Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Raspunsuri - Pagina 10
impreuna spune:
Somn usor, vise placute, purecii sa va sarute (si sotii, normal:)
Am avut musafiri, sunt rupta, ma duc la
Flavia (sotie si mamica fericita)
BraveGirl spune:
Eu acum ma pun cu burta pe carte...am avut o zi naspa...mai intai a trebuit sa-l duc pe iubi la spital ca nu se simtea bina, apoi am primit o veste rea:a murit unchiul viitoarei finuta.Un om tanar, cu 2 copii, unul de 9 luni.Am fost pana pe la ora22 la IML.
Acum incerc sa-mi revin ca sa citesc si eu ceva pt examenul de maine.Nu stiu cum o sa ma descurc, pt ca am citit o singura data materia si e nasoala rau...incerc sa repet cat pot...
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
la somn va raspund maine ...pup!Somn usor!
Bafta Corina!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
M-am zapacit de tot...
Am gasit ce e cu ea si nu mi-e clar...cica e o bacterie intraspitaliceasca.Apoi cica se manifesta prin diaree, varsaturi, febra...Ori la fi-mea...nik.Din contra, ea e constipata
Ce naiba? Cred ca mai repet o data analizele ca nu-mi e clar.Oricum maine merg la medic.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
teodora35 spune:
neata la optimiste pagina 2 se poate se vede ca nu este sun aici.
iri bafta la examene.
bravegirl condoleante si mult succes la examenul de astazi
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
iri_sori spune:
Buna dimineata!
Multumesc ptr. urari am nevoie.
bravegirl condoleante
succes ptr. fetele care au examene.
La toate optimistele va urez sa aveti parte numai de bucurii si sanatate.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
chatonel spune:
Buna Midineataaaa!!!! :)
Ce fac zapacitele azi? Bafta celor cu examene, spor la invatat celorlalte!
Io am saptamina scurta, azi o termin si miine plecam la socrii.
Georgi, da-mi pe PM ID-ul tau, sa te pun io pe listuta.
Pupici voiosi!
Toulouse, la ville rose
impreuna spune:
Neatza
Bafta studentelor la invatat si examene.
Poftiti la sa va inviorati
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Neatza!
Fetele sunt servite: .
Eu am cazut aseara ca un erou pe campul de lupta , dar m-am trezit pe la 6.00 din cauza zgomotului...are trebui inventate geamuri cu telecomanda si care sa fie programate ca la o anumita ora sa se inchida....ha-ha...vreau prea multe ...mai ales aici in Romania....am urmarit stirile aseara si m-am minunat cata prostie exista ...primarul de la sect.4 , nu a avut garduri , cica .....unii la tribunal scapa inculpatul....altii / ziaristii intra cu o gaina cumparata de langa zona aflata in carantina si merg cu ea la prefectura ....madam prefect nu prea a gustat gluma....emigrezzzzzzz.....
dar unde ? Chato , Him, ma primiti ?
Chato , intinsul cu placa pe mine ma tine cam 67 zile, dar sunt atenta sa nu imi ud parul ....sa nu satu in aburi , ca imediat de increteste...si sa nu ma ....Fericito, saptamana scurta....bravo ...petrecre frumoasa la socri ...
Georgi , si eu zic sa repeti analizele, ca stii cum sunt dr...mai gresesc ....
Vreau vacanta ..., undeva la soare cu o , cu o croaziera , cu ....dar mai bine visez cu ochii inchisi , ca e mai odihnitor....deocamdata ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
chatonel spune:
dani_dan, sa inteleg ca nu te speli pe cap in timpul asta???
Cit despre emigrat, fugi cit mai ai timp, pina nu vine aviara dupa tine Hai cu noi la socrii, sa colindam padurile si sa facem gratar, abia ce as avea si io cu cine ma-ntrece in prostii sau tu nu faci?
si o biciusca ca va prinsei pe pagina II.
Toulouse, la ville rose