-ar fii potrivit mai bine afirmatia mea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara.

Ce rau e mai fetelor de voi ca inca e frig la voi....Ce ti-e si cu timpul asta.....
Eu ca de obicei dat fiind ca am fost extrem de obosita de la a 2-a tura de noapte.....dimineata la 11,30 eram deja treaza.....oricum m-am culcat din nou pe la 16,30. In rest, mi-au atacat trandafirii omizile astea fetelor.. Observasem de ceva zile niste pete albe pe frunzele trandafirilor. Si nu intelegeam ce sunt. Azi nu-s ce-mi veni si am intors o frunzulita si am gasit o mini mini omida. Pe urma, la rrandafirul catarator in varf am gasit niste insecte foarte urate si stranii cu picioare si verzi. Am dat imediat cu insecticida dar mi s-a terminat. Nu am reusit sa dau toti trandafirii. Off....sper sa nu mai apara parazitii astia....

IRI eu cred ca nu am mai citit un roman de cand aveam vreo 20 de ani. Acum citesc numai carti de medicina si atat.........parca daca ma apuc sa citesc vreun roman ma simt vinovata ca nu studiez ...

In timp ce scriam...........m-a contactat o prietena.............si m-am incoglionit....

A presto

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buonasera!
Mai scriu repede 2 rinduri, ca mīine ne mutam de la Telekom la Arcor si nu vom avea acces la internet.
Are dreptate Alina, si aici doar CM mai īncalzesc atmosfera. Eu una nu-s suportera, dar isteria generala care cuprinde mamicile din oras īncepe sa ma amuze. Īn sala de asteptare de la gineco se discuta cum vor devasta cei 15 mii de huligani britanici cartierul nostru - ce-i drept, situat "strategic" īntre arenele de public viewing si cartierul turistic Altsachsenhausen.
Cīt despre evaluare (Elterngespräch), care la noi are loc din 6 īn 6 luni, am aflat numai lucruri bune despre Morcoveata. Cica a īnceput sa spuna cuvinte īn... spaniola, dupa ce s-a īmprietenit cu Daniel, un baiat spaniol, cu care - culmea! - se cearta mereu pentru...fierul de calcat
Dar īn rest e cuminte, ascultator, atent cu ceilalti copii si face totul ca sa evite conflictele. La acest ultim aspect m-am cam simtit cu musca pe caciula, ca eu-s cea care de fiecare data cīnd i se ia o jucarie īn parc, īi spun sa-si caute alta. Pe de alta parte nu renunta totusi, accepta situatia pe moment, dar urmareste cu atentie "agresorul" si īn momentul īn care jucaria lui e libera, o recupereaza rapid.
Cam asta pe la noi.
Va doresc o seara cīt mai placuta si o noapte linistita!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ENN ce m-ai facut sa rad cu Morcoveata al tau. Bravo lui ca-i ascultator.
Cat despre CM apoi....eu am ramas cam socata la cata publicitate au facut TV la casa aia de prostitutie. Bordelul..... Ca zic ca li se vor dubla clientii. Si cu cata mandrie se vorbeste de lucrul asta.......Ori eu sunt inapoiata rau ori asta e realitatea. Sa faci atata reclama la prostituate.....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata!

Enn, tare simpatic mai este Morcoveata al tau, bravo, pupa-l cu drag si din partea mea.
Alina, nu te invidiez deloc pt vremea rece de la voi,la noi a fost oribil in we-ul trecut, mi se parea ca venise din nou toamna, dar uite ca de ieri vara e din nou vara si deci e ok. Suntem gata de plaja!
Dana, am vazut si eu emisiunea despre prostituate (o fi fost aceeasi?), erau vesele fetitele, de cati clienti in plus vor avea... Apropos de carti, ieri am cumparat Italo Calvino. Ti-l recomand, cand nu vei mai fi lovita de sentimente de vinovatie fata de medicina!

Cat despre fotbal... ma credeti ca si eu astept cu nerabdare inceperea Campionatului? De regula nu prea ma dau in vant, imi urmaresc de departe echipa favorita si cam atat. Dar cand incepe vreun campionat european sau mondial, ma loveste brusc pasiunea si... olč olč olč!
Din pacate Romania nu s-a calificat, voi sustine asadar Italia (se putea altfel?) si Anglia.
Sa ma ierte prietenele nemtoaice...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Buna dimineata ...
La noi ieri a plouat cu soare bine ca apucasem sa string rufele inainte caci nu mi-am dat seama cind a inceput ploaia .. era un soare pe cer si o lumina ciudata .. eu la bucatarie ocupata numai cind am incercat sa vad pe geam daca a sosit trenul
in gara ( asta e buzduganul aruncat de zmeul meu ca sa stiu sa pun masa ..) am vazut ec era afara . O ploaie de vara in adevaratul sens al cuvintului, puternica si super rapida...

Mai dar ce casnici sunt baieteii din ziua de azi, ce noroc pe fetele din generatia lor . Enn, eu as avea un dubiu insa la cuvintele alea in spaniola ca daca le invata cind se cearta( pe fier), sa nu fie ceva "vorbushoare dulci ".

Angi vezi ca or fii oua de la "lighioanele" alea care iti maninca florile si in pamint.. poate ar trebui sa schimbi pamintul, sa speli ghivecele pe dinanuntru ( onainte de a pune pamint nou) cu apa fiarta... intra pe net si cauta ceva site-uri despre trandafirii tai si bolile lor sau animalutzele parazite care ii distrug. Sau du-te la un vivaist d'asta sau cum se numesc si vezi ce iti recomanda...

Fetelor eu sunt pe dinafara la capitolul fotbal... habar n-am cind incepe, adica mai vad la tv in cind in cind publicitatea cu numaratoarea inversa si pe nenea ziaristii de birfe care se pling ca nu mai pot scrie nimic despre viata amoroasa a fotbalistilor. In rest sunt in plop si plopu'n aer... Al meu nu are nici cea mai mica idee despre acest sport ( ce bine!!)...

revin.. la ce emisiuni cu " fetitze producatoare " va uitati voi ?? Lucignolo cumva ?? Daca e asta eu dorm ca e prea tirziu .. offfffff ..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Le iene

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput