Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Raspunsuri - Pagina 9
iri_sori spune:
Buna seara tuturor
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
chatonel spune:
nu da rau ca ma-nvinetesc si nu mai merg la serbare!!!! aiiiiiiii!! :)
Toulouse, la ville rose
daniela_daneza spune:
Aha, vad ca aparura-ti , da...numai la durere reactionati ...
Bine Chato, dau mai cu mila ...fie ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Il intinsei ...ce el e cret de felul lui.....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
chatonel spune:
pai aia tine 5 minute, pina mergi la nani, se merita atita efort? mai bine nu te chinui
Io mincai, da tot mi-e fuame... ce sa mai pap? un covriggggg!!! mai ce durere e cu covrigii astia, ce n-ai de-aia ti-e drag!!
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
fetili
Io am fost pe la tara pe la ai mei si m-am intors, am bagat bebelina la spalat si pe urma la nani.In cele din urma am ajuns si pe la voi...
Chato am uitat sa-ti zic ca am incercat aseara sa te adaug pe lista mea dar nu am reusit.Nush de ce.Mai incerc in seara asta.
Va las ca am luat rezultatele de la ex. bacteriologic si Stef are nush ce bacterie.Vreau sa gugalesc putin sa vad ce gasesc despre ea.
Revin
EDIT: Chato aia nu tine 5 minute.Tine pana la primul spalat pe cap sau pana la prima ploaie...hi hi hi Danezo ai grija sa nu te prinda ploaia...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Helllloooo.
Ce mai fac optimistele mele dragi?
Sa nu ma uitati daca mai dispar din cand in cand ... dar saptamanile astea nu cred ca o sa mai stiu de capul meu.
Joi am primul examen... si nu stiu nimic la el....... da invatam noi .
Dany.... nu am mai facut nimic cu proful ... azi trebuia sa vorbesc cu el dar mi-a zis ca nu are timp ... cica joi are... si uite asa a mai trecut o saptamana .
Azi am avut si festivitatea absolventilor... a fost cam naspa... dar ne-am luat revansa la o terasa .... de altfel cred ca si ultima iesire pana la ziua mea .
Noapte buna fetelor.... promit sa intru in fiecare zi cate putin
P.S. Pliciule ce coleur alesesi pana la urma? la zapa.