Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 10
miag spune:
Ce liniste ...unde sunteti fetelor???????
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Neata!!
Va astept la cafelutza ...Ce mai faceti? Ce mai ziceti?..
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Mia, unde suntem?Cu tine la
, bineinteles 
Se cunoaste ca fetele sunt bolnavioare/ ocupate...Da' lasa ca umpleti voi multe pagini sambata si duminica, cand nu sunt eu 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
dordia2000 spune:
Sigrid multzumesc de raspuns si ai avut dreptate. In seara aceea am iesit cu soatza la o bere si am mancat si o punga de snecksuri si a doua zi dim aveam cu un kg in minus. Sper sa ma tzina ca nu vreau sa mai sar calul ca...m-a costat enorm.
Va pup si spor la slabit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Fetele, azi dimineata am facut prima abatere majora ... cum era sa lesin pe acasa, deh, am tras o saptamana singura cu Giulia care a mucit si nu mi-a dormit cu noptile, asa ca am papat o bucatica de cub de zahar si mi-am revenit ... Asta e, la cantar Edit ca foamea mi-a luat mintile am 69,500 g, dar sincer e tare, tare al draqu` de greu ... ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Eftimie C. spune:
Dordia, daca tot ne-am intalnit si aici...te felicit din nou
Tine-o tot asa!
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
Daria, dupa cum ai inceput mesajul, am crezut ca ai mancat un tort mare de inghetata (cum am facut eu cangd eram suparata
)...un cub de zahar, nu e un capat de tara.Capu' sus si
.Ia uita-te in tabel si vezi cum iti facem cu mana
de la categoria grea
si sa n-ajungi la noi
Apropo de tabel.Tu esti la categoria mijlocie cu 71,4kg
M-am ametit eu sau raportul tau nu e bun?????
Roxana, am vazut si eu biscuitii de care spui tu.Dar imi aduc aminte ca au totusi multe calorii/suta de grame
Carmen E. si
mephala30 spune:
Neatza!
Incet, incet, reintra lucrurile in normalitate. Iustin s-a trezit bine dispus, fara febra (doar nasucul infundat) si e clar ca isi revine. Oricum, am fost aseara si la homeopat si suntem pe tratament.
Mare usurare!!!
Daria, bravo pentru vointa!
si nu dezarma!
Pup toate fetele si va doresc un week. minunat!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mamica dulce spune:
Buna fetele!
Am intrat sa va urez un weekend frumos si insorit!!
aici la noi au fost toata saptamana nori si ploaie si ieri cel pitin nu erau mai mult de 10 grade!!!
Groaznica vreme,am si uitat ce inseamna soarele...si mama imi spuine la tel ca sunt 35 de grade in romania..ce fericireee!!
Eu incerc sa slabesc,s-a mai dus o juma' de kil cu chiu cu vai insa ieri am avut musafiri de la 12 la 12 si am tinut-o numai pe grill si bere.Bine,au fost si salate de tot felul,.chips-uri si alte minunatii,insa eu m-am limitata la gratar cu salata de rosii si castraveti-si bere.Azi dimineata nu am apucat sa ma cantaresc ca abia ce m-am tarat cu puiul la gradi si acum sunt deja la a doua cafea.
Zuzilici,am vazut pozele...e minunata fetita ta!!!!Si tu si sotzul tau aratati ATAT de fericiti si impliniti!!Sa auzim numai de bine si de-acum inainte!
Carmen,sanatate la flacai :)!
Fetele,va pup pe toate!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
szivarvany spune:
Tot eu ca nu mai pot ... asa ca beau apa plata cu lamaie si indulcitor ![]()
Stiti, mi-a intrat in cap ca pe 9 iunie sunt la ziua unei colege si vreau sa incap in blugii mei de acu` 5 ani ... asta asa, ca sa ma destrabalez si io, ca merit
si mai ales sa ma simt bine pe langa colegele mele slabanoage ...
Ufff, mi-am spus off-ul ... ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)