Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Miag, eu voi tine Scarsdale dupa daneza, ca mi-e frica de mor sa nu ma ingras vreun gram ... voi incepe pe 03 06 06 ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxana1974 spune:
gagici! azi nu am kef
nu stiu ce am...
Dieta merge ok, am slabit foarte putin, dar nu sunt ingrijorata si nici deprimata din cauza asta, sper ca incet si sigur e sigur...
Daria scumpa, am mancat gref pana azi, cand am luat piersica...si la fel, in loc de painea prajita am gasit niste biscuiti geniali, facuti de RoStar, dietetici, fara zahar si cu soia, exact ce scrie in carte ca tre sa contina painea. Sunt excelenti biscuitii aia! Cred ca merg si in daneza, la zilele cand bei cafea si ai voie painea prajita. Punga are 150 de grame si cred ca poti manca juma de punga, fiindca daca stau sa ma gandesc... cate grame are o felie de paine?
Meniul de azi:
- cafea, piersica, biscuiti dietetici
- un ou fiert tare (trebuiau 2 dar nu am avut kef), branza de vaci, putina, ca n-am gasit slaba...dovlecel bucati si 1/2 rosie, poate vreo 2 - 3 biscuiti de care va ziceam
- piept de pui la gratar, salata: spanac+dovlecel fideluta+rosii felii
pe curand,
Roxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
mephala30 spune:
Salut!
Sigrid, te
si-ti multumesc pentru sfaturi si incurajari. Urocultura a iesit negativa. Medicul (o prietena de familie) a spus ca e o infectie virala cu rotavirus. Si daca nu e bacteriana nu se trateaza cu antibiotic.
Un lucru bun: episoadele de febra au inceput sa se rareasca.
Il tin pe antitermice in continuare si sper sa treaca in 2-3 zile.
Scuzati ca v-am bombardat cu problemele mele, dar incurajarile voastre mi-au prins tare bine.
Va pup
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Uitam: Daria, felicitari pentru trecerea pragului. 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Neata girls!
Carmen sper ca Iustin e mai bine! 
Mamamariana, Delia cum e cu indundatiile in Thailand? Un prieten de-al meu are programata o vacantza in Thailand, cred ca in vreo 3 saptamani..Mersi!
Io-s la munci, nu stiu ce mananc azi..
Sigridutza, sanatatate fetitzei!
V-am pupat! Intru si eu mai tarziu!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Carmen, ce ma bucur ca s-au mai rarit episoadele de febra si bine ca nu e infectie! O sa fie bine!
Daria, felicitari!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Crystina, multumesc! 
Ce bine ca s-a racorit afara!!!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Buna
Miha, eu nu ti-am raspuns la intrebari pentru ca de cate ori vine o fata noua, eu ma laud cu performantele mele si acum, ma gandeam ca o sa-mi arate fetele obrazul (mai ales ca in ultimul timp nu mai am motive de lauda).
Sotul lui Olo, te rugam sa-i cumperi IPod, ca noi ii facem galerie
si ea e fata de cuvant si daca spune ca slabeste, pai asa E!
Delidana,
eram convinsa ca am spus la intoarcere ca am 1kg plus, dar ca sunt cu rusii...Oricum, poti sa ma
ca MERIT.
Carmen, calmeaza-te.Ii faci rau si lui Iustin, dar si lui bb2 
Sigrid, sanatate Adelei 
Mia, incearca daneza modificata.Adica dimineata 2 felii pane prajita, salata din mai multe legume, carnea de pui...si chiar cola in loc de cafea sau intre mese.Oricum ai sa vezi rezultate
An-K, dupa parerea mea, nu ar trebui sa intrerupi daneza.Incearca sa comanzi la restaurant, ceva ce ai voie in ziua respectiva/inverseaza cu alta zi daca nu ai carne.
Cookie, sa te vedem sofeita.Cand ai examenul?Lasa stresul si concentreaza-te pe 
Daria, super
...Sa dea Dumnezeu, luni sa raportezi si mai putin.Tu ce dieta tii acum?
Bye!Plec la hartiile mele, ca ma da seful afara 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
an-k spune:
Bunaaa!!! am trecut pragul
de dimineata 79,7kg sunt asa de happy, de azi o sa mananc monty si ii dau tare cu sportul ca de cand cu Daneza asta am lasat-o mai moale ca te moleseste rau:(. Cred ca mi-am gasit si o tipa sa vina sa faca masaj acasa... Totul spre bine
. Dupa 2 saptamani de monti ma apuc si eu de scarsdale dar cu grapefruit (cred ca ajuta mult fructul asta- asta pt ca e si o dieta pe baza lui).
Am mai gasit o dieta - cica 4 kg in 6 zile, o voi tine si p'asta candva
* o zi lactate de un singur fel – numai lapte, sau numai brânză de vaci slabă/ urdă, sau numai iaurt, mă rog lactate mai slăbute – să nu exagerăm cu alde smântână, iaurt gras.
* o zi mere
* o zi carne (numai pui fiert sau numai peste fiert).
Sursawww.weight.addr.com/ro/ro8.html" target="_blank">http://www.weight.addr.com/ro/ro8.html
Meniul de azi:
- de dimineata o cafea, 1 iaurt degrsat si o felie paine prajita
-pranz- supa de spanac si 3-4 chiftelute la cuptor (asa cum i le fac Biancai) si sunt miiici![]()
- cina- o sa iesim si voi comanda ceva peste cu legume, cu broccoli as vrea, yummy.
Carmen, linisteste-te, ma bucur ca Iustin e deja mai bine
Daria, felicitari pentru trecerea pragului
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Violetik spune:
57 kg!!!!

Rezultat: dieta? nu. o Convorbire f importanta: o zi- 1 kg
( pt ca seara am fost si la pizza si la bere si plus si o ciocolatica asa inainte de somn ca sa-mi mai dulce somnul