Nou stil de viatza (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna fetelor!

IN PRIMUL RAND SANATATE PUIUTILOR!

Am o intrebare pt fetele care au slabit anul trecut peste 5 kg: in cat timp au slabit, daca au pus ceva la loc dupa dieta, daca intradevar si-au schimbat metabolismul (daca ati tinut daneza).

Care e diferenta dintre cele doua, D si S, in ceea ce priveste perioada de dupa?

Eu mai mult de 5 zile n-am tinut niciodata dieta pentru ca mi-e f frica de ce se intampla dupa (bine nici nu m-am putut abtine prea mult de la dulciuri). Sincera sa fiu, ma chinui (cu sport si nemancat seara) sa scap de minim 5 kg din ianuarie si uite, a venit vara si nici o schimbare la cantar lunea dimineata.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor salutare si pupici! Nu v-am uitat dar nu prea am mai avut timp de forum. In orice caz, cand avem timp mai bagam un ochi pe-aici.
Mephala sanatate multa lui Iustin speram sa-i treaca repede febra si sa nu se mai chinuie puiul mic asa. Pupici multi si curaj! Ai grija si de tine si bebikul din burtik.
Crystina sanatate multa lui Lily. Tu ai terminat contractul sau inca nu?
Tzuni te salut iubita si te felicit pentru meniul sanatos pe care-l ai.
MamicaDulce pup "pisoiul" iubaret. Multumim de intrebare , noi suntem bine. Am crescut intr-o luna 10 cm si avem 4620 gr. Deci suntem pe drumul cel bun.
Puskin felicitari pentru acceptarea postului si plecare. Sa fie intr-un ceas bun schimbarea cu cat mai multe satisfactii.
Mamamariana drum bun spre mine. Sper sa ajungeti cu bine si sa-ti placa aici.
Delidana eu pentru raport stagnez! Stiam eu ca n-o sa mai pierd kg. la fel de repede, dar asta este acum, mai important e sa am laptic pentru pui. Te pup!
Fetelor tre' sa plec acum dar sper sa mai revin si cu alte raspunsuri. Intre timp am mai pus niste poze in albumul Isabellei. Daca aveti timp si chef aruncati un ochi.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata natiune!

...Va astept la cafeluta...

Zuzilici, am vazut pozicile...E superba printesa...Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Ma bucur ca ne-ai mai scris ca ne era dor rau de tine.

Fetelor, noi pe 9 iunie plecam ca porumbeii (eu si sotul) 4 zile la Paris...va rog daca ati mai fost sa ne mai dati si noua sfaturi ce sa vizitam , de unde sa cumparam, etc...

Pupici la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!

Tzuni,LMA!!!!!!!!

Mephala, stiu cum e...........sanatate lui Iustin, poate are vreo boala a copilariei?Noi abia ce-am scapat de tuse.

Mia....Paris.......bravo:)

Eu n-am mai tinut nici o dieta speciala, am mancat obisnuit dar amk redus cantitatile.mai ales ca acuma vara ma umflu imdeiat, voi trece pe ceai de urzica si de soc din nou.
ca sport, mers pe jos prin oras in soare toata dimineata de eri..si de azi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

TZUNI !!!

Fetele, io raportez (ca imi face bine la ficat sa ma cantaresc in fiecare dimineata) 70,200 kg, tanananaaa, daca ascad sub 70 dau de beut

O zi faina tuturor si spor la treaba !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani fericiti Tzuni!!!

Eu sunt in continuare cu Daneza, mai am pana vineri si am o pofta de o salata cu detoate legumele si ton si iaurt... yummy. Aaa si capsuni ca au aparut si aici.Mmmm sa vina ziua de vineri mai repede

Am o gramada de smotruit azi, pt ca ne-am gasit o casuta de inchiriat, draguta foc, curte... si mai ieftina chiria. Asa ca ne mutam de aici si diseara o sa vina un cuplu sa vada apartamentul. Asa ca azi nu merg la scoala ci incerc sa fac casa lunaaa.Azi imi vine sotioru' acasa ca a fost iar plecat. Asa ca sunt happy. O sa fac si o supa de spanac pt kupila iar diseara vine cumnata'mea sa-i pun unghii false. Asa ca am o zi.... Deja ma gandesc la cea de maine.

Va pupik.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Pentru TZUNI - multa sanatate si fericire!

Mephala - multa sanatate lui Iustin si pentru simburelul de 0.5kg din burtica!

Mia - uau, Paris! Aveti multe de vizitat (muzee, cartiere, monumente, Eurodisney, palatul de la Versailles, etc) - cumparaturi -depinde ce anume cauti - in general insa sunt destul de scumpe...dar gasesti si haine si pantofi (incerca de ex. la Minelli) foarte frumosi! Daca nu ai timp sa cauti magazine - iti stau la dispozitie Galeriile Lafayette si "Bunul Samaritean" (La Samaritain) precum si salba de magazine de pe Champs Elysees...

Zuzilici - am vazut pozele printesei - e o scumpa!

Tare cald mai este astazi...

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Carmen, multa sanatate lui Iustin!Sper ca sunteti mai bine.
Cristyna, tinem pumnii sa iasa maselutele repede lui Lilly, si sa nu mai faca febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc mult, fetelor ! Sanatate multa va doresc si voua si numai bucurii!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Zuzilici, am vazut pozele cu Isabella si m-a apucat melancolia, e atat de dulce, si parca seamana cu Bianca mea cand era bebelus... Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea

Tzuni multumim, ...poze de la petrecere?

Mergi la inceput