Nou stil de viatza (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

TZUNI!

si multe kilograme pierdute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In primul rand TZUNI.Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.Esti o fata deosebita Sa ne spui cum ai petrecut.Sper ca nu prin munca si atat.
Zuzilici, asteptam vesti de la tine. Isabella cea mica si dulce (vazusi pozele)
Mia, Paris?ce romantic.Sa profitati la maxim .Pentru detalii, vorbeste cu Tzuni (ea a fost la inceputul anului)
Daria, bine ca nu ai ca mine.Stationare e ok.
Nora, "neata fetele"?Mesajul era trimis la ora 15.38.Se vede ca esti de la mutat....
Dani_Flor, nu renunta!Suntem alaturi de tine
An-k, merci de link-uri.Vroiam si eu Scarsdale
si pentru bolnaviorii lui Carmen si CrystinaMulta sanatate!
Carmen, tu ai grija de tine si din burtica, daca Iustin e racit sa nu luati si voi.
Delidana, la mine ai uitat sa modifici greutatea.Saptamana trecuta am raportat 81kg , acum sunt 82

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzuni, LA MULTI ANI s..toate dorintzele sa ti se implineasca!! Ce planuri ai de ziua ta?

Zuzi, ai o printzesuca bucalata frumoasa foc! sa va traiasca! Termin contractul pe 6 iunie..de-abia astept!

Carmen, cum mai e Iustin?

Multumesc pentru urarile de sanatate pentru Lilly..e la gradi acum, sun in cateva minute sa vad ce face. Dimineata era ok.

astazi pap:
-toast cu ceai
-cartof fiert cu branza si salata
-seara: nu stiu.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

LMA Tzuni!!!

meniul de azi:
- un pumn de cirese, cafea, paine prajita
- salata de ton fara ulei + pepene galben
- sunca de pui (am inlocuit berbecutz ) + salala: salata verde, rosii, telina, masline

R-b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Mia La Paris!!! Wow! Am fost ieri :D De fapt trec zilnic in drum spre job. Nu-i mare lucru de vazut :D

Acu, serios: sa nu ratatzi Bateau Mouche (plimbare cu vaporasu' pe Sena), Cartierul Latin, Basilica Sacre-Coeur cu cartierul Montmartre (sunt acolo pictori d'aia de-ti fac portretu pe loc), Turnul Effel (evident!) Iar seara o plimbare la Place Pigalle ;).

Trebuie sa faci si o vizita la Chateau de Versailles. France Miniature am intzeles ca nu-i mare lucru de capul ei, deci nu merita.

Ce gasesc eu interesant la Paris, e Palais de la Decouverte. E acolo o sala (printre altele) unde e scris numaru Pi cu vreo cateva sute de zecimale... :), sunt dinozauri , sunt experientze chimice facute pe loc, etc. Asta as vizita eu...

Vezi sa nu iei tzeapa cu acvariul de la Trocadero. L-au deschis de curand si e scump ca naiba. Plus ca nu sunt inca umplute toate acvariile.

Mie personal, Eurodisney nu-mi place. Nu gasesc interesant sa dau o gramada de bani ca sa stau la cozi infernala sa ma dau cu trocariciu. Ma rog, e parerea mea.

Champs Elisees sunt cam scumpe pt facut cumparaturi acolo. Eu as prefera La Defense (e un mare gentru comercial, unde gasesti ce-ti doreste inimioara). De asemenea potzi face magazinele de pe Rue Rivoli si Les Halles. Bani sa ai!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, la multi ani !

Mia, la Paris sunt enorm de multe de vazut, depinde de ceea ce te intereseaza : picturi, moda (e un muzeu foarte fain), tehnica (Palais de la Decouverte, cum spunea oLo, si Cite de la Science), monede, biserici, civilizatii, un Muzeu al parfumurilor (gratuit), istorie naturala, parcuri foarte frumoase.
Shopping daca il faci pe marile artere e mult mai scump. Depinde de bugetul tau si de ceea ce vrei sa-ti cumperi.

Cristyna, sanatate la puicuta ta. Se poate sa fie numai un nenorocit de virus.

Mephala, pup you sa nu mai fii trista.

Zuzilici, ai o fetita frumosa foc! Sa-ti traiasca !

Meniul de azi :
- cafea expresso si cereale cu lapte
- legume inabusite si o felie de jambon. un iaurt simplu
- salata verde cu ceapa si ridichi cu hering. un fruct

Va pup pe toate in grup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Nimeni nu ma baga si pe mine in seama ...

Pusesem si eu o intrebare ca m-am motivat sa tin o dieta dar se pare ca e cam exclusivit forumul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Carmencito,asa zic io si la 12 noaptea....Inca nu ne-am mutat,suntem in cautare de zugravi si materiale,dar ai dreptate...sunt turmentata de umblatura prin targ.

Tzuni,frumoaso,sa traiesti,sa fii fericta si implinita si bucuroasa si...mai libera,ca prea mult muncesti.LA MULTI ANI!

Zuzilici....mandra fatuca ai...sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Mephala...sanatate la Iustin,ochiosul si frumosul...

Sanatate la toti puiutzii si voi sa aveti o zi superba!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi
-------------------------

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

MihaStroescu, hai nu te descuraja, noi suntem aici si citim tot dar poate fetele care ti-au raspuns nu sunt din cele care au slabit anul trecut, poti sa mai rescrii odata intrebarile poate nu s-au vazut, si sunt sigura ca cineva iti va raspunde.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mihastroescu - la intrebarea cu schimbarea metabolismului dupa dieta daneza - pot sa-ti raspund eu - la mine nu am vazut asa un efect...adica in timp m-am ingrasat la loc atunci cind am trecut la obiceiurile mele alimentare obisnuite! Eu pot sa-ti spun ca anul trecut am slabit 14 kg - nu am activat pe acest forum, asa ca nu ai sa ma gasesti in nici un clasament de aici - si nu le-am pus la loc decit intr-o masura foarte mica - respectiv am mai pus 2-3 kg, iar am dat jos, iar le-am pus.

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput